28.4.12

Καλλιεργούσε χασίς με ..επιστημονική μέθοδο !!

Υπερσύγχρονες μεθόδους για την καλλιέργεια κάνναβης χρησιμοποιούσε ένας 35 χρόνος από το Τυμπάκι Ηρακλείου που συνεληφθη από αστυνομικούς. 
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε θερμοκήπιο που βρίσκεται στον οικισμό Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού, ιδιοκτησίας του 35χρονου και μέσα σ αυτό βρέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε 58 σπόρους κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου, όπου οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπιστώσαν την τεχνολογία που χρησιμοποιούσε ο αγρότης για την καλλιέργεια χασίς και εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 Είκοσι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 120 εκ, τα οποία διατηρούσε σε δώμα, για την σωστή ανάπτυξη των οποίων ο 35χρονος είχε τοποθετήσει 3 προβολείς όπου σε συνδυασμό με ηλεκτρικό υγραντήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και εξαερισμό, θα πετύχαινε τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή ανάπτυξη των δενδρυλλίων.
Ακόμη στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγραφόταν οδηγίες και παρατηρήσεις σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου