7.4.12

Έχει " Κότσια " η Ελεωνόρα Μελετη !!

Την ώρα που πολλά στόματα στο STAR παραμένουν κλειστά ( Φοβούμενοι μαλλον τους Κυριακόπουλο, Μαλέλη ,η Ελεωνόρα Μελέτη έχει το σθένος να γράψει στην προσωπική της στήλη στο Queen.gr πολλές αλήθειες !! 
Διαβάστε ακριβώς τι έγραψε η Ελεωνόρα !!
"Μία εκπομπή κόπηκε στο Σταρ.
Άνθρωποι απολύθηκαν. Αποτέλεσμα μία οικονομικής κρίσης που δεν θα κάνει πίσω για κανέναν σταθμό.
Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε να πω λόγια συμπαράστασης, γιατί όπως και να έχει, εγώ έχω ακόμα τη δουλειά μου, και για κάποιους κανένα δικαίωμα να μιλάω.
Δεν θα προκαλέσω αυτούς τους "κάποιους", όμως ίσως είμαι η μόνη που μπορεί να καταλάβει στο ακέραιο το πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που εκτίθεται δημόσια από τη δουλειά του και ζει καθημερινά την αγωνία της φημολογίας και τον ευτελισμό της κριτικής όσον αφορά τις επιδόσεις του στο επάγγελμα που αγαπάει.
Ξέρω πολύ καλά πως είναι να ξυπνάει κάποιος και να πηγαίνει στη δουλειά του, να χαμογελάει και να καλείται να δείχνει καλά την ώρα που όλοι πίσω από την πλάτη του ψιθυρίζουν τα πάντα για το "τελειωμένο" μέλλον του και το δύσκολο παρόν του.
Ξέρω πως είναι να γνωρίζουν οι πάντες τα πάντα καλύτερα από σένα , για σένα. Εκτός όμως από την εκπομπή που κόπηκε, σώθηκε μία άλλη, που σημαίνει πως τουλάχιστον 15 οικογένειες θα μπορούν ακόμα να ζήσουν έχοντας την θέση εργασίας τους.
Αυτό που συνέβη στο κανάλι μας, συμβαίνει καθημερινά σε κάθε λογής επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη… Σε μία τόσο έντονη και τεταμένη κατάσταση, όλοι πρέπει να είμαστε σοβαροί… Ταπεινοί… Και να κοιτάμε την ουσία.
Να σεβόμαστε τη δουλειά μας, και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τη διατηρήσουμε… Όλοι μας. Όποια και αν είναι η θέση μας."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου