15.1.12

Εξιχνίαση κλοπών και συλλήψεις στην Μεσσηνία !!

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια στην Μεσσηνία, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Συνελήφθησαν τρεις ΡΟΜΑ, ηλικίας 30, 26 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, εξύβριση και σωματική βλάβη, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Μεσσήνη, διέρρηξαν το σπίτι 48χρονης, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι. Μετά από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν το Σάββατο το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους τρεις, ενώ ένας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Κατά τη σύλληψη τους αντιστάθηκαν, εξύβρισαν και τραυμάτισαν ελαφρά τους αστυνομικούς.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει το πρωί της Παρασκευής και τις εξής κλοπές:
Στην Βελίκα Μεσσηνίας, μπήκαν σε σπίτι 54χρονης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και φωτογραφική μηχανή και στην Αρσινόη Μεσσηνίας, μπήκαν σε σπίτι 70χρονης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου