17.2.12

Τα 14 πιο εντυπωσιακά σεξουαλικά ρεκόρ !!

ΘΑ ΜΑΣ ...ΚΟΥΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!
Tο αμερικανικό ινστιτούτο Κίνσεϊ ιδρύθηκε το 1947 από τον Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϊ, ο οποίος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα αφιέρωσε την έρευνά του στην μελέτη της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ανθρώπων. Έκτοτε το Ινστιτούτο Κίνσεϊ έχει κατά καιρούς παρουσιάσει εκπληκτικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα και την καταγραφή πληροφοριών από όλο τον κόσμο, τα οποία στοιχεία συχνά ανατρέπουν όλα όσα φανταζόμαστε για την αναπαραγωγή και την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.
 Δείτε τα 14 πιο εντυπωσιακά σεξουαλικά ρεκόρ που έχει καταγράψει.
1. Ρεκόρ πατρότητας
Ανήκει στον Μαροκινό Μουλέι Ισμαήλ Σαρίφ, έναν άρχοντα, ο οποίος τον 17ο αιώνα απέκτησε συνολικά 1.042 παιδιά από ένα χαρέμι 500 γυναικών.
2. Ρεκόρ μητρότητας
Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο ήταν μια Ρωσίδα αγρότισσα, η οποία έκανε συνολικά 69 παιδιά με 27 γέννες. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως έκανε πάντα πολλαπλές κυήσεις αφού από το 1725 μέχρι το 1765 γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα!
3. Ρεκόρ ηλικίας πατρότητας και μητρότητας
Ο Shaun Steard ήταν12 χρονών όταν έγινε ο νεότερος πατέρας, ενώ η νεότερη μητέρα είναι η 5χρονη(!) Lina Medina από το Περού.
4. Ρεκόρ αυνανισμού
Ανδρών: Σύμφωνα με έρευνες ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα. Το ρεκόρ, όμως, το κατέχει ένας 28χρονος όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 αυνανισμούς μέσα σε 60 λεπτά.
Γυναικών: Το ρεκόρ οργασμών το κατέχει μια 26χρονη που οι ερευνητές στο ίδιο κέντρο της Καλιφόρνια, κατέγραψαν την νεαρή να έχει 134 πολλαπλούς οργασμούς μέσα σε μία ώρα.
5. Ρεκόρ διάρκειας οργασμού
Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα . Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα.
6. Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης
Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν Γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων
7. Ρεκόρ ποσότητας σπέρματος
Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγεται από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml την ημέρα (συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης). Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.
8. Ρεκόρ επανάληψης ερωτικής πράξης
Το ρεκόρ, διατηρεί ένας 38χρονος που πέτυχε μέσα σε δύο ώρες 8 ολοκληρωμένους οργασμούς.
9. Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος
Το ρεκόρ ανήκει στην Αμερικανίδα ηθοποιό Michelle Monaghan, η οποία το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αφαίρεσαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα.
10. Ρεκόρ μήκους πέους
Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά. Αντιθέτως τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές στην Ασία, θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ.
11. Ρεκόρ στύσης
Η ταχύτητα με την οποία κάποιος προσεγγίζει πλήρη στύση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως το 1948 καταγράφηκαν από ερευνητές μερικοί άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα.
12. Ρεκόρ μεγέθους όρχεων
Σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Ιδανικός Γάμος» Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά . Στην Αφρική, όμως, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο!
13. Ρεκόρ ερωτικών επαφών
Το εξωφρενικό νούμερο των 52.000 ερωτικών συνευρέσεων κατάφερε να ξεπεράσει ο κάτοχος του ρεκόρ, ο οποίος έκανε σεξ τουλάχιστον 33 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 χρόνια! Ε
14. Ρεκόρ ερωτικών επαφών σε μία μέρα
Με 919 άνδρες ήρθε σε επαφή η Lisa Sparxxx, γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Η σέξι ηθοποιός πέτυχε το στόχο της κατά τη διάρκεια του «Eroticon» το 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου