3.3.12

"Το ένιωθα να κατεβαίνει και να γλιστράει!" -VIDEO

Όχι τώρα πείτε μας: Βγαίνει μια παρουσιάστρια καιρού σε ελληνικό κανάλι πρωί πρωί και την στιγμή που ενημερώνει το κοινό και λέει: «Το ένιωθα να κατεβαίνει πιο κάτω και να πηγαίνει όλο και πιο… νότια…» Θα το σχολιάζουν την άλλη μέρα, όλα τα κανάλια ναι ή όχι;
Κι όμως αυτό είπε από τον αέρα του υποτίθεται σοβαρότερου βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, του BBC, η μετεωρολόγος Carol Kirkwood. Την ώρα, λοιπόν, που έλεγε τον καιρό, τι φαντάζεστε ότι της συνέβη; Της έσπασε το μενταγιόν που φορούσε στο λαιμό. Το πιάνει από εδώ, το φέρνει από εκεί, αλλά τελικά δεν κατάφερε να το «σώσει». Το κόσμημα έπεσε μέσα στο στήθος της.
Αντε και έπεσε. Το θέμα δεν ήταν εκεί. Δεν ήταν καν ότι ξέσπασε σε γέλια και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ηταν το τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στην οποία εμφανίστηκε, Bill Turnbull και Sian Williams. Τότε ήταν που εκείνη, απάντησε: «Συγγνώμη. Πραγματικά συγγνώμη. Το ένιωθα να κατεβαίνει, να γλιστράει και να πηγαίνει όλο και πιο… νότια». Τί της απάντησαν; «Εύγε!»
Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη μετεωρολόγος γίνεται θέμα. Τις προάλλες είχε εμφανισθεί σε ζωντανή σύνδεση για να πει τον καιρό από εξωτερικό χώρο και εκείνη την στιγμή πέρασε από πάνω της αεροπλάνο, ενώ της έχουν πετάξει μέχρι και ζωντανή μαϊμού στο πλατό την ώρα που εργάζεται. Χωρίς να υπολογίζουν ότι είναι και... 51 ετών.
Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι αυτό που είπε ήταν απλώς πταίσμα…
Δείτε το σχετικό βίντεο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου