18.1.12

VIDEO - Σάλος από βιασμό στο βραζιλιάνικο Big Brother !!

Εκτός κάθε ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση στο Big Brother της βραζιλιάνικης τηλεόρασης, καθώς ένας από τους παίκτες φέρεται να βίασε μια άλλη παίκτρια την ώρα που εκείνη κοιμόταν, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από ένα πάρτι κατά το οποίο είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως άρχισε έρευνα πρώτα από τα στούντιο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου γυρίζεται το παιχνίδι.
Οι νυχτερινές κάμερες μετέδωσαν στην τηλεόραση εικόνες του 31χρονου μοντέλου Daniel Echaniz στο κρεβάτι της 23χρονης φοιτήτριας Monique Amin, που φαινόταν να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο έπειτα από το πάρτι και την κατανάλωση αλκοόλ.
Κάτω από τα σκεπάσματα, ο Echaniz μοιάζει να κάνει σεξ μαζί της. Σε όλη τη διάρκεια εκείνη φαίνεται να είναι αναίσθητη, ενώ το επόμενο πρωί η ίδια ρωτήθηκε για το περιστατικό και έδειξε να μην γνωρίζει τι είχε γίνει.
Αστυνομικοί έφτασαν έπειτα από λίγο στα στούντιο του παιχνιδιού και έκαναν για περίπου τρεις ώρες ερωτήσεις στην κοπέλα, πριν την πάρουν μαζί τους για να κάνει εξετάσεις που θα έδειχναν αν έχει πέσει θύμα βιασμού.
Η αστυνομία ζήτησε από το κανάλι Globo είτε να σταματήσει τη μετάδοση του παιχνιδιού είτε να αποβάλλει τον συγκεκριμένο παίκτη, όπως κι έγινε τελικά.
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω ίντερνετ, ενώ το συγκεκριμένο ριάλιτι σόου έχει τουλάχιστον οκτώ εκατομμύρια τηλεθεατές στη Βραζιλία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου