16.2.12

Μεγαλοδημοσιογράφος κορυφαίου καναλιού παίρνει διαζύγιο !

ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ !!
Άλλωστε το ρεπορτάζ που κάνει τόσα χρόνια και ο χώρος που κινείται δεν τον συγκαταλέγουν στα πρόσωπα που θα ακολουθούσε ένας παπαράτσι. Ωστόσο στο κανάλι που εργάζεται επί σειρά ετών, αν και παντρεμένος, είχε τη φήμη του γυναικοκατακτητή καθώς με ένα μαγικό τρόπο, γοήτευε τα θηλυκά!
Μάλιστα κάθε γυναίκα που έτυχε να συνεργαστεί ε το κανάλι, έκανε τα αδύνατα δυνατά να βρεθεί στην εκπομπή του! Εκείνος απολάμβανε την «πέραση» που είχε στο άλλο φύλο, παρόλο που δεν τον έλεγες και «τζόβενο»! Βέβαια στο σπίτι του κύριος! Πάντα! Ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για σχολιασμό και ποτέ δημοσίως δεν έδινε δικαιώματα. Εννοείται ούτε και θάρρος παραπάνω απ ότι επιτρέπεται μεταξύ των συνεργατών!
Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο πήγαινε τα πρωινά σκυθρωπός και πολύ εκνευρισμένος στο στούντιο. Όλα του φταίγανε. Οι πιο κοντινοί του άνθρωποι άρχισαν να τον ρωτούν τι συνέβη… Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα στο σπίτι σοβάρεψαν, τους το ανακοίνωσε «Χωρίζω». Πράγματι, αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής τα έχει μαζέψει από το σπίτι του και μένει μόνος του. Το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου