19.1.12

Προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου ζητά ο εισαγγελέας !!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον των κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας φέρεται να ζητά την προφυλάκιση του πρώην δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου, Μ.Ζορμπίδη, που κατηγορούνται για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Εισαγγελέας φέρεται να προτείνει να παραμείνουν ελεύθεροι με εγγύηση οι πρωην αντιδήμαρχοι Θόδωρος Αθανάσαρος και Αναστάσιος Γερογιάννης.
Με δεδομένη την αντίθετη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, την τελική απόφαση για την προφυλάκιση ή μη των Παπαγεωργόπουλου και Ζορπίδη θα τη λάβει το Συμβούλιο Εφετών.
Οι κατηγορούμενοι αναμένουν αύριο επίσημη ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές.
Σήμερα ο Παπαγεωργόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα.
Αργά το βράδυ ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης με δήλωσή του έκανε λόγο για «χαλκευμένα στοιχεία που διοχετεύτηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, έτσι ώστε να φθάσουμε στη σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών».
«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν λογοδοτώ μόνον απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβομαι απεριόριστα, αλλά και απέναντι στον Λαό της Θεσσαλονίκης ο οποίος με την ψήφο του με όρισε ως εκπρόσωπό του στην Βουλή των Ελλήνων επί 17 χρόνια και επί 12 χρόνια ως Δήμαρχό του. Σε λίγες ημέρες θα έχω την δυνατότητα να καταθέσω τα στοιχεία αυτά και ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, είμαι δε απολύτως βέβαιος ότι η αλήθεια πολύ σύντομα θα λάμψει» τονίζει σε ανακοίνωσή του.24gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου