30.3.12

Λαθρομετανάστες: Η Μεγάλη κονόμα !!

Από Αναγνώστη
Μια ωρολογιακή βόμβα, στα θεμέλια της Ελλάδας και κατ επέκταση της ΕΕ είναι τα 2 ή τα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που μαζεύονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα "χαβούζα" εμιγκρέδων που η λεγόμενη συνθήκη Δουβλίνο 2 κατέταξε την Ελλάδα της ανοχής!  
Χωρίς φιλολογικές φράσεις και παχιά λόγια το πρόβλημα έχει ως εξής: Η ΕΕ συμφώνησε με τους καλοθελητές κυβερνήτες της Ελλάδας τουλάχιστον των 3 - 4 τελευταίων κυβερνήσεων, να μετατραπεί η χώρα μας σε κέντρο υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών, φυσικά με το αζημίωτο, που θα αναλύσουμε παρακάτω.
Η Αμερική, το ΝΑΤΟ και οι μεγάλες χώρες της ΕΕ που είναι έμποροι όπλων, με τους πολέμους που κάνουν στον πλανήτη, έχουν δημιουργήσει τις συνθήκες για λαθρομετανάστευση. Ορθώς λοιπόν οι άτυχοι κάτοικοι εμπόλεμων περιοχών του πλανήτη, να θέλουν να έρθουν στην ειρηνική Ευρώπη, αφενός για να σωθούν από τις βόμβες και αφετέρου να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί, που οι γεωπολιτικοί πόλεμοι των υπερδυνάμεων τους το αφαιρούν βίαια. Έτσι λοιπόν για να μην μιανθεί η ΕΕ από τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, ανέθεσε στην Ελλάδα (λες και αυτή δεν είναι στην ΕΕ), να γίνει η φυλακή τους, μέσω της συνθήκης "Δουβλίνο 2" η οποία απαγορεύει στη χώρα μας να δίνει στις άτυχες αυτές ψυχές, τα νόμιμα χαρτιά για να μεταναστεύσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Γιατί, όμως οι πρωθυπουργοί και τα κόμματα εξουσίας της Ελλάδας (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ), δέχτηκαν να μετατρέψουν τη χώρα σε χαβούζα μεταναστών, απαξιώνοντας την καθημερινότητα των γηγενών και βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία;
1ον - Γιατί είναι πολιτικά ανίκανοι να ορθώσουν έναν πατριωτικό λόγο απέναντι στην ηγεσία της ΕΕ, η οποία όπως είδαμε και στην κρίση χρέους, τους έπεισε και δέχτηκαν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως οικονομικό πειραματόζωο, χωρίς προοπτική!
2ον - Γιατί, εάν δεν το ξέρατε η ΕΕ δίνει στην Ελλάδα για κάθε μετανάστη 800 ευρώ ως ποσό συντήρησης, μιας και η χώρα συμφωνήθηκε ότι θα είναι η "φυλακή τους" εσαεί!
3ον - Γιατί ο κάθε μετανάστης έδωσε για να φθάσει ως την Ελλάδα της ελευθερίας και της ανοχής από 3000 έως και 5000 δολάρια, στους δουλεμπόρους, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι δίνουν ποσοστό και σε αρμοδίους στη χώρα μας. Κάντε τον πολλαπλασιασμό των 5000 επί 4 εκ. λαθρομετανάστες και βγάλτε συμπέρασμα.
4ον - Γιατί οι μετανάστες αποτέλεσαν το φθηνό εργατικό και μη ασφαλισμένο ( άρα περισσότερα μαύρα κέρδη για τους Έλληνες εργοδότες) προσωπικό, το οποίο σήμερα καλείται από το ΔΝΤ να αποτελέσει και τον "Δούρειο Ίππο" της Κινεζοποίησης των μισθών των Ελλήνων εργαζόμενων!
5ον - Γιατί οι μετανάστες με την ανοχή και την αδιαφορία των πολιτικών, προς όφελος κάποιον εργολάβων και άλλων μεγαλοεπενδυτών, εγκαθίστανται - άτακτα ως αγέλες - σε περιοχές της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων, καταστρέφοντας το rela estate της περιοχής, το οποίο περνάει φθηνά και μαζικά στους παραπάνω πονηρούς "μαυραγορίτες" της σύγχρονης εποχής.
6ον - Γιατί διάφοροι αρμόδιοι κρατικοί υπάλληλοι αλλά και δικηγόροι, έχουν θησαυρίσει ασχολούμενοι με τις πράσινες κάρτες ( πράσινα άλογα).
7ον - Γιατί μερικοί ιδιοκτήτες παλιόσπιτων και υπόγειων διαμερισμάτων έγιναν πλούσιοι νοικιάζοντας στους μετανάστες τις χαβούζες τους.
8ον - Και γιατί πολλές χιλιάδες εξ αυτών είναι ο χαμηλόμισθος στρατός των αφορολόγητων μικροπωλητών του παρεμπορίου, το οποίο έχει ετήσιο τζίρο στην Ελλάδα πάνω από 20 δισ. ευρώ και κανένας από την πολιτεία δεν λέει να το σταματήσει...! Γιατί;
Το σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού έθνους
Το να φέρεις ελεγχόμενα στην Ελλάδα των 10 εκ. πολιτών 500.000 οικονομικούς μετανάστες - λαθρομετανάστες, είναι μια θεμιτή, ανθρωπιστική και οικονομική πράξη! Το να φέρεις όμως ανεξέλεγκτα 4 εκ. λαθρομετανάστες που όλο και αυξάνονται(δηλαδή το 40% της Ελλάδας), αποτελεί μια βίαιη - και ύποπτη - πράξη καταστροφής του Ελληνικού έθνους, το οποίο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σύντομα θα καταρρεύσει υπό το βάρος αυτής της δραματικής πληθυσμιακής βόμβας, η οποία είναι θέμα χρόνου πότε θα εκραγεί, από τη στιγμή που σύμφωνα με την περισπούδαστη τρόικα, η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ταΐσει τους Έλληνες με 700 ευρώ το μήνα και αφήνει 1,5 εκ. από αυτούς στην ανεργία! Είναι φανερό ότι για μερικούς Ευρωπαίους η χρησιμοποίηση της "χαζής" Ελλάδας σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης όλων των λαθρομεταναστών που κατευθύνονται στην Ευρώπη, ήταν ένα καλά μελετημένο σχέδιο. Εκείνο που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ποιοι Έλληνες πολιτικοί πολιτικοί ήξεραν αυτό σχέδιο και το υπέγραψαν με τόση ευκολία! Και τι πήραν ως αντάλλαγμα! Έτσι σήμερα η Ελλάδα ζει υπό το βάρος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ανέργων, πολύ συχνά δόλιων εγκληματικών φυσιογνωμιών, που δικαίως ζητούν ιατρική περίθαλψη και τη στοιχειώδη κοινωνική φροντίδα (οι πιο πολλοί από Πακιστάν και Ινδία είναι μόνο άνδρες χωρίς ερωτική ζωή), η οποία κοστίζει πολύ, αφού έχουν μεταφέρει στην Ελλάδα παλιές και άγνωστες ασθένειες, που απειλούν την κοινωνία (που δεν προλαβαίνει να γνωρίζει και να πολεμάει ιώσεις). Μεγάλη απειλή και βόμβα αποτελεί το μεταναστευτικό και για το τουριστικό προϊόν μας!
Εκλογές με εκμετάλλευση των μεταναστών
Έτσι λοιπόν βλέπουμε σήμερα εν όψει τον εκλογών και άρα υποκριτικά, τα κόμματα που άφησαν και υπέγραψαν να δημιουργηθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα, να μιλούν για στρατόπεδα συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών, για μαζική απέλαση, αλλά κανένα να μην μιλάει για αναθεώρηση της συνθήκης Δουβλίνο 2. Βλέπουμε δυστυχώς την Αριστερά να δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στους μετανάστες παρά στους Έλληνες που στριμώχτηκαν υπερβολικά για να τους δεχτούν και την ακροδεξιά να εκμεταλλεύεται τον δικαιολογημένο φόβο και για την εκλογική της άνοδο να εξαγγέλλει εκκαθαρίσεις, λες και αναφέρεται σε σκουπίδια και όχι σε ψυχές.
Δείγμα καθημερινών ειδήσεων για αφίξεις λαθρομεταναστών
Δύο μεγάλα σκάφη στα οποία επιβαίνει μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών, εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ τα δύο σκάφη οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών, όπου και αποβιβάστηκαν και καταμετρήθηκαν οι λαθρομετανάστες.
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών και ποια είναι η εθνικότητά τους.
Όμως, στο Λιμενικό επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς όπως μας είπαν, περιμένουν πολλές τέτοιες αφίξεις από εδώ και πέρα, ενώ η νομοθεσία και το Διεθνές Δίκαιο τους δένουν τα χέρια όσον αφορά στην αποτροπή των αφίξεων.
Το σύστημα θέλει να τους υποδεχόμαστε και όχι να αποτρέπουμε τις αφίξεις, μας είπαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου