18.1.12

Να ανοίξουν ξανά οι υποθέσεις που διαχείριστηκε...ο εφοριακός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη...

Ο Σπινέλλης τους παράτησε μια μέρα κι έφυγε, ο Καπελέρης έμπλεξε για τα καλά με τη Δικαιοσύνη και οι οικονομικοί εισαγγελείς χάλασαν τον κόσμο για να εξασφαλίσουν κάποια στοιχειώδη ανεξαρτησία. Κι όλα αυτά κατά τη...χρυσή εποχή Βενιζέλου στο Υπ.Οικονομικών.
Ενας από τους 47 συλληφθέντες για τοκογλυφία στη Θεσσαλονίκης είναι γνωστός του...από τα παλιά. Έχει διατελέσει μάλιστα και πρόεδρος της ΠΑΣΚ Εφοριακών Θεσσαλονίκης. Οι χειροπέδες τον βρήκαν στη θέση του επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης.
Μπορεί κάποιος που τα...βράδια είναι μέλος εγκληματικών οργανώσεων να είναι το πρωί έντιμος εφοριακός; Μου μοιάζει απίθανο. Αν και δεν εμπιστεύομαι καθόλου την πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικονομικών, θεωρώ απαραίτητη την επανεξέταση όλων των υποθέσεων που ο περιβόητος εφοριακός διαχειρίστηκε. Δεν θα ήμουν αρνητικός ακόμα και στην παροχή κίνητρων...ομολογίας στους πολίτες που ενδεχομένως να συναλλάχθηκαν μαζί του.
Προτείνω επίσης την εξέταση κι αξιολόγηση των υφιστάμενων του εφοριακών υπαλλήλων, τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους κτλ. Τέλος, θα προτιμούσαν τις διαδικασίες να συντονίσει ο Ράιχενμπαχ ή Όλι Ρεν ή ο Μπαρόζο ή ο Λούκυ Λουκ. Όχι ο Βαγγέλης πάντως! parapolitiki.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου