18.2.12

" Ψήνουν " Δημοσκοπική άνοδο του ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο !

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ...ΠΑΣΟΚ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ .....ΕΓΚΛΗΜΑ )
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία η φήμη ότι την Κυριακή έρχονται δημοσκοπήσεις με «σημαντικά» ευρήματα.
Δεν λένε φυσικά ότι η Ντόρα μπαίνει στη Βουλή. Λένε όμως ότι το ΠΑΣΟΚ στην υποθετική ερώτηση να κατέλθει στις εκλογές με αρχηγό τον Ευ. Βενιζέλο, εμφανίζει ανάκαμψη των ποσοστών του. Στην περίπτωση κατά την οποία οι φήμες επαληθευτούν, τίθενται δύο ερωτήματα. Πρώτον, γιατί τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι σε καθοδική τροχιά όλο το διάστημα κατά το οποίο υπουργός των οικονομικών είναι ο Ευ. Βενιζέλος.
Δεύτερο, γιατί είναι φθίνουσα η πορεία του ΠΑΣΟΚ και στο διάστημα κατά το οποίο πρωθυπουργός είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, με δεξί του χέρι τον Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου σε δεύτερη μοίρα. Θεωρώ ότι κάποια λογικοφανής απάντηση θα υπάρχει. Και για να μην ξεχάσω: Οι φήμες τροφοδοτούνται από συζητήσεις που κάνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσκείμενα τον υπουργό των Οικονομικών- τυχαία….newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου