14.1.12

Η CIA μελετά τις προφητείες του Γέροντα Παίσιου !

Πριν 12 χρόνια η CIA δημιούργησε απόρρητο τμήμα αναλυτών που επεξεργάζονται και αναλύουν προφητείες από διάφορες θρησκείες και ανάμεσα τους είναι και ο δικός μας Γέροντας Παΐσιος. 
Το τμήμα ασχολείται με θέματα απόκρυφα και υστικιστικά συνθέτοντας απόψεις και προφητείς από διάφορες παραδόσεις από όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα στο βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" αναφέρονται οι προβλέψεις του για τη Ρωσία και τη Τουρκία.
«Πριν 50 χρόνια συνάντησα ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσω για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, του είπα λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως απάντησε : «Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε.
Και μας απάντησε κάπως έτσι: "Όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, το 1917, όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό αλλά ένας χριστιανός δεν πέθανε. Μου είπε λοιπόν πως τη στιγμή που ο κόσμος πέθαινε παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Αυτός είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα διαρκέσει 70 χρόνια".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου