2.2.12

Β.Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ θα περάσει από έρημο !!

Σε δηλώσεις της, η βουλευτής χαρακτήρισε θετικό γεγονός τη συμπόρευση Βενιζέλου - Λοβέρδου, ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλη υποψηφιότητα υποστήριξε:
«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα. Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήταν καλό να είχαμε και παραπάνω από μια υποψηφιότητες, αλλά τώρα θα οδηγήσει σε όξυνση των σχέσεων. Αλλά και αυτό αν υπάρχει θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
"Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του, αλλά θα περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα, με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά", τόνισε για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, η Βάσω Παπανδρέου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Η κ. Παπανδρέου άφησε αιχμές για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων και ειδικά της Γερμανίας έναντι της χώρας μας, λέγοντας πως «μία Ευρώπη που κερδοσκοπεί σε βάρος μελών της δεν έχει μέλλον».
Όσο για το νέο πακέτο μέτρων που αξιώνει η τρόικα, η πρώην υπουργός, αφού μίλησε για «συμφέροντα που εξυπηρετούνται αδιάντροπα», εκτίμησε ότι πολλά από τα μέτρα ειναι απαράδεκτα όπως η αύξηση της φορολογίας και η μείωση του εισοδήματος και των συντάξεων ή η ενίσχυση των τραπεζών με προνομιούχες μετοχές», διευκρινίζοντας πως η τελική της στάση θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το περιεχόμενο του πακέτου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου