12.1.12

Έχασε την μάχη η Μαίρη Φαρμάκη ..

Σε ηλικία 63 ετών, η ηθοποιός Μαίρη Φαρμάκη έχασε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, πριν από λίγες ημέρες, έχοντας όμως στο πλευρό της φίλους, συγγενείς και φυσικά το σύζυγό της, για χάρη του οποίου και της οικογένειάς τους, αποφάσισε τη δεκαετία του '90 να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Η όμορφη ηθοποιός, που ποτέ δεν απασχόλησε τις στήλες των εφημερίδων, βγήκε στον καλλιτεχνικό χώρο τη δεκαετία του '70 και είχε μεγάλη συμμετοχή στον ελληνικό κινηματογράφο. Έπαιξε στις ταινίες «Η ταξιτζού», «Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες», «Αγάπησα μια πολυθρόνα», «Το φρούριο των αθανάτων», «Ένα αγόρι αλλιώτικο απ' τα άλλα», «Η κρεβατομουρμούρα», «Ο Μανωλιός ξαναχτυπά», «Ο τρελοπενηντάρης», «Αιχμάλωτοι του μίσους», «Η Αλίκη δικτάτωρ», «Ο ποδόγυρος», «Και ξανά προς τη δόξα τραβά», «Θανάσης ο αισιόδοξος» κ.ά, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.
Παράλληλα, πρωταγωνίστησε και σε θρυλικές σειρές της ασπρόμαυρης τηλεόρασης όπως «Η γειτονιά μας», «Οι Πανθέοι» και το «Ημερολόγιο ενός θυρωρού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου