29.10.11

Ο πίνακας με το δακρυσμένο αγόρι που δεν καίγεται !!

Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία. Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.
Πώς ξεκίνησε ο θρύλος του πίνακα που δεν... καίγεται!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πυροσβέστης πρόσεξε ότι σε ένα σπίτι του Yorkshire που είχε καταστραφεί από φωτιά, ο πίνακας που απεικόνιζε ένα αγόρι που έκλεγε είχε παραμείνει άθικτος. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρούσε ότι ο πίνακας με το αγόρι έβγαινε σώος από καμμένα σπίτια.
Η συγκεκριμένη ζωγραφιά είχε αναπαραχθεί σε περίπου 50 χιλιάδες αντίτυπα και απ’ ότι φαίνεται αποτελούσε συνηθισμένη επιλογή διακόσμησης εκείνη την εποχή.
Μετά την αναφορά του πυροσβέστη, άνθρωποι από όλη τη Βρετανία άρχισαν να στέλνουν παρόμοιες ιστορίες και να υποστηρίζουν πως και ο δικός τους πίνακας με κάποιον "ανεξήγητο" τρόπο παραμένει άθικτος από τις φλόγες!
Η υπόθεση άρχισε να παίρνει τροπή ιστορίας …τρόμου όταν αναπτύχθηκαν θεωρίες ότι όχι μόνο γλιτώνει από τις φλόγες το αγόρι που κλαίει, αλλά προκαλεί τις πυρκαγιές!
Οι εκδοχές για τον καλλιτέχνη του μυστηριώδους έργου.
Ο καλλιτέχνης που ζωγράφισε τη σειρά των αγοριών που κλαίνε λεγόταν Bragolin και πέθανε το 1981. Οι πίνακές του πωλούνταν σε τουριστικά σημεία της μεταπολεμικής Βενετίας.
Αυτά τα βιογραφικά στοιχεία του καλλιτέχνη, βέβαια, δεν συμβαδίζουν με την πιο δημοφιλή εκδοχή που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με αυτή, το αγόρι ήταν ένα ορφανό που είχε χάσει τους γονείς του σε μια πυρκαγιά. Ο ζωγράφος πήρε υπό την προστασία του το αγόρι, παρά τις φήμες που το συνόδευαν, ότι μπορούσε να βάζει φωτιά σε αντικείμενα χωρίς να τα αγγίζει, με τηλεπάθεια.
Μετά από καιρό, το στούντιο του ζωγράφου έπιασε φωτιά και το αγόρι το έσκασε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Δέκα χρόνια αργότερα, από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο το όχημα κάηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας οδήγησης, ο νεκρός άνδρας ήταν το ορφανό αγόρι!
Αξιόπιστα ή όχι τα πειράματα που γίνονται πάνω στον πίνακα;
Αρκετά πειράματα έχουν γίνει από το 1985 μέχρι σήμερα για να λυθεί το μυστήριο. Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός, ο Steve Punt, βρήκε έναν τέτοιο πίνακα και τον πήγε σε ένα ερευνητικό κέντρο, όπου θα μπορούσε να δοκιμάσει να τον κάψει με ασφάλεια (με πρόθεση να διακωμωδήσει την υπόθεση).
Το αποτέλεσμα τον εξέπληξε. Μια φλόγα ξεπήδησε στη γωνία του πίνακα και συνέχισε να καίει, όμως μόνο την κορνίζα. Στη συνέχεια έσβησε και το πρόσωπο του αγοριού έμεινε άθικτο. Το σχετικό βίντεο, προβλήθηκε τότε από το BBC: pyles.tv

Γυναίκες προσοχή όταν ο άνδρας σας είναι στο PC - video

Ποτέ μα ποτέ μην ξανοίγεστε γυναίκες όταν ο άντρας είναι στο pc...

Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι Blues Report live !!

Μια ξεχωριστή Rhythm n' Blues βραδιά θα σας μεταφέρει κατ' ευθείαν στη μουσική σκηνή του Chicago με δυνατές ερμηνείες πασίγνωστων αλλά και λιγότερο γνωστών επιτυχιών του είδους με πολλή Soul διάθεση.
Ενα αληθινό μουσικό ρεπορτάζ απ' αυτά που καταγράφονται ως τις πιο επιτυχημένες εξόδους του κοινού τα τελευταία δύο χρόνια στα πιο hoit στέκια της Αθήνας.
Παίζουν : Τάσος Δημητριάδης τύμπανα, Παύλος Ξένος κιθάρα,Γιάννης Σαμαράς μπάσο, Μάριος Χριστόπουλος σαξόφωνο , Νίκος Τσιαμτσίκας κιθάρα, φωνητικά και γκέστ στάρ ο Νώντας Βορλόκας στη φυσαρμόνικα..
Σάββατο, 5 Νοέμβριος στις 11:00 π.μ. - 06 Νοέμβριος στις 2:00 μ.μ.
Sillivani cafe
Λεωφόρος Βραυρώνος 15
Αρτέμιδα

100 Νέα τηλεοπτικά κανάλια στο Youtube !!

Οι φήμες που έκαναν λόγο για νέα τηλεοπτικά κανάλια στο YouTube έγιναν τελικά πραγματικότητα. Η διοίκηση της υπηρεσίας ανακοίνωσε και επίσημα ότι σε λίγο καιρό θα κάνουν ντεμπούτο τα πρώτα κανάλια με τηλεοπτικό περιεχόμενο πρώτης προβολής.
Με άλλα λόγια, το YouTube δε βασίζεται πλέον αποκλειστικά σε home-made videos με χαριτωμένα γατάκια και αστεία ατυχήματα. Η επέκταση στο χώρο της "παραδοσιακής" τηλεόρασης θα γίνει σταδιακά και όταν το project ολοκληρωθεί θα υπάρχουν 96 νέα κανάλια, καθένα με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Πληροφορίες που επικαλείται η Wall Street Journal αναφέρουν ότι θα υπάρχουν κάθε μέρα περίπου 25 ώρες νέων εκπομπών.
Το YouTube δεν έχει ανακοινώσει τις οικονομικές παραμέτρους των συμφωνιών με τους παρόχους υλικού, ωστόσο το ρεπορτάζ κάνει λόγο για μια δαπάνη της τάξης των 100-150 εκατομμυρίων δολαρίων. Για να προσελκύσει το κοινό, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Jay Z , ο Stan Lee και ο Ashton Kutcher.
Οι πρώτες εκπομπές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο Νοέμβριο και το 2012 θα έχουμε online το σύνολο των καναλιών.

Πρωτοφανείς χιονοπτώσεις στην Αμερική !!

Ο χειμώνας έφτασε νωρίς φέτος στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αφού μια χιονοθύελλα, γεγονός σπάνιο για τον Οκτώβριο, κάλυψε μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ακτής, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών.
Μέχρι το μεσημέρι σε πολλές περιοχές το χιόνι έφτανε τα 30 εκατοστά ενώ 10.000 άνθρωποι στην Πενσιλβάνια, το Μέριλαντ και τη Δυτική Βιρτζίνια είχαν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το Χάρτφορντ, το Κονέκτικατ, το Άλενταουν, η Πενσιλβάνια και το Γουόρστερ της Μασαχουσέτης θα πληγούν ιδιαίτερα από τη χιονοθύελλα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα χιόνια στα τέλη Οκτωβρίου δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο όμως συνήθως ξεκινούν πολύ αργότερα. Στη Βοστόνη αρχίζει να χιονίζει περίπου στα τέλη Νοεμβρίου ενώ η Νέα Υόρκη και η Φιλαδέλφεια βλέπουν τις πρώτες νιφάδες στα μέσα Δεκεμβρίου. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως στη Νέα Υόρκη το χιόνι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα δέκα εκατοστά.

ΝΤΟΙΓΚ - Ερωτευμένος με….. θηλυκό γαϊδούρι!!!

Δηλώνει ένας 28χρονος από την Ζιμπάμπουε !!!
Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτόν το κόσμο;

Το νέο έρχεται από την Ζιμπάμπουε, όπου ένας 28χρονος ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένος με ένα θηλυκό γαϊδούρι.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος Moyo, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στο δικαστήριο πλήρωσε $25 για μια πόρνη που τη νύχτα μεταμορφώνεται σε γαϊδούρι.
Ο νεαρός συνελήφθη στην πόλη της Zvishavane, περίπου 185 μίλια νότια της πρωτεύουσας Χαράρε την Κυριακή με την κατηγορία της κτηνοβασίας.
Ο ίδιος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με το ζώο: «Νομίζω ότι είμαι επίσης και εγώ ένα γαϊδουράκι. Δεν ξέρω τι συνέβη όταν έφυγα από το μπαρ, αλλά είμαι σοβαρά ερωτευμένος με την γαϊδουρίτσα» είπε και διακίως το δικαστήριο διέταξε να προβεί σε πλήρη ψυχιατρική εξέταση όπως ήταν αναμενόμενο.

Έρχεται ο στρατός του Αντιβασιλέα Ράϊχενμπαχ ….100 Επίτροποι!

Η Επιτροπεία είναι εδώ και επιβεβαιώνει ότι το θέμα της εθνικής κυριαρχίας έχει χαθεί οριστικά
Ενας ολόκληρος "στρατός", που θα έχει δύναμη απο 80 έως 100 άτομα φτάνει στην Αθήνα.
Πρόκειται για τη λεγόμενη Επιτροπεία για την οποία η κυβέρνηση έχει δεχθεί επικρίσεις οτι της εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία.
Οπως μάλιστα μας προετοιμάζει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ... πολλές απο τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές την κοινωνία.
Οι επίτροποι θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.
Η πρώτη ομάδα θα είναι αρμόδια για την τεχνική βοήθεια και θα εγκατασταθεί στα υπουργεία.
Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την "δημοσιονομική" εποπτεία και θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την τρόικα.
Σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής ο Ράιχενμπαχ παραδέχεται ότι τα αποτελέσματα των διαρθρωτικών αλλαγών δεν θα φανούν μέσα σε μια μέρα, και χαρακτηρίζει τις απαιτούμενες αλλαγές ευεργετικές για την οικονομία και κατά συνέπεια για τους πολίτες.
Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ευνοικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος με ταχυτατη διευκόλυνση της πρόσβασης σε χρηματοδότηση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν αν υπάρχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Κακή στιγμή και ....Κυτταρίτιδα !!

Άτιμα αυτά τα φωτογραφικά φλας!!
Γιατί εκεί που λες πως έχεις επιδείξει δημόσια όλο το σεξ απίλ σου και σε θεωρούν ένα από τα πιο σέξι κορμιά παγκοσμίως, μία φωτογραφία με κυτταρίτιδα στα πόδια, τα γκρεμίζει όλα. Σε ποια ανήκει αυτή η… άτυχη στιγμή;
Ο λόγος για την Jennifer Lopez η οποία σε εμφάνισή της δεν κατάφερε να κρυφτεί από την κάμερα η οποία σε ανύποπτη στιγμή απαθανάτισε τα γεμάτα κυτταρίτιδα πόδια της. Βλέπετε, ο φακός είναι… αμείλικτος, ακόμα και αν πρόκειται για μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως, όπως είναι η Jennifer Lopez.

« Σφαγή » NOVA και OTE TV για τα ιδιωτικά κανάλια !

-Στον ΟΤΕ TV και τα ιδιωτικά κανάλια;
-Η μάχη της συνδρομητικής τηλεόρασης μόλις ξεκίνησε !!
Η μάχη της συνδρομητικής τηλεόρασης τώρα ξεκινάει...μεταξύ NOVA και OTE TV με την προσθήκη των ιδιωτικών καναλιών στον ΟΤΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες επανήλθαν σε διαβουλεύσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ και των σταθμών εθνικής εμβέλειας, με στόχο να ανέβουν στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, μετά την ΕΡΤ και οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας.
Οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας έχουν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τη Multichoice αποκλειστικής αναμετάδοσης του περιεχομένου τους από τη nova, επί της οποίας ΟΤΕ κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Υπάρχουν ενδείξεις πως λίαν συντόμως η αποφαση της επιτροπης θα δικαιωσει τον ΟΤΕ.
Με αυτό το δεδομένο κινούνται και τα πανελλαδικά τηλεοπτικά δίκτυα με στόχο να υπογράψουν τη σύμβαση με τον ΟΤΕ, από τον οποίο θα εισπράξουν χρηματικό αντάλλαγμα για τη συμφωνία. Το κίνητρο αυτό είναι πολύ ισχυρό, για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που πλήττονται από την έλλειψη ρευστότητας.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην “Τόλμη και Γοητεία”!

Κάνει το όνειρό της πραγματικότητα συμμετέχοντας σε μια από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες της αμερικανικής τηλεόρασης!
Τη γραμματεία του οίκου μόδας που παράλληλα κατασκοπεύει τους ανταγωνιστές της θα υποδυθεί η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η οποία ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες και σταδιακά κερδίζει τη δική της θέση στο Hollywood. Όπως γράφει η η εφημερίδα Real, η Θεοδώρα υπέγραψε συμβόλαιο με τους παραγωγούς της σειράς και έτσι στις 5 Δεκεμβρίου θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο σίριαλ, ως Άλισον, γραμματέας του Μπιλ Σπένσερ και εκτός από τα καθήκοντά της θα αναλάβει και την κατσκοπεία της οικογένειας Φόρεστερ.
Οι δύο μεγάλοι οίκοι μόδας, σύμφωνα με το σενάριο θα προγραμματίσουν να κάνουν τις ετήσιες επιδείξεις μόδας την ίδια μέρα και η Άλισον θα αναλάβει να εκμαιεύσει χρήσιμες πληροφορίες από τους Φόρεστερ, για να τις δώσει στο αφεντικό της, ώστε το δικό του fashion show να επισκιάσει αυτό του …θανάσιμου εχθρού του.

Superleague: Αποτελέσματα & Βαθμολογία 29-10-2011

Σε αγώνες της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ατρόμητος-Πανιώνιος 2-1
Παναιτωλικός-Ξάνθη 2-0
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 30/10
ΑΕΚ-Αρης 30/10
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 30/10
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)
========================
                      ΑΓ ΒΑΘ.
1. Ατρόμητος 8 16
2. Ολυμπιακός 6 14
3. Παναθηναϊκός 5 13
4. ΠΑΟΚ 7 11
5. ΑΕΚ 6 10
. Παναιτωλικός 6 10
7. ΑΣ Γιάννινα 7 9
. ΟΦΗ 6 9
. Πανιώνιος 8 8
10. Ξάνθη 8 5
. Εργοτέλης 7 5
12. Αρης 4 3
. Αστέρας Τρίπολης 5 3
14. Κέρκυρα 6 2
15. Δόξα Δράμας - -
. Λεβαδειακός - -

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ – Τράκαραν στην λωρίδα ….εκτάκτου ανάγκης!!

Κάθε φορά που η εθνική οδός είναι μποτιλιαρισμένη, εμφανίζονται οι «έξυπνοι» οδηγοί που επιλέγουν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να προσπεράσουν τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.
Αυτή η κακιά συνήθεια όμως είχε ως αποτέλεσμα ένα τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και αμέσως μετά ένα δεύτερο έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Αποτέλεσμα τα δύο αμάξια να πέσουν στο χαντάκι και οι επιβάτες να τραυματιστούν. Ευτυχώς κανείς από τους τραυματίες να μην διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Γιατί ο Α. Σαμαράς δεν πήγε στην παρέλαση ;

-Ποιος ο λόγος που τον κράτησε μακριά ;
-ο Κος Μιχελάκης μπορεί να δώσει μία απάντηση !!
Στα μουλωχτά και χωρίς κανένας να το σχολιάσει, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ο πρώτος αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη σύγχρονη Ελλάδα που δεν πήγε στην παρέλαση. Κρύψου Αντώνη, αυτή είναι μια υπεύθυνη στάση για την...Πατρίδα που τόσο αγαπάς. dramatown-gr.blogspot.com

Τα 10 επαγγέλματα που….. τραβούν τις γυναίκες !!

Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες...
Μήπως ν' αλλάξετε καριέρα;;;
Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Που θα πάει, κάποια θα σου κάτσει. Κι όταν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου, ακόμα καλύτερα. Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα. Να σημειώσω ότι οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια, όπως και οι σύμβουλοι γάμου έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μου για ευνόητους λόγους.
Personal Trainer
Γνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες. Βάλε επίσης ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο εργασίας σου με γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν το τέλειο κορμί. Σαν καθοδηγητής τους, θα πρέπει επίσης να τις αγγίζεις συχνά, θέλεις κι άλλα; Αν καταφέρεις και βάλεις τα περισσότερα ραντεβού σου όσο πιο αργά γίνεται, σύντομα θα βρεθείς σε πολλά κρεβάτια.
Πιλότος
Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ' όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ' εσένα
Σχεδιαστής Μόδας
Αν έχεις μια κλίση προς το σχέδιο, έφυγες τρέχοντας για σχολή σχεδιαστών μόδας. Πιθανότατα θα είσαι ο μόνος στρειτ που θα παρακολουθείς τα μαθήματα, αλλά αξίζει. Θα περνάς τον περισσότερο καιρό σου με νέα και όμορφα μοντέλα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Βλέπεις όταν ξέρεις πως να κάνεις τις γυναίκες όμορφες, σε λατρεύουν όλες.
Ναυαγοσώστης
Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ' αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.
Ηθοποιός
Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος από καυτά θηλυκά που όλο και κάποιο θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου. Και πέρα από τις συναδέλφους, αν τα καταφέρεις και γίνεις διάσημος, υπάρχουν χιλιάδες θαυμάστριες που θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για μια νύχτα μαζί σου. Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχεις.
Δάσκαλος χορού
Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί. Ότι κι αν διδάσκεις, το τμήμα σου θα είναι γεμάτο από γυναίκες που στην κυριολεξία θα κρέμονται από τα χείλη σου. Άσε που ο χορός από μόνος του αποπνέει ερωτισμό και έχει και σωματική επαφή. So you think you can dance;
Κυνηγός ταλέντων-Μάνατζερ
Λεφτά δεν ξέρω αν θα βγάλεις, γκομενάκια σίγουρα. Μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλες θα ψάχνουν για δουλειά και καριέρα και εσύ θα είσαι αυτός που θα τις βοηθάς με τις γνώσεις και τα κονέ σου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
Γιατρός
Όλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει. Όποια γυναίκα γνωρίζεις και σε ρωτά με τι ασχολείσαι, έχεις αμέσως την απάντηση που θέλει ν' ακούσει. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, σκέψου κι όλες τις νοσοκόμες που θα δουλεύεις μαζί τους και θα περιμένουν να παίξετε το γιατρό.
Barman
Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;
Τουριστικά επαγγέλματα
Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων.

Κατώτερος μισθός παραθυράτου: Ευρώ, 6.500!...ΑΤΙΜΗ ΚΡΙΣΗ !!

nonews-news.blogspot.com
Δυο, απ' αυτούς, παίρνουν 10.000, ο αμέσως επόμενος 8.000!...
Άτιμη κρίση! Έριξε τα μεροκάματα. Που να ζήσει κανείς με 6.500 το μήνα. Εδώ ολόκληρος Τσιτσιμπίκος, φτάνει δε φτάνει τα 6.
Ο Νικητέας σήμερα στη... στήλη του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παρουσιάζει τους μισθούς των παραθυράτων όπως - προσέξτε το αυτό- προέκυψαν μετά τις περικοπές!
Απ' ότι τους κόβουμε, μάλλον ο Ντερμπεντέρης δεν πρέπει να 'ναι αυτός που παίρνει το κατώτερο...

Δείτε τη κρύβει η κοιλιά ενός πύθωνα !!

Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε είναι απλά σοκαριστικές αλλά και απόλυτα φυσικές!
Όπως θα δείτε, ένας από τους μεγαλύτερους πύθωνες στη Νότια Φλόριντα, αιχμαλωτίστηκε, θανατώθηκε και με το που άνοιξαν την κοιλιά του, βρήκαν ένα ολόκληρο, ενήλικο ελάφι.
Ο πύθωνας είχε μήκος πέντε μέτρων και ήταν πολύ πεινασμένος. Μάλιστα οι ειδικοί μελέτησαν προσεχτικά το κουφάρι του, καθώς είναι η πρώτη φορά που αιχμαλωτίζεται πύθωνας (τόσο σύντομα μετά το "κολατσιό" του) και αποκαλύπτεται η λεία του μέσα στο στομάχι του, αποδεικνύοντας το μέγεθος της χωρητικότητας του!

ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ELENIN... !!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΣ ΜΑΚΡΑΣ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΗΣΑΙΑΣ....
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ELENIN ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ....ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΩΜΑΤΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ...
ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ....ΟΙ ΟΚΤΩ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ...
Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Leonid Elenin,ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ,Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ,ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ....
ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ,ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ.
ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ-Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ....Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ,ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ'ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ!
ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΥΜΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΡΘΗΤΕ,ΠΥΛΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ,ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ....
ΟΣΤΙΣ ΓΑΡ ΕΧΕΙ,ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ ΑΥΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΘΗΣΕΤΑΙ....
ΟΣΤΙΣ ΔΕ ΟΥΚ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ Ο ΕΧΕΙ ΑΡΘΗΣΕΤΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥ....
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ....
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....
ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ....
ότι το Sweep Pulse ταξιδεύουν με ένα «σκοτεινό ρήγμα» .... είναι αυτό που είναι επίσης γνωστή ως η συγκομιδή δρεπάνι ... το οποίο αναφέρει μεταφορικά τη διαίρεση του σιταριού για το άχυρο ....
Κι όμως πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι αυτό το σκούπισμα παλμός θα προσεγγίσει ως τροχαίο σφαίρα της ενέργειας πλάσματος ... παρόμοιο σε εμφάνιση με τη φλόγα του μια πυρηνική έκρηξη ....
Εμείς δεν πρόκειται να φοβάται αυτή τη στιγμή ..... για την καρδιά μας πρέπει να χαιρετίσουμε το πέρασμα του κύματος .... Ή το πέρασμα της «σκοτεινής ρήγμα», το ενεργοποιημένο ....
Και για να οδηγήσει τη μετατόπιση του κύματος σφυγμού ... Αρκεί μόνο να κρατήσει ένα βαθμό θετικής ενέργειας στην κατάσταση της συνείδησης τους και Κάρμα Πνεύματος ....
Πολλοί συνείδηση φως της πράος και ταπεινός χαρακτήρες ... βρίσκονται ήδη σε αυτή την κατάσταση που απαιτείται θετική ενέργεια ... αλλά δυστυχώς έτσι .... περισσότερο σε αυτό το σημείο της ανθρωπότητας, δεν είναι ....
Αλλά ακόμα και μετά το σκούπισμα παλμό έχει παρελθόν .... κάθε άτομο που δεν λαμβάνονται από την κούνια του δρεπάνι .... θα κρατήσει μέσα τους τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να εισέλθει στη συγκεκριμένη εναλλακτική κατάσταση της ζώνης ασφαλείας ....
Η συμμετοχή στη διαδικασία της μετανοώντας και αποκατάσταση .... κάνει επιμελώς βοηθήσει στην αποβολή του ηλεκτρονίου αρνητικών ιόντων αμαρτία ... τότε που ασκούν πράξεις που συνδέονται με την Θετική αγάπη .... Θα ακόμα περισσότερο την τόνωση της διαδικασίας της αλλαγής αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια ....
Εφόσον η σεξουαλική ενέργεια μεταξύ πολλών εταίρων μπορεί να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία .... Θα πρότεινα να πάμε είτε αποχή ή να επιλέξουν να είναι με μόνο έναν σεξουαλικό σύντροφο ...
Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ Η ΔΡΑΚΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΥΡΑ+ ΒΟΡΟΣ=ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,Η ΓΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ Elenin ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΥΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗΣ,ΤΟΝ ΛΕΒΑΘΙΑΝ,ΤΟΝ ΛΟΞΟΒΑΤΗΝ ΟΦΙΝ,ΤΟΝ ΛΕΒΑΘΙΑΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΟΦΙΝ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ,ΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ...ΗΣΑΙΑΣ

apocalypsejohn.com

Μπήκαμε στο νέο Γαλαξιακό έτος !

Χρόνια πολλά καλό νέο γαλαξιακό έτος σε όλους!!
Ο μεγάλος ενιαυτός έφθασε στο τέλος του!! ... Κράτησε μόνο 25.920 χρόνια...και μπήκαμε στη νέα εποχή.. Τι μας έχουν πει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για αυτό?.. Τι μας έχει πει η ορθόδοξη εκκλησία?
Το νούμερο , ο έχων νου θα καταλάβει, ..το όνομα του θηρίου! και άλλα πολλά έχουν γραφθεί και ακουστεί από την ορθόδοξη πίστη ! Απο τους πρόγονους μας με πιο άπλα λόγια έχει δοθεί μια απάντηση στον γρίφο (1χ2χ3χ4χ5χ6)χ6χ6 =25920 ..Σαν να μοιάζει ότι η μεν θέλουνε να εκμεταλλευτούν και η δε να πληροφορήσουν εε?...Τι γίνεται σε κάθε τέλος ... ΤΟΥ μεγάλου Ενιαυτου ? Η ορθόδοξη εκκλησία το ονομάζει αποκάλυψη δίνοντας του και πρόσωπό στο όνομα του αντίχριστου. Οι αρχαίοι ξεκάθαρα δηλώνουν οτι σε κάθε τέλος τέτοιας εποχής μεγάλες ανακατατάξεις ,συμπαντικές,κλιματικές και συνειδησιακές λαμβάνουν μέρος! Κουκουλωθείτε ...από σήμερα ξεκινάει το θρίλερ!!!
Μην μου πείτε μετά ότι δεν σας είπα ότι δεν είναι τυχαίο που γεννηθήκατε Ελληνες αυτή την εποχή!!apocalypsejohn.com

Φυγή Ελλήνων στην Αυστραλία κατά κύματα !!

Περίπου 2.000 Ελληνοαυστραλοί, που είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, επέστρεψαν πίσω στη Μελβούρνη, ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Έλληνες πτυχιούχους νέους να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.
Αυτό δήλωσε η Ελληνίδα γενική πρόξενος της Μελβούρνης, Ελένη Λιανίδου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας Herald Sun, προσθέτοντας πως οι Έλληνες εργάζονται σκληρά, έχουν πληγεί και υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας, προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα το πρόβλημα χρέους της.
Όπως τονίστηκε, οι ελληνόφωνες εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί κατακλύζονται καθημερινά από μηνύματα Ελλήνων που ζητούν πληροφορίες για να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία...

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτύπησε το Μαγκούφη!

Η κρίση και η οργή δε γνωρίζουν από χρώματα και αυτό το «κατάλαβε» με το χειρότερο τρόπο ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση νέου άνδρα χθες κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Ο άνθρωπος που χρύπησε το βουλευτή δεν κρύφτηκε και σήμερα έχει προχωρήσει σε δηλώσεις στα Μέσα, στις οποίες αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στο βουλευτή του κόμματος στο οποίο ο ίδιος είναι μέλος.
Ο Δημήτρης Δαλαμάγκας, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ήταν μάλιστα και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, ωστόσο σήμερα θεωρεί πως η Κυβέρνηση ξεγέλασε το λαό. Δηλώνει μάλιστα, πως τυχαία επέλεξε το συγκεκριμένο βουλευτή, καθώς στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε έβαζε την υπογραφή του στα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, που έχουν φτάσει τη χώρα σ’αυτό το σημείο.
Ο νεαρός, πάντως, που είναι και μέλος της νεολαίας του Κινήματος, συνεχίζει στο προφίλ του στο facebook να διατηρεί τη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου σε περίοπτη θέση…

Αεροπορική σύνδεση Καλαμάτα - Ζάκυνθος από το Νοέμβριο

Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με τη Ζάκυνθο ξεκινά η Sky Express το Νοέμβριο, όπως έχει ανακοινώσει η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα το Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο Καλαμάτα - Ζάκυνθος θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή (αναχώρηση από Καλαμάτα στις 3 το μεσημέρι και άφιξη στη Ζάκυνθο στις 3.45) και το Ζάκυνθος - Καλαμάτα κάθε Σάββατο (αναχώρηση από Ζάκυνθο στις 10 το πρωί και άφιξη στην Καλαμάτα στις 10.45).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί και το εισιτήριο θα κοστίζει 69 ευρώ.
Η εταιρεία ανακοινώνει εξ άλλου ότι από το Νοέμβριο το δρομολόγιο Ηράκλειο - Καλαμάτα θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή (αναχώρηση από Ηράκλειο 1.30 το μεσημέρι και άφιξη στην Καλαμάτα στις 2.30) ενώ το δρομολόγιο Καλαμάτα - Ηράκλειο κάθε Σάββατο (αναχώρηση από Καλαμάτα στις 11.15 το πρωί και άφιξη στο Ηράκλειο στις 12.15 το μεσημέρι).
λα τα πιο πάνω δρομολόγια θα εξυπηρετούνται από αεροσκάφη JS41, χωρητικότητας 30 θέσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων είτε μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων είτε από την ιστοσελίδα της Sky Express (www.skyexpress.gr) είτε στο τμήμα κρατήσεων της εταιρείας (τηλ. 80111282888 και 2810 223800).

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 6ου αγώνα

Ενα τρίωρο εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν περίπου 30 οδηγοί από όλη την Ελλάδα, σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιώντας αγώνες jet ski στον Προλιμένα της Καλαμάτας.
Μεγάλες ταχύτητες, εναλλαγές στην κατάταξη και σλάλομ που έκοβαν την ανάσα, ήταν κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά τού 6ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski, που διοργανώθηκε στην πόλη της Καλαμάτας από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSBA - Ηellenic Jet Sports Boating Association) και το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Ν. Ο. Καλαμάτας Ποσειδών και το ΝΑΣΚ Αίολο.
Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα οι απονομές στους νικητές του πρώτου σκέλους και διοργανωτές, οδηγοί και θεατές ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τελευταίο σκέλος του 6ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό...
Αναλυτικά αποτελέσματα ανα κατηγορία:
Novice Stock
1. Μαργιούκλας Παναγιώτης(No 4)
2. Περιβολάς (No 9)
3. Κωνσταντινίδης (No 111)
Novice Limited
1. Σταθουλόπουλος Χρήστος (No 27)
2. Νίκος Τομαράς (No 69)
3. Χατζηιωαννίδης Νίκος(No 9)
Pro -ski
1. Μαλλούχος Ακης (No 1)
2. Αντωνόπουλος (No 7)
3. Λυγνός Λευτέρης(No 66)
Kalamata amateur
1. Αθανασόπουλος Λάμπρος (No 69)
2. Πουλής Ηλίας (No 1)
3. Κοκκίνης Βαγγέλης (No 12)
Open Runabout
1. Πολίτης Παντελής (Νο 111)
2. Βασιλειάδης Χρήστος (Νο 88)
3. Λυγνός Λευτέρης (Νο 8)
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αναφέρθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή στο Δήμο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο, τους Ναυτικούς Ομίλους, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την άριστη συνεργασία και φυσικά στους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου