3.2.12

Δύο νεκροί από το πολικό ψύχος στην χώρα μας !!

Το πολικό ψύχος το οποίο έχει σκεπάσει όλη την χώρα είχε ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δύο άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, οι οποίοι δεν άντεξαν τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, και έγιναν τα πρώτα θύματα του παγετού για φέτος στην χώρα μας.
Στην πρώτη περίπτωση, ένας 32χρονος στο χωριό Άλμα, στην περιοχή Νίκη Ξάνθης, εντοπίστηκε νεκρός από τον ίδιο του τον πατέρα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα, ο γιός του είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι, για να μαζέψει ξύλα να ζεσταθούν, όμως δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τον 32χρονο τον πρόδωσε η καρδιά του, η οποία τον ταλαιπωρούσε για χρόνια. Tο δριμύ ψύχος επιβάρυνε την κατάσταση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, και τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσa στο χιόνι.
Στην Λέσβο, στην περιοχή Σκοπέλο, ένας 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι εξαιτίας του κρύου. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο άτυχος ηλικιωμένος, που δεν έπαιρνε σύνταξη, δεν μπόρεσε να βγει από το σπίτι του να μαζέψει ξύλα για τη σόμπα, με αποτέλεσμα να τον προδώσει η καρδιά του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου