15.1.12

Πατέρας έδειρε αλύπητα τον φίλο της 14 χρονης κόρης του !!

Τον πήγε σε ένα πάρκινγκ, τον έδεσε και τον σάπισε στο ξύλο !!!
Ένας 18χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς έφαγε το ξύλο της χρονιάς του από τον πατέρα της 14χρονης φίλης του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Μεσαρά της Κρήτης όταν ο πατέρας του κοριτσιού κάλεσε το νεαρό για να συζητήσουν.
Σύμφωνα με το cretalive.gr η συζήτηση όμως δεν φαίνεται πως είχε και την καλύτερη έκβαση καθώς ο νεαρός κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος.
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία, το ΑΤ Μοιρών σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 39χρονου για σωματικές βλάβες, απειλές, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία σε βάρος του 18χρονου
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο 18χρονος χθες το απόγευμα , στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συναντήθηκε με τον 39χρονο για προσωπικούς λόγους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο 39χρονος χτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός τον 18χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια τον μετέφερε με τη βία σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου πήγε και ο 37χρονος, τον απείλησαν από κοινού για τη ζωή του και ο 37χρονος αποχώρησε.
Μετά, αφού ο 39χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τον 18χρονο, του έδεσε τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία, τον χτύπησε με μεταλλικό εργαλείο, σε διάφορα σημεία του σώματος του, προκαλώντας του εκ νέου σωματικές βλάβες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου