19.4.12

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012- Χρήσιμες πληροφορίες από τον Δήμο Καλαμάτας !!

Στην ιστοσελίδα του Δήμου λειτουργεί δικτυακός τόπος πληροφόρησης, όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη νομοθεσία, τις εγκυκλίους που εκδίδονται για την εκλογική διαδικασία, για την εκλογική περιφέρεια, όταν θα ψηφίσουν, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με δελτία τύπου ή ανακοινώσεις.
Επίσης, υποβλήθηκε η πρόταση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για τη συγκρότηση 130 εκλογικών τμημάτων στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας (82 στην πόλη της Καλαμάτας, 18 στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας, 8 στην Δημοτική Ενότητα Άριος, 11 στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών και 11 στη Δημοτική Ενότητα Θουρίας).
Οι εκλογές θα διεξαχθούν με τους εκλογικούς καταλόγους του διμήνου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012 και με τις μεταβολές (διαγραφές-εγγραφές), που έχουν γίνει σε αυτούς μέχρι την 29-2-12.
Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους των υποψηφίων πολιτικών κομμάτων για ζητήματα που αφορούν στους χώρους προβολής των κομμάτων κλπ, όπως προβλέπεται από την εκλογική νομοθεσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου