20.1.12

Σε Ροζ σκάνδαλο εξελίσσεται το δυστύχημα του Costa Concordia !!

Μια ξανθιά γυναίκα είχε στο πλάι του ο καπετάνιος Schettino, όταν το πλοίο χτύπησε στον ύφαλο. Μια γυναίκα μυστήριο ήταν στη γέφυρα μαζί με τον δειλό καπετάνιο Francesco Schettino όταν το πλοίο του προσάραξε στα ανοικτά στο ιταλικό νησί την Παρασκευή το βράδυ.
Η ξανθιά γυναίκα που εκτιμάται ότι ήταν μια 25χρονη Μολδαβή μέλος του πληρώματος που δεν είχε εντοπιστεί από τους ερευνητές και δεν εμφανίσθηκε σε οποιαδήποτε επίσημη δήλωση για το Costa Concordia.
Πιστεύεται ότι είναι η επιβάτης Domnica Cemortan, την οποία προσέλαβε με παράνομη σύμβαση, και λέγεται ότι ήταν στη γέφυρα γιατί ο Schettino προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει.
Ο Εισαγγελέας Francesco Verusio ζήτησε από την αστυνομία να προσπαθήσει να εντοπίσει τη γυναίκα, που ήταν στη γέφυρα του Concordia.
Η γυναίκα αναδεικνύεται σε βασικό μάρτυρα στην αλυσίδα των γεγονότων μέχρι και το χτύπημα του στον ύφαλο έξω από το νησί Giglio.
Οι μάρτυρες είπαν ότι εμφανίστηκε να γνωρίζει τον Schettino.
Οι ερευνητές θέλουν να βρουν πού ήταν τη στιγμή που το πλοίο χτύπησε στα βράχια.
Η Δεσποινίς Cemortan, από το Chisnau, της Μολδαβίας, σε μια σύντομη συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης υπερασπίστηκε τον Schettino, προσθέτοντας ότι οι ενέργειές του έσωσαν τις ζωές των πεπιβατών και του πληρώματος.
Οι Ιταλικές εφημερίδες λένε ότι η ξανθιά γυναίκα ήταν στην τραπεζαρία με τον Schettino γύρω στις 9μμ – 30 λεπτά πριν την καταστροφή – αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να είχε επισκεφθεί έναν άλλο αξιωματικού του πλοίου...
eglimatikotita

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου