2.2.12

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Νίκο Δαδινόπουλο!!

Δύσκολες ώρες περνά ο Νίκος Δαδινόπουλος, o καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου και της ελληνικής τηλεόρασης. Η περιπέτεια με την υγεία του ξεκίνησε από μία εγχείρηση που έκανε στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και ο ηθοποιός προσπαθούσε να αναρρώσει στο σπίτι του.Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγες ώρες πριν την εγχείρηση ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε δηλώσει στην Espresso:
"Θα μπω στο χειρουργείο για να μου αφαιρεθεί ένα λίπωμα το οποίο βρίσκεται εν μέσω δύο σπονδύλων και πιέζει τους νευρώνες με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Μετά την αφαίρεση θα αποφορτιστεί το σημείο και θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση".
Ωστόσο, σύφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η κατάσταση της υγείας του δεν σταθεροποιήθηκε, όπως αναμενόταν και αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Στην απόγνωσή του, στήριξε όλες τις ελπίδες στη συμβουλή ειδικού ο οποίος τον προέτρεψε να κάνει εισαγωγή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ανοιχτής Νοσηλείας "Ολύμπιον" στα Χανιά.
Ο ηθοποιός θα παραμείνει εκεί για διάστημα περίπου δύο μηνών μέχρι να επανέλθει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου