10.2.12

Στην κατάψυξη η χώρα και το Σαββατοκύριακο ! ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ !!

Επιμένει η κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες, χιόνια, αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες. Η χώρα θα μείνει στην κατάψυξη και το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα σημειωθούν καταιγίδες και βαθμιαία ένταση των χιονοπτώσεων σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 8 και πιθανώς τα 9 μποφόρ.
Για την Αττική οι μετεωρολόγοι περιμένουν νεφώσεις, ασθενή χιονόπτωση στα βόρεια, αλλά και πρόσκαιρη βροχή στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα κυμανθεί από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 04 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους θα σημειωθεί ολικός παγετός.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με χιόνι στα ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε πεδινές ηπειρωτικές περιοχές. Στα υπόλοιπα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ που από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο θα ενισχυθούν σε 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από-3 μέχρι 2 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα νότια και παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα κυμανθεί από –1 έως 4 βαθμούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου