17.2.12

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο Δήμο Καλαμάτας !!

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, με τη συμμετοχή του Δημάρχου και υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο Δήμο Καλαμάτας και ειδικότερα, την επέκταση του ασύρματου δικτύου, την ιστοσελίδα του Δήμου, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και το πρόγραμμα του έξυπνου οικισμού.
Κατά τη συνάντηση, από το Δήμαρχο δόθηκαν οι παρακάτω κατευθύνσεις:
Ασύρματο δίκτυο, να επεκταθεί στις περιοχές, Άριος, Αρφαρών, Βέργας, Μ. Μαντίνειας Λέικα, Διασποράς και σε ορισμένες περιοχές της Καλαμάτας, όπως η Παραλία, το Πάρκο Λιμενικού, το Πάρκο ΟΣΕ, το Εθνικό Στάδιο, η Πλατεία Ταξιαρχών, κλπ.
Ιστοσελίδα Δήμου, να προγραμματισθεί συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με συγκεκριμένη πρόταση και μελέτη για τη βελτίωση της δομής, τον εμπλουτισμό του περιεχομένου και την τεχνική υποστήριξή της.
Ηλεκτρονική συνταγογράφηση να έχει ολοκληρωθεί η κατάλληλη υποδομή και σύνδεση μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ώστε να ξεκινήσει στα αγροτικά ιατρεία των Δημοτικών Ενοτήτων Άριος, Αρφαρών, Θουρίας και στις Τοπικές Κοινότητες Μ. Μαντίνειας, Αρτεμισίας και Ελαιοχωρίου. Ήδη εφαρμόζεται στο Δημοτικό Ιατρείο της Καλαμάτας και της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας.
Πρόγραμμα «Έξυπνος οικισμός» διενεργείται έλεγχος για τη νομιμότητα ανάθεσης της σύνδεσης, το κόστος της οποίας, είναι υψηλό για το Δήμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου