17.3.12

ΣΟΚ- Σύζυγος Έλληνα ποδοσφαιριστή έσυρε απο τα μαλλιά την ερωμένη του!!!

Ο ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ομάδα της Super League, είναι μεγάλο όνομα !!
Όταν κάνεις την «κουτσουκέλα» και είσαι παντρεμένος , πρέπει να είσαι προσεκτικός! Πολύ προσεκτικός! Και ειδικά όταν την κάνεις συχνά.
Ο ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ομάδα της Super League, είναι μεγάλο όνομα και μεγάλος μπαλαδόρος, δεν είναι δυστυχώς και μεγάλο μυαλό!!!
Αφού ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με γνωστή σεξοβόμβα της πίστας δεν φρόντισε να καλύψει σωστά τα ίχνη του! Αρχικά τη πήγαινε σε ξενοδοχείο ή σε σπίτι φίλου του μέχρι που η σύζυγος άρχισε να υποπτεύεται κάτι…
Έτσι αποφάσισε να του τη στήσει! Γάτα η κυρία! Να τι σκέφτηκε…Του είπε ότι θα έλειπε όλο το βράδυ από το σπίτι με την δικαιολογία ότι θα κοιμόταν σε μια φίλη! Εκείνος βρήκε ευκαιρία να μη πάει το καυτό μωρό αυτή τη φορά σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σκέφτηκε να τη φέρει στο σπίτι για να νιώσουν και πιο άνετα!
Να δει και λίγη χλιδή βρε παιδί μου! Μόνο που εκτός από χλιδή είδε και τη γυναίκα του που τους έκανε τσακωτούς καθώς παραμόνευε! Σαν μαινόμενος ταύρος, έπιασε από τα μαλλιά τη «τραγουδιάρα» και την έσυρε μέχρι έξω!!!
Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει κόκκαλο καθώς ήξερε πως μετά ήταν η σειρά του! Αφού ακολούθησε ένας τρικούβερτος καβγάς, η κυρία τα μάζεψε κι έφυγε! Εκείνος μη μπορώντας να αντέξει την «εγκατάλειψη» αφού την άφησε 2- 3 μέρες να ηρεμήσει άρχισε να τη παρακαλάει να γυρίσει! Και τελικά την έπεισε!
Από τότε εκείνη του έχει γίνει στενός κορσές, δεν τον αφήνει ποτέ μόνο του και όπως μαθαίνω ο ποδοσφαιριστής έχει κόψει κάθε επαφή με μοντέλα και τραγουδίστριες! Το θέμα είναι μέχρι πότε:gossip-tv.gr/nassos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου