24.2.12

Προθεσμία μέχρι 7/3 δίνει ο επενδυτής στους εργαζόμενους του ALTER !!

Εξαντλείται ο χρόνος για την εξεύρεση λύσης που θα οδηγήσει σε εργασιακή ειρήνη που θα συνέβαλε στην επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, μετά την απόρριψη από τους εργαζόμενους, της πρότασης της προσωρινής διοίκησης της εταιρίας.
Η πρόταση είχε υποβληθεί στις 23 Ιανουαρίου, την οποία οι εκπρόσωποι των εργαζομένων την είχαν συνολικά απορρίψει εμμένοντες στην πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Σήμερα το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο επανήλθε με ανακοίνωσή του, προειδοποιώντας, ότι η επιμονή στην άρνηση έχει οδηγήσει σε ατόνηση του ενδιαφέροντος του στρατηγικού επενδυτή.
Η ανακοίνωση του Προσωρινού Δ.Σ. έχει ως εξής:
Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει προς όλο το προσωπικό, ότι η μακρά και παρατεταμένη αδυναμία στη εξεύρεση λύσης για την εξασφάλιση της εργασιακής ειρήνης που θα συνέβαλε στην επαναλειτουργία του σταθμού, έχει οδηγήσει σε ατόνηση του ενδιαφέροντος του επενδυτή, ο οποίος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε καταστάσεις αβεβαιότητας ή διαφωνιών.
Ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του Δ.Σ. ο επενδυτής δέχτηκε να διατηρήσει ενεργό το ενδιαφέρον μέχρι την Τετάρτη 7-3-2012. Κατά τα λοιπά ισχύει η πρόταση του Δ.Σ. που κατατέθηκε στην ΕΣΗΕΑ και τα άλλα Σωματεία, μολονότι οι επιδεινούμενες καθημερινά οικονομικές συνθήκες, οδηγούν σε πιο επαχθείς αναθεωρήσεις.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι πρόθυμος να συζητήσει οτιδήποτε κρίνεται σκόπιμο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ή των Ενώσεών τους.
Αθήνα 24-2-2012
Για το Προσωρινό Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου