3.2.12

«Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια... Εγώ χέστηκα αν ξαναβγώ...»

Kάθετα αντίθετος σε όποια διάταξη ή σχέδιο νόμου έρθει στη Βουλή για μείωση μισθών και συντάξεων και περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας δηλώνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που παράλληλα τονίζει με την χαρακτηριστική φράση «χέστηκα» ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα ξαναβγει βουλευτής, αλλά η πατρίδα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, είπε «Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών» και συνέχισε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω».
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επισήμανε πως κάθε βουλευτής και κάθε κόμμα πρέπει να ψηφίσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι την προσωπική διαδρομή και συμφέρον: «Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το ζήτημα δεν είναι αν ξαναβγείς βουλευτής. Χ... αν ξαναβγώ βουλευτής, αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα. Θα κοιτάξουμε την πατρίδα ή θα κοιτάξουμε την προσωπική μας διαδρομή και στρατηγική;»
Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμα ότι το όνειρό του είναι να «υλοποιηθεί το κούρεμα», να «πάρει η Ελλάδα το δάνειο» και να «έρθει η ανάπτυξη» διερωτώμενος «γιατί να μην ελπίζω; Θα παλέψω, είμαι από αυτούς που παλεύουν και δεν ανήκω στη λαϊκή δεξιά που παλεύουν με μπριζολάκια και με φιλετάκια στις ταβέρνες»!
Να σημειωθεί ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών που προβλέπει το κράτος να πάρει κοινές μετοχές, οδηγώντας ουσιαστικά στην κρατικοποίηση των τραπεζών...nonews-news.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου