3.2.12

Καρατζαφέρης - Συνεχίζει " Χέρι - Χέρι " με τον Βελόπουλο !

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στηρίζει τον Κ. Βελόπουλο !!
Εξηγήσεις από το βήμα της Βουλής έδωσε, σε σύντομη παρέμβαση του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την επιλογή από τον ΛΑΟΣ του κατηγορουμένου ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, Μάρκου Καραμπέρη, ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας στις τελευταίες αυτoδιοικητικές εκλογές.
«Όταν έγινε η επιλογή των υποψηφίων και επειδή δεν ήταν μέλος του κόμματος μας, ζητήσαμε το ποινικό μητρώο του. Μας ήρθε λευκό. Αν η πολιτεία δεν είχε ψάξει τον κύριο αυτό και είχε λευκό ποινικό μητρώο μέχρι εκείνη την ώρα, δεν ευθυνόμαστε εμείς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Παράλληλα, στήριξε τον βουλευτή του κόμματός του Κυριάκο Βελόπουλο και επιτέθηκε σε όσους αφήνουν αιχμές εναντίον του, καταλογίζοντάς του προσωπική ευθύνη, επειδή την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος περιφερειάρχης στο νομό Ημαθίας.
Αφορμή για την παρέμβαση του κ. Καρατζαφέρη, στάθηκαν οι αναφορές στην υπόθεση Καραμπέρη, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, που αποκάλεσε τον κατηγορούμενο «υπαρχηγό του κ. Βελόπουλου».
«Μια σειρά ανθρώπων που απευθυνθήκαμε, μας είπαν τα καλύτερα. Για ποιο λόγο να τον αποκλείαμε; Η Αριστερά κάποτε είχε χρήσιμα επιχειρήματα. Εξαντλήθηκαν και έφτασαν στην αθλιότητα; Δεν είναι μέλος του κόμματος. Ήταν συνεργαζόμενος», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζάφερης.
Κλείνοντας την παρέμβαση του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για «επιχειρούμενη κλιμακούμενη χυδαιότητα από ακραία φύλλα της δεξιάς» και κάλεσε την Αριστερά να μην συμβαδίζει με αυτή την επιχειρηματολογία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου