18.1.12

Συνελήφθη 33χρονος Νιγηριανός για εμπορία και κατοχή κοκαΐνης !!

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 44 γραμμάρια κοκαΐνης !!
Συνελήφθη χθες (17-11-2012) το βράδυ, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 36χρονος κατείχε και πωλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 45 γραμμαρίων κοκαΐνης αντί του χρηματικού ποσού των 4.000 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη μετέβηκε στη Αθήνα κλιμάκιο Αστυνομικών και οργανώθηκε χθες το βράδυ, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ο 33χρονος και κατασχέθηκαν πέντε ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (44.3) γραμμαρίων.
Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα και δυο κάρτες sim, τα οποία χρησιμοποιούσε ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου