28.1.12

Τον εκτέλεσε με 13 σφαίρες επειδή...είχαν διαφορές για τα πρόβατα !!

Τον εκτέλεσε με 13 σφαίρες επειδή...είχαν κτηματικές διαφορές.!!!
Αυτή είναι η αιτία που σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας «κρύβεται» πίσω από το άγριο φονικό που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στη μέση της εθνικής οδού Κισσάμου-Χανίων.Δράστης φέρεται να είναι ένας 30χρονος από γειτονικό χωριό του θύματος με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν συχνές και έντονες προστριβές για τα βοσκοτόπια όπου χείμαζαν τα αιγοπρόβατα τους στην περιοχή του Ομαλού.
Ο δράστης ακολούθησε με το αυτοκίνητο του τον 25χρονο και κάποια στιγμή του έκλεισε το δρόμο αναγκάζοντας τον να σταματήσει. Βγήκε έξω από το όχημα και έστρεψε χωρίς δισταγμό το όπλο στο θύμα του αδειάζοντας στο σώμα του 13 σφαίρες!
Στη συνέχεια πήγε στο δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε στο οποίο βρισκόταν ο αδελφός του θύματος με έναν φίλο τους. Αφού τους απείλησε,επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από τις περιγραφές του αδελφού του θύματος οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι δράστης του φονικού είναι ένας 30χρονος από το χωριό Κεραμειά.
Και ενώ συγγενείς και φίλοι , στις 3 μμ θα συνοδέψουν τον άτυχο νέο στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο στα Ροδωπού, αστυνομία έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φοβούμενη το ενδεχόμενο βεντέτας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου