1.2.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Με τι καιρό θα γιορταστεί η Υπαπαντή !! Αναλυτική πρόγνωση !

Aύριο Πέμπτη 2/2/2012 o καιρός θα είναι άστατος στην πόλη της Καλαμάτας .
Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται χιονόνερο ή ασθενής βροχή. Γρήγορα όμως, λόγω των νοτιάδων, η θερμοκρασία θα ανέβει και θα πέφτει μόνο βροχή. Τα ξημερώματα αναμένεται ισχυρή βροχή και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων ενώ υπάρχει και περίπτωση χαλαζόπτωσης. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης και από το απόγευμα και μετά ασθενής βροχή.
Στους γύρω ορεινούς όγκους μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται χιονόπτωση από τα 200 μέτρα και πάνω αλλά μέχρι το πρωί και λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας, θα ανέβουν τα υψόμετρα παγοποίησης και η χιονόπτωση θα μεταφερθεί σε μεγαλύτερα υψόμετρα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία, μετά τα μεσάνυχτα και μόνο για λίγες ώρες, θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΔ ασθενείς, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν ακόμα περισσότερο, στα 1-2 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου