21.4.12

Ψέκασε με σπρέι αστυνομικό στα μάτια, γιατί τον σταμάτησε για έλεγχο

Χημικό σπρέι κατευθείαν μέσα στα μάτια του αστυνομικού έριξε το πρωί ένα 45χρονος άνδρας στα Τρίκαλα, αντιδρώντας στο αίτημα του να τον υποβάλουν σε έλεγχο...

Το περιστατικό, όπως γράφει το trikalavoice.gr, συνέβη σήμερα το πρωί, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στα Τρίκαλα. Ολα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ότι ο εν λόγω άνδρας κινείται ύποπτα στην περιοχή... Ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία και έφθασε στο σημείο αμέσως.

Οταν, όμως, οι άνδρες, ζήτησαν από τον 45χρονο να υποβληθεί στον σχετικό έλεγχο, εκείνος, όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά με μία αστραπιαία κίνηση έβγαλε το χημικό σπρέι και ψέκασε τον αστυνομικό μέσα στα μάτια, προκειμένου να τον ακινητοποιήσει και να μπορέσει να διαφύγει.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόταν. Οι υπόλοιποι άνδρες της αστυνομικής δύναμης που είχε σπεύσει στην περιοχή κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Ηδη το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων διενεργεί προανάκριση, ενώ τις επόμενες ώρες ο 45χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε, αφού είναι καλά στην υγεία του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου