18.1.12

Δ.Καφαντάρης πρός ενδιαφερόμενους -ΝΑ γιατί ειμαστε αντίθετοι στην εξόρυξη Λιγνίτη !!

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με τίτλο «Εκμετάλλευση λιγνιτωρυχείων έκτασης 477,005 στρεμμάτων εντός της 30 Ο.Π. του Νομού Μεσσηνίας» που κατατέθηκε από την εταιρία με την επωνυμία “COUVRA HOLDINGS LIMITED” ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου, Δ/νση ΠΕΧΩ Σχεδιασμού, και η οποία διαβιβάστηκε με το υπ’ αριθμ . 3378/23-11-2011 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου προς γνωμοδότηση.
Σχετικά με την ως άνω αναφερόμενη ΜΠΕ που αφορά εργασίες εξόρυξης λιγνίτη σε απόσταση αναπνοής από τους Οικισμούς της Φαλάνθης και του Χωματερού στα όρια του Δήμου Πύλου - Νέστορος σας αποστέλλουμε τις αντιρρήσεις όπως διαμορφώθηκαν κατά τη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου – Νέστορος κατά την συνεδρίαση της 16ης Ιανουαρίου 2012 και οι οποίες συνιστούν μέρος της με αριθμ. 19/2012 ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι παρακάτω αντιρρήσεις θα κατατεθούν νομίμως ενώπιον της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το Δήμο Πύλου – Νέστορος.
«Συγκεκριμένα:...ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Δελτίο Τύπου αντιρρήσεις προς Βουλευτές - ενδιαφερόμενους για το ζήτημα εξόρυξης λιγνίτη στο Δημο Πύλου-Νέστορος.doc Αντιρρήσεις προς Βουλευτές - ενδιαφερόμενους για το ζήτημα εξόρυξης λιγνίτη στο Δημο Πύλου-Νέστορος.doc
70 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου