27.4.12

Εταιρία απέλυσε 1.300 εργαζόμενους με ένα e-mail !!

Με υπογλώσσια στην τσέπη κυκλοφορούν πλέον οι εργαζόμενοι στους διαδρόμους και στα γραφεία της Aviva στο Λονδίνο. 
Μία εβδομάδα κλείνει σήμερα από το σοκ που έπαθαν εξαιτίας ενός λάθους της Διεύθυνσης Προσωπικού και ακόμη δεν έχουν συνέλθει.
Διότι την περασμένη Παρασκευή – ως γνωστόν η Παρασκευή είναι η πιο επικίνδυνη ημέρα για υποτιμήσεις νομισμάτων, ανασχηματισμούς κυβερνήσεων και «αναδιαρθρώσεις» επιχειρήσεων – η Διεύθυνση Προσωπικού του βρετανικού ασφαλιστικού ομίλου κοινοποίησε με e-mail σε 1.300 εργαζομένους την απόλυσή τους!
«Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας να διατηρείτε την εχεμύθειά σας για τους πελάτες της επιχείρησης και αφού την εγκαταλείψετε, και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην επαγγελματική σας καριέρα» έγραφε το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα.
Γρήγορα η Διεύθυνση Προσωπικού αντελήφθη το λάθος και έστειλε διορθωτικό μήνυμα. Ουδείς όμως το διάβασε, διότι οι μισοί που είχαν διατηρήσει τις αισθήσεις τους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τους άλλους μισούς που τις είχαν χάσει.
Αλλωστε, ο πανικός είχε επεκταθεί και σε όσους δεν είχαν λάβει κανένα μήνυμα οι οποίοι θυμούνταν ότι δύο ημέρες νωρίτερα ο γενικός διευθυντής της Aviva Αντριου Μος είχε αναφερθεί στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η εταιρεία και είχε προαναγγείλει «δραστικά μέτρα».
Εν τέλει, έγινε αντιληπτό ότι η Διεύθυνση είχε σκοπό να απολύσει έναν μόνο εργαζόμενο, η τύχη του οποίου αγνοείται. Διότι διορθωτικό e-mail έλαβε προφανώς και αυτός. Αραγε να τον ξανακάλεσαν για να τον απολύσουν;ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου