15.10.11

Ρεπορτάζ του BBC τον «έσπρωξε» στην αυτοκτονία! !

Ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αφότου το BBC προέβαλε ένα ρεπορτάζ-έρευνα για την οικογενειακή του επιχείρηση. Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία , ο James Edwards, έβαλε ο ίδιος «τέλος» στη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια απομακρυσμένη βουνοπλαγιά.
Μία μόλις μέρα πριν τον θάνατό του, οι ρεπόρτερ του BBC είχαν πάει σπίτι του για να κάνουν κάποιες ερωτήσεις σε αυτόν και τη σύζυγό του. Ο αυτόχειρας και η γυναίκα του είχαν βρεθεί στο στόχαστρο πελατών τους οι οποίοι υποστήριζαν πως τα νυφικά που είχαν αγοράσει από το κατάστημά τους ήταν ελαττωματικά.
«Είμαστε όλοι πολλοί σοκαρισμένοι. Όλοι είδαμε το πρόγραμμα στην τηλεόραση και πρέπει να έκανε πολύ κακό στην επιχείρηση. Το ρεπορτάζ έλεγε ότι πολλοί πελάτες ζητούσαν αποζημιώσεις», δήλωσε ένα γείτονας του James Edwards.

" Ράβουν " υπουργικά κουστούμια στην Ν.Δ !

Με τον «αέρα» του νικητή που τους δίνουν οι έως τώρα δημοσκοπήσεις, στην ΝΔ φαίνεται πως ήδη ορισμένοι ράβουν τα υπουργικά τους κουστούμια. Το ρεπορτάζ θέλει πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νυν γενικός διευθυντής του κόμματος Θανάσης Σκορδάς, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος αλλά και ο Σταύρος Δήμας, θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος των κορυφαίων κυβερνητικών επιλογών, εάν και εφόσον βέβαια η ΝΔ έχει αυτοδυναμία.
Δίπλα τους θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, στελέχη που χρόνια τώρα βρίσκονται πολύ κοντά στην ηγεσία της ΝΔ, όπως οι Γιάννης Μιχελάκης, Νότης Μηταράκης (στο οικονομικό επιτελείο), Άκης Γεροντόπουλος (με αρμοδιότητες σε θέματα υγείας;), Χρύσανθος Λαζαρίδης, Κώστας Τζαβάρας, Δημήτρης Σταμάτης, ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος, Σίμος Κεδίκογλου (σε ρόλο – κλειδί για την επικοινωνιακή πολιτική) και Κώστας Μπέσης (από τη Θεσπρωτία).
Ο κ. Σαμαράς πάντως συζητά σοβαρά την ένταξη σε ένα κυβερνητικό σχήμα την επομένη μιας νικηφόρας για το κόμμα του εκλογικής διαδικασίας και δύο νέων πολιτικών που προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ.
Του τέως προέδρου της και νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργου Παπανικολάου, αλλά και του νυν προέδρου της νεολαίας Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Σημαντικές θέσεις σε μια «γαλάζια» κυβέρνηση εξάλλου θα διαδραματίσουν, όπως λένε στη Συγγρού, και αρκετοί βορειοελλαδίτες πολιτικοί όπως ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Αδάμ Ρεγκούζας, και ο Στράτος Σιμόπουλος.

Λογαριασμό 10.602 ευρώ (!) για διόδια έστειλε η Νέα Οδός-Δεν πλήρωνε και της ήρθε η "λυπητερή"

Από τη λίστα με τους μεγάλους οφειλέτες των διοδίων που έχουν καταρτίσει οι εργοληπτικές εταιρείες, βγήκε η «λυπητερή» των 10.602 ευρώ (!) που έστειλε πριν λίγες εβδομάδες η Νέα Οδός σε κάτοικο του Ωρωπού, για συσσωρευμένο χρέος διοδίων.Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια της εθνικής οδού από την Μεταμόρφωση έως την Σκάρφεια, αποφάσισε να εφαρμόσει το γράμμα της σύμβασης παραχώρησης, που προβλέπει ότι σε περίπτωση άρνησης πληρωμής, δίνεται περιθώριο 15 ημερών για την εξόφληση του ποσού και σε αντίθετη περίπτωση εκδίδεται διαταγή πληρωμής με την επιβολή του 20πλάσιου προστίμου. Κάπως έτσι οι πάνω από 250 ελεύθερες διελεύσεις από τα διόδια των Αφιδνών, ονομαστικής αξίας 530 ευρώ «φούσκωσαν» ανεβάζοντας το λογαριασμό στα ύψη της έκτακτης εισφοράς, αναφέρει το protothema.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες «θύμα» της εισπρακτικής πολιτικής της εταιρείας είναι γυναίκα, οδοντίατρος στο επάγγελμα, με σημαντική ακίνητη περιουσία, η οποία χαρακτηρίζεται «πρωταγωνίστρια» των δυναμικών κινητοποιήσεων που οργανώνει συστηματικά την τελευταία διετία, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στην περιοχή της ΒΑ Αττικής.
Πρόκειται για μία από τις λίγες υποθέσεις που έφτασαν το τελευταίο διάστημα στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά την πιο τρανταχτή, καθώς η οδηγός φιγουράρει στην λίστα που έχει καταρτίσει η εταιρεία με τους συνήθεις ύποπτους που έχουν στο ενεργητικό τους τις περισσότερες ελεύθερες διελεύσεις.
Για την υπόθεση ασκήθηκε αίτηση ανακοπής, η οποία σύμφωνα με την Νέα Οδό απορρίφθηκε από το δικαστήριο και ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία πρόκειται να συζητηθούν στις 24 Οκτωβρίου. Η οδηγός παρόλα αυτά εμφανίστηκε απροσδόκητα συνεργάσιμη στο δικαστήριο! Κατά πληροφορίες επιχειρήθηκε διακανονισμός του προστίμου, με πληρωμή του ποσού που αντιστοιχεί στην ονομαστική αξία του και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Ωστόσο επειδή δεν υπήρξε συμφωνία, παρά μόνο για την καταβολή των 530 ευρώ, η υπόθεση τελεί εν αναμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων.
Η αλλαγή πλεύσης όμως της Νέα Οδού δεν φαίνεται να συγκινεί τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής κατά των διοδίων της ΒΑ Αττικής που οργανώνουν νέες κινητοποιήσεις στα διόδια των Αφιδνών σήμερα και αύριο. Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι η σκλήρυνση της στάσης της εταιρείας αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που επιχειρεί να συγκρατήσει την αιμορραγία εσόδων που εμφανίζει η εταιρεία από τα διόδια.
«Χρησιμοποιούν το μαστίγιο (διαταγή πληρωμής) για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους να μην σηκώνουν τις μπάρες γιατί αλλιώς θα πληρώνουν το 20πλάσιο των «δωρεάν» διελεύσεών τους. Άλλωστε και ο Γ.Γ του υπουργείου Υποδομών κ. Σέργιος Λαμπρόπουλος το δήλωσε σε κάτοικο της περιοχής σε επίσκεψή του στο δήμο Διονύσου, ότι αν συνεχίσετε να μην πληρώνετε θα σας έλθουν πρόστιμα δεκαχίλιαρα και εικοσαχίλιαρα», αναφέρουν μέλη της συντονιστικής επιτροπής κατά των διοδίων.
Οι κάτοικοι της ΒΑ Αττικής επισημαίνουν επίσης ότι η διαταγή πληρωμής οφείλει να εκδίδεται με βάση έγγραφα που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την απαίτηση και τα έγγραφα αυτά να προσκομίζονται ενώπιον του δικαστή.
Ισχυρίζονται όμως ότι τα έγγραφα που προσκόμισε η εταιρεία ήταν θολές φωτογραφίες και συγκεχυμένα στοιχεία στα οποία «το όχημα αλλού αναφέρεται ως Volvo μαύρο, αλλού ως Volvo μπλε, αλλού ως Toyota μαύρο, αλλού ως Mercedes μαύρο και ούτω καθεξής και σε κάθε περίπτωση δεν αποδεικνύεται η μη καταβολή τέλους διοδίου».

Πήγαινε να δει την κόρη του και σκοτώθηκε στο δρόμο !

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο ένας 51χρονος από τη Βάρδα της Ηλείας, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Ο άτυχος άντρας μετέβαινε στο Βόλο για να επισκεφθεί την κόρη του όταν στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιτέας, κοντά στην Ιτέα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 51χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία της Βάρδας, αφού για χρόνια εργαζόταν στο τοπικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Αργότερα όταν μετατέθηκε στα κεντρικά της Πάτρας, δεν έχασε την επαφή του με τη γεννέτειρά του, που επισκεπτόταν αρκετά συχνά. Ο 51χρονος, ήταν παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών.
Η φωτογραφίες είναι από το AmfissaPress.


CNN: ΣΕΞ σε... ελεύθερη πτώση! Video

Ενα απίστευτο θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN. Στο blog του καναδού πορνοστάρ Alex Torres ανέβηκε ένα βίντεο το οποίο παρουσίαζε τον ίδιο με μια γυναίκα σε... πολύ ιδιωτικές στιγμές, κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο, στην Καλιφόρνια.
Το βίντεο γρήγορα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, καθώς το εντόπισαν μαθητές από σχολείο της περιοχής. Ο Τόρρες, εργάζεται τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο στην Skydive Taft. Μαζί με την Χόουπ Χάουελ, γραμματέα της ίδιας εταιρείας, αποφάσισαν να τραβήξουν το ''ροζ βίντεο'' στον αέρα.
Το επίμαχο βίντεο υλικό έφτασε γρήγορα στα χέρια της αστυνομίας καθώς στην αρχή το ζευγάρι ερωτοτροπεί δίπλα στον πιλότο, πράξη αρκετά επικίνδυνη. Προς το παρόν πάντως δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CNN το βίντεο έγινε με σκοπό να κερδίσει ο Τόρρες την προσοχή του Χάουαρντ Στερν, γνωστού Αμερικανού παρουσιαστή.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Θύμιος !

Να απαγκιστρωθούν από τους νταβατζήδες !!
Ανεβάζει τους τόνους ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, μια μέρα μετά τη διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά.
Μιλώντας στον real fm, ο γαλάζιος συνδικαλιστής απάντησε στη φημολογία περί "σικέ" διαγραφής λέγοντας "είναι πραγματική η διαγραφή μου και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετώ τον κλάδο μου ενώ αν θέλετε να μάθετε τους λόγους της, ρωτήστε το σύστημα που ελέγχει τη ΝΔ".
Ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε πως είχε προτείνει να παραιτηθεί πριν από ένα μήνα αλλά στελέχη της ΝΔ τον είχαν αποτρέψει για να μην προσβληθεί ο πρόεδρος όπως είπε και συνέχισε: "Δεν μπορώ να υπηρετήσω μια κοινωνία που είναι στους δρόμους με καθωσπρέπει συμπεριφορές. Δεν πειθαρχώ. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς αξίζει άλλη συμπεριφορά από την κοινωνία αλλά αυτήν την ώρα τα μηνύματα είναι εχθρικά γαι εκείνον".
Ο κ. Λυμπερόπουλος κατήγγειλε ότι η διαγραφή του είχε προαναγγελθεί μία μέρα πριν από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και ζήτησε "να απαγκιστρωθεί το πολιτικό σύστημα από τους νταβατζήδες"."Γι΄αυτό έπεσε ο Καραμανλής, γιατί τα έβαλε μαζί τους" υποστήριξε ο κ.Λυμπερόπουλος.
Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων προανήγγειλε νέο γύρο κινητοποιήσεων στον υπέρτατο βαθμό τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση του κλάδου σε αυτούς που γυρνάνε στα γραφεία των υπουργών.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ανεξαρτητοποίηση βλέπει τώρα ο Ρομπόπουλος !

Νευρική κρίση προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι αντιδράσεις βουλευτών του κόμματος σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την προσεχή εβδομάδα.
Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο Θωμάς Ρομπόπουλος ο οποίος διαφοροποίησε την αρχική του πρόθεση να παραιτηθεί από το αξίωμα του βουλευτή και τώρα σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ αποδίδει την αλλαγή αυτή σε πιέσεις που δέχεται από ψηφοφόρους του.
Τις έντονες αντιδράσεις υπαλλήλων του νοσοκομείου Καλαμάτας δέχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης. Μάλιστα ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοικτή σε οποιοδήποτε πολίτη επιθυμεί πραγματικό διάλογο.
Το βάρος που κουβαλάνε αυτόν τον καιρό οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι από τη μια πρέπει να σκεφτούν τη δυσκολία στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και από την άλλη την κρίσιμη καμπή που περνάει η χώρα επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ν.Σαλαγιάννης.

Χειμώνας μέχρι την Τρίτη λέει η ΕΜΥ...

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ακόμη και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αναμένεται το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Αύριο είναι πολύ πιθανό να χιονίσει και στην Πάρνηθα.
Ειδικότερα για σήμερα οι προγνώσεις κάνουν λόγο για βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα που τοπικά στο Ιόνιο θα είναι πολύ ισχυρές, παροδικές βροχές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο με πιθανότητα λίγων καταιγίδων πάνω από τη θάλασσα, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο και επικράτηση πολύ θυελλωδών ανατολικών ανέμων στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό.
Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μετατοπιστούν νοτιότερα με εντονότερο χαρακτήρα στην Πελοπόννησο και στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα χιονόπτωσης σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, ιδιαίτερα στα βόρεια και ανατολικά όπου το βράδυ θα είναι τοπικά έντονες, και πιθανότητα καταιγίδας αργά το βράδυ στο Σαρωνικό, αναμένονται στην Αττική.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 15.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις.
Τοπικές βροχές κατά περιόδους και βελτίωση το βράδυ, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη.
Η Θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 με 11 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.
Αύριο, με εξαίρεση τη νοτιοανατολική νησιωτική Ελλάδα όπου ενδεχομένως να μη βρέξει καθόλου, στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Στην ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη είναι πιθανό να χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (300-500μ.).
Σχετικά γρήγορα, πάντως, τα φαινόμενα θα σταματήσουν στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα.
Τη Δευτέρα τα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω σε όλη τη χώρα.
Την Τρίτη προβλέπεται βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα και βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Επισημαίνεται, όμως, ότι τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και μάλιστα στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή ο καιρός στη χώρα θα είναι γενικά καλός.

Εξακολουθεί να αναζητεί τον μικρό Μπεν !!

Έχει βρεθεί εκατοντάδες φορές στην Ελλάδα αναζητώντας τον γιο της. Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, δεν έπαψε να πιστεύει. Η υπόθεση της αναζήτησής του ανοίγει ξανά φέτος με τη συνεργασία της Αστυνομίας του Σάουθ Γιόρκσαϊρ και των ελληνικών Αρχών.
«Νιώθω κουρασμένη, όμως αυτή την φορά είμαι πολύ πιο σίγουρη πως η συνεργασία θα αποδώσει καρπούς. Οι τοπικές Αρχές με διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν. Ξέρω πως ο γιος μου είναι ζωντανός», λέει, στα «ΝΕΑ».
Ο 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου 1991 έξω από ένα υπό ανέγερση εξοχικό σπίτι στην περιοχή Ηρακλής της Κω. Εκείνη την ημέρα την επίβλεψη του παιδιού είχαν αναλάβει οι παππούδες του, Εντι και Κριστίν Νίνταμ. Η 19χρονη, τότε, μητέρα του Μπεν, Κέρι, εργαζόταν ως σερβιτόρα στην πόλη της Κω.
«Εκείνο το πρωί έφυγα νωρίς για δουλειά. Η μητέρα μου πήρε τον Μπεν μαζί της στο χωριό, όπου εργαζόταν ο πατέρας μου ως οικοδόμος. Μαζί τους ήταν και ο αδελφός μου, ο οποίος επέστρεψε στην πόλη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι», θυμάται η Κέρι Νίνταμ-Γκράιστ.
Αφού ο Εντι και η Κριστίν Νίνταμ εξάντλησαν όλα τα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται το παιδί, ειδοποίησαν την Αστυνομία. «Τους τηλεφώνησαν στις 5 το απόγευμα. Η Αστυνομία έφτασε και έκανε έρευνες στα σπίτια του χωριού.
Ήμουν η τελευταία που ειδοποίησαν. Ήταν 9 το βράδυ», λέει η Κέρι Γκράιστ. Αναφέρει πως η Αστυνομία άργησε να εμποδίσει τον απόπλου των πλοίων και τις αναχωρήσεις αεροπλάνων. Παράλληλα, ωστόσο, συνέχιζαν να ανακρίνουν την οικογένεια.
Η περίπτωση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ είναι μια από τις μακροβιότερες αναζητήσεις εξαφανισμένων παιδιών στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Δεν προκάλεσε, όμως, στα μέσα ενημέρωσης τη φρενίτιδα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία το 2007.
Ηδη από την επιστροφή της στην Αγγλία, τον Σεπτέμβριο του 1991, η οικογένεια Νίνταμ συνειδητοποίησε την ανάγκη συνεργασίας με τα ελληνικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Το πορτρέτο του παιδιού τυπώθηκε σε 5.000 αφίσες - που τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία των ελληνικών νησιών -, η οικογένεια δημιούργησε ταμείο για τη χρηματοδότηση των ταξιδιών αναζήτησής του, ενώ συμμετείχαν σε 10 ποπ συναυλίες, κρατώντας ένα ειδικό πανό. «Κάθε φορά που παίρναμε μια πληροφορία ένιωθα σαν σε τρενάκι του λούνα παρκ. Το ηθικό μου αναπτερωνόταν και ξαφνικά πάλι απογοητευόμουν», λέει η Κέρι Γκράιστ.
Το 1992 η οικογένεια επισκέφθηκε την Τουρκία, αφότου βρετανός τουρίστας έστειλε σε εφημερίδα μια φωτογραφία ενός ξανθού παιδιού που έμοιαζε στον Μπεν. Ωστόσο επρόκειτο για κορίτσι, λέει η Κέρι Γκράιστ. Ενα χρόνο αργότερα κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως είδε το παιδί σε καταυλισμό τσιγγάνων στη Βέροια.
Η οικογένεια ταξίδεψε στην περιοχή αλλά οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Το 1994, στην προσπάθεια ανεύρεσης του Μπεν ενεπλάκη μια βρετανική εταιρεία παιδικών τροφών, που πρόσφερε αμοιβή 191 εκατ. δραχμών (560.528 ευρώ). Οταν το ποσό έγινε γνωστό, η Κέρι Γκράιστ δέχθηκε, λέει, εκατοντάδες τηλεφωνήματα, τα περισσότερα από την περιοχή της Βέροιας.
Το 1995 ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ισχυρίστηκε πως είδε το παιδί στη Βέροια. Στη συνέχεια έδειξε στις Αρχές και στην οικογένεια μια φωτογραφία ενός παιδιού που του έμοιαζε πάρα πολύ. Τις πληροφορίες επιβεβαίωνε και ένας ταξιτζής. Ωστόσο, όταν η Αστυνομία έκανε έρευνα, ανακάλυψαν πως επρόκειτο για κάποιο άλλο παιδί, λέει η Κέρι Γκράιστ.
Δύο χρόνια αργότερα, ο ίδιος κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισας επικοινώνησε ξανά με τη βρετανική πρεσβεία. «Είπε ότι θα παρέδιδε το παιδί σε εκπρόσωπο της πρεσβείας στις 4 Σεπτεμβρίου 1997, αλλά παρότι κατεύθυνε από τη φυλακή τους εμπλεκόμενους, η ανταλλαγή δεν έγινε ποτέ», αναφέρει η ίδια. Λίγους μήνες αργότερα φήμες που ήθελαν το παιδί να βρίσκεται στη Γερμανία δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.
Το 1998 ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ανέφερε ότι είδε τον Μπεν, λέει η μητέρα του. Ηταν ένας ταξιδιωτικός πράκτορας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είδε το αγόρι σε παραλία της Ρόδου. Ηταν τόσο πεπεισμένος που έστειλε στην Αγγλία τρίχες από τα μαλλιά του για εξακρίβωση DNA. Ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
Είκοσι χρόνια μετά την εξαφάνιση η 39χρονη Κέρι Γκράιστ ζει μαζί με την 17χρονη κόρη της Λιάνα στο Σέφιλντ. Απέκτησε την κόρη της με τον πατέρα του Μπεν, αλλά χώρισαν αμέσως μετά. Για χρόνια ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή και δεν μπορούσε να εργαστεί. Σήμερα, μαζί με τον νυν σύντροφό της αγόρασαν και διευθύνουν μια εταιρεία με είδη περιφράξεων. «Το 1994, όταν η κόρη μου ήταν 21 μηνών, ταξιδέψαμε ξανά στην Κω. Τη βάλαμε να περπατήσει στο σημείο που χάθηκε ο Μπεν. Σε εκείνη την ηλικία έμοιαζαν σαν δίδυμα αδέλφια. Η ομοιότητά τους οδυνηρή για εμένα», λέει. Το ζευγάρι ακολούθησε τότε πολυμελές συνεργείο βρετανικού σταθμού, ενώ μαζί τους έφεραν 7.000 αφίσες.
Σήμερα η 17χρονη δηλώνει πως θα ήθελε να εργαστεί ως αστυνομικός. Θέλει να ασχοληθεί με υποθέσεις εξαφανίσεων ανηλίκων. «Είναι εμφανές πως η Λιάνα μεγάλωσε με την αναζήτηση του αδελφού της. Ξέρει πως την αγαπώ. Οσο και εκείνον. Θέλω να μην κάνω διακρίσεις ανάμεσα στα παιδιά μου. Αυτό της λέω».

Γεννητούρια για τον Σάκη Ρουβά!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Σάκης Ρουβάς καθώς η πανέμορφη σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ο μικρός γεννήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με καισαρική τομή, ενώ συμφωνά με πληροφορίες, ο Σάκης ήταν παρών σε όλη την διαδικασία του τοκετού.
Η γέννησή του μικρού αναμενόταν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, φαίνεται, ωστόσο, ότι ο Ρουβάς junior, ήταν βιαστικός για αυτό και η Κάτια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής στο μαιευτήριο "Λητώ".
Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ακύρωσε την προτελευταία του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του.
Το ζευγάρι παρακαλεί θερμά να μην σταλούν δώρα στο μαιευτήριο, αλλά να κατατεθούν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του φιλανθρωπικού οργανισμού «Ελπίδα».

Πτώση πωλήσεων 8,4% στον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος στην Ελλάδα το τρίτο τρίμηνο

OΛOENA και μεγαλύτερη πίεση ασκεί στα οικονομικά αποτελέσματα του γαλλικού ομίλου Carrefour στην ελληνική αγορά η βαθιά ύφεση της οικονομίας.
Επηρεασμένη από την οικονομική κρίση και την υποχώρηση της ζήτησης, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, η Carrefour - Μαρινόπουλος, καταγράφει σημαντικές απώλειες στις πωλήσεις της το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η υποχώρησή τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πτώση στις πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο είναι κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερη από τη μείωση που είχε καταγραφεί στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ και σε απόλυτο αριθμό οι πωλήσεις υπολείπονται κατά πολύ αυτών που είχε παρουσιάσει ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της χώρας στο β'Α τρίμηνο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες ο γαλλικός όμιλος, ο δεύτερος μεγαλύτερος λιανέμπορος παγκοσμίως, οι πωλήσεις του στην Ελλάδα υποχώρησαν το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου κατά 7,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010. Εάν ληφθούν υπόψη οι πωλήσεις ιδίων καταστημάτων, τότε η υποχώρηση είναι μεγαλύτερη, κατά 8%.
Στο τρίτο τρίμηνο του 2011 οι πωλήσεις της Carrefour στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 8,4% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2010, ενώ σε αριθμό ιδίων καταστημάτων οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 9,4% σε σχέση με πέρυσι.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι πωλήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 6,8% στα 1,261 δισ. ευρώ ενώ η μείωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη, στο 7,3%, αν η σύγκριση γίνει στα ίδια καταστήματα. Αντίστοιχα, το δεύτερο τρίμηνο οι πωλήσεις της Carrefour στην Ελλάδα, οι οποίες είχαν διαμορφωθεί στα 636 εκατ. ευρώ, είχαν σημειώσει μείωση 6,19%, ενώ με βάση τα ίδια καταστήματα η πτώση ήταν 6,6%.

Συνολικά οι πωλήσεις του ομίλου Carrefour παγκοσμίως στο εννεάμηνο του 2011 διαμορφώθηκαν σε 67,4 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 1,9% σε σχέση με το 2010. Η αρνητική πορεία της Carrefour έως τώρα είχε ως αποτέλεσμα ο επικεφαλής του ομίλου Λαρς Ολαφσον να αναθεωρήσει προς τα κάτω τις προβλέψεις για τα κέρδη –και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες– εκτιμώντας ότι αυτά θα υποχωρήσουν το 2011 κατά 15% - 20% σε σχέση με πέρυσι.
Οι διαρκείς αρνητικές επιδόσεις της εταιρίας οδήγησαν σε δύο αλλαγές διευθύνοντων συμβούλων μέσα στο 2011, καθώς και στην απομάκρυνση και άλλων διοικητικών στελεχών.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον ένα εκ των δύο εταίρων, τη «Μαρινόπουλος», να αποκτά πλέον μεγαλύτερη εμπλοκή στη διοίκηση της Carrefour - Μαρινόπουλος έναντι των Γάλλων.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στις 27 Σεπτεμβρίου ορίστηκε νέος διευθύνων σύμβουλος της Carrefour - Μαρινόπουλος ο κ. Ζερόμ Λουμπέρ, ο οποίος από το 2008 είχε ενταχθεί στον όμιλο Μαρινόπουλου.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..Τι φοράει η Αγγελική Ηλιάδη;

Χριστέ μου...όντως τι φοράει το κορίτσι !!!!Επηρεάστηκε απο τη σειρά "Σάκα Ζούλου" που κάποτε κοσμούσε τις οθόνες και το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης; Τι να πώ. Το κορίτσι είναι στα πρώτα βήματα του, δεν υπάρχει ακόμη Λαζαρίδης στη ζωή της και παλεύει να γίνει γνωστό. Και στο πλαίσιο αυτό επιλέγει ρούχα που την κάνουν απο φωνάρα κορμάρα. Αλλά ρε Αγγελική ...Εγώ καταλαβαίνω ότι εκείνη την εποχή δεν υπάρχουν χρήματα για στυλίστες...ωστόσο αισθητική δεν έχεις; Είναι δυνατόν να έχεις μαζέψει απο την Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος ότι σε βίδα σύρμα και καλώδιο υπάρχει και να το κάνεις μπούστο; Εκτός αν η αγαπημένη σου σειρά ήταν το "Ζina the warrior" οπότε πάμε πάσο και σου κάνουμε δώρο κι ένα σπαθί. Είμαι σίγουρος ότι η Αγγελική μετανιώνει για την συγκεκριμένη φωτογραφία...Εσείς;

Άννα Βίσση...έτος γέννησης...1957 !!

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΙΤΑΙ !!
Ξεκίνησε το νέο reality του Alpha με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Ανάμεσα στις πολύ προσωπικές στιγμές με την κόρη της Σοφία και τους γονείς της, την καθημερινότητά της και τις ασχολίες της, το τσαλάκωμα και την απομυθοποίησή της, πέρασε και η ταυτότητα της απόλυτης ελληνίδας Star. Και σε αυτή την λεπτομέρεια στάθηκα. Μη με ρωτήσετε πώς είδα το προϊόν...γιατί θα είμαι σκληρός πολύ. Κι επειδή δε θέλω να κρίνω τόσο σύντομα θέλω να δώ κανα δύο επεισόδια ακόμη και μετά να αποφανθώ! Στην φωτογραφία που σκάναρε για μένα το συναδελφάκι μου ο ΑΡΤ...
Φαίνεται καθαρά η ηλικία της Άννας. Το κορίτσι αυτό το αιώνιο έχει περάσει τον μισό αιώνα σε αυτή τη ζωή και βαδίζει με επιτυχία, ατενίζοντας αισιόδοξα το μέλλον. Σύμφωνα με την ταυτότητά της η αοιδός είναι 54 ετών...Και δεν της φαίνεται ρε παιδί μου με τίποττε όμως. Κάνει κάτι; Είναι το Dna; Είναι το γάλα που πίνει; Είναι ένα θαύμα της φύσης...και φωνάρα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Από 23 ετών έγινε 73 μέσα σε λίγες ημέρες !!

Μια παράξενη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προβληματίσει την ιατρική κοινότητα. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας η Βιετναμέζα Νγκουγιέν Τι Πιονγκ, η οποία ενώ η χρονολογική της ηλικία είναι 26 ετών, η βιολογική της είναι 73!
Στις φωτογραφίες, που περιήλθαν στην κατοχή της Daily Mail, φαίνονται δύο γυναίκες: η μία νεαρή γύρω στα 20 και η άλλη γερασμένη με ρυτίδες και χαλάρωση δέρματος. Θα μπορούσε να είναι γιαγιά και εγγονή, ωστόσο πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο γέρασε μέσα σε λίγες ημέρες...
Η ίδια υποστηρίζει ότι το περίεργο αυτό φαινόμενο οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση του οργανισμού της στα θαλασσινά, το μυστήριο ωστόσο φαίνεται να συνδέεται με τα φάρμακα της παραδοσιακής ιατρικής, στα οποία προσέφυγε.
Η μεταμόρφωση της Νγκουγιέν έγινε το 2008, καθώς επειδή δεν είχε τα οικονομικά μέσα για να λάβει σοβαρή φαρμακευτική αγωγή προσέφυγε σε γιατροσόφια...
Όπως δήλωσε ο 33χρονος σύζυγός της Τανχ Τουγιέν, ο οποίος επιμένει ότι η ιστορία είναι αληθινή, η νεαρή γυναίκα μετά την πρόωρη γήρανσή της κυκλοφορεί με μάσκα, για να κρύψει την εμφάνισή της. Ο ίδιος ορκίζεται ότι η αγάπη του για εκείνη δεν έχει αλλάξει.
Βλέποντας φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Νγκουγιέν λέει: "Πέντε χρόνια πριν, ήμουν όμορφη και όχι έτσι άσχημη όπως σήμερα".
Σύμφωνα με την ίδια, το 2008 έπαθε μια έντονη αντίδραση στα θαλασσινά, με αποτέλεσμα να υποφέρει από κνίδωση (σ.σ.: κνησμό) "ακόμα και στον ύπνο της".
Επειδή δεν είχε χρήματα, αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε ένα τοπικό φαρμακείο."Ένα μήνα αφότου πήρα τα φάρμακα, η κνίδωση υποχώρησε, ωστόσο συνέχιζα να έχω εξανθήματα στο δέρμα" λέει.
Στη συνέχεια, στράφηκε στην παραδοσιακή ιατρική και τότε εξαφανίστηκαν και ο κνησμός και τα εξανθήματα. "Το δέρμα μου όμως άρχισε να γερνάει και να κάνει ζάρες". Πήρε και άλλο φάρμακο, αυτή τη φορά για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας της, χωρίς ωστόσο αποτελέσματα.
"Θεωρήσαμε ότι ήταν μοιραίο και σταμάτησα τη θεραπεία το 2009. Τώρα όπου κι αν πάω, φοράω συνέχεια μάσκα. Το πρόσωπό μου έχει ζαρώσει, το στήθος μου έχει πέσει, ενώ η κοιλιά μου μοιάζει με ηλικιωμένης γυναίκας που έχει γεννήσει πολλές φορές" λέει, τονίζοντας ότι η ίδια δεν έμεινε ποτέ έγκυος.
Η νόσος ωστόσο είναι μόνο δερματική, καθώς δεν έχει επηρεάσει τα μαλλιά, τα δόντια, τα μάτια και το μυαλό της νεαρής γυναίκας.
"Παντρεύτηκα την Πιονγκ όταν ήταν ακόμη όμορφη. Έμεινα κοντά της στην αρρώστια, η οποία ποτέ δεν με σόκαρε. Ακόμα και τώρα την αγαπώ πάρα πολύ" λέει ο σύζυγός της, ο οποίος εργάζεται ως μαραγκός.
Σύμφωνα με τους γιατρούς - οι οποίοι ανέλαβαν να την εξετάσουν δωρεάν - η κατάσταση της Νγκουγιέν ίσως οφείλεται στην μακρόχρονη λήψη φαρμάκων της παραδοσιακής ιατρικής, τα οποία συχνά είναι κορτικοειδή και συμβαίνει να προκαλούν μαστοκύτωση, μια σπάνια δερματική πάθηση κατά την οποία το σώμα παράγει υπερβολικές ποσότητες κυττάρων.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέχασε να φορέσει σουτιέν στην εκπομπή!!! Video

Με τρελαίνουν όλα αυτά. Μου αρέσουν. Ειδικά να τα βλέπω και να τα σχολιάζω. Το καλύτερό μου. Αυτός ο πολύ καλά "χτισμένος" τρόπος που ακολουθεί χρόνια τώρα η Ελένη Μενεγάκη για να κρατήσει με νύχια δόντια και ότι μπορεί τον κόσμο που την παρακολουθεί. Μόνο που φέτος δεν φτάνουν μόνο οι λησμονιές των στηθόδεσμων. Δεν φτάνουν τα τρίκ. Η Ελένη πρέπει ν' αλλάξει εκ βάθρων την εκπομπή της αν θέλει και του χρόνου να βρεί στέγη τηλεοπτική. Αλλά πέρα απ΄όλα και πάνω απ' όλα πρέπει ν΄αλλάξει η ίδια. Κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μαθαίνω ότι το κορίτσι έχει πολλά νεύρα τις τελευταίες μέρες. Σκάει στο studio και δεν μιλάει σε κανεναν παρα μόνο στον Κουτσογιαννόπουλο μακριά απο τους λοιπούς. Ο Γκουντάρας με μια στίβα χαρτιά στα χέρια προσπαθεί να κρατήσει την ροή και η Γελαλή απο το control δαγκώνεται για να βρεί λύση στην...πτώση. Και όλοι περιμένουν την εβδομάδα που ξεκινάει σε δύο εικοσιτετράωρα. Τώρα που θα μπεί στο παιχνίδι ο Φερεντίνος και ο ΑΝΤ1 με το ίδιο προϊόν...τι θα γίνει; Βαστάτε Τούρκοι τ΄άρματα. Τι κι αν η Ελένη ενστικτώδώς προωθεί τον Άλεξ Κάβδα, ο οποίος προχθές μιλούσε για την νεοεμφανιζόμενη Κατρίν...και στο τέλος καταλάβαμε ότι η Κατρίν μόνο νεοεμφανιζόμενη δεν ήταν αφού επρόκειτο για την Κατερίνα Αυγουστάκη; Ήταν δε τόσο ενημερωμένη η Μενεγάκη που με έμφαση συμφωνούσε σε αυτά που έλεγε ο πιτσιρικάς, αποδεικνύοντας πώς δεν ήξερε τίποτε για το θέμα. Και δώστου ο μικρός να παπαρολογεί για να κρατήσει χρόνο και δώστου η Αυγουστάκη σε πλάνα η οποία έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια...Helloo Δεν θέλω να είμαι κακός. Και γι αυτό τον λόγο επέλεξα σήμερα να μοιραστώ μια άτυχη στιγμή της Ελένης. Ένα Video που δείχνει πώς ακόμη και οι πιό σωστές, οι πιο επαγγελματίες παρουσιάστριες...ξεχνούν να φορέσουν, όχι το μικρόφωνο, όχι το ακουστικό-επιστροφή-όχι τα σκουλαρίκια...αλλα ξεχνούν να φορέσουν απο την βιασύνη τους και την αγωνία της στιγμής κάτι απλό. Τον στηθόδεσμο...Απολαύστε την Ελένη σε μια...άτυχη τηλεοπτική στιγμή της...gossip-tv.gr

Ο παπάς... δεν συμφωνούσε για το νονό !!

Το Μυστήριο σταμάτησε στη μέση, ο κόσμος απορούσε περιμένοντας την εξέλιξη, ενώ το... μωρό κοιτούσε χωρίς να μπορεί να καταλάβει όσα απίστευτα κι όμως αληθινά συνέβαιναν στην τελετή βάπτισής του!
Όλα αυτά το προηγούμενο Σάββατο, σε ιερό ναό της Πάτρας και κατά τη διάρκεια βάπτισης του μικρού Νικόλα... Τι ακριβώς συνέβη; Οι γονείς του κανόνισαν τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους και ανάδοχος θα ήταν ο αδελφός του πατέρα, ο οποίος εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Εκείνος ταξίδεψε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να παραστεί στη βάπτιση του μικρού ανιψιού του. Όμως είχε την ατυχία να χτυπήσει στο χέρι και να βάλει επίδεσμο. Έτσι ο παπάς της εκκλησίας διέκοψε για πρώτη φορά το Μυστήριο ρωτώντας αν ήταν δυνατό να βαπτίσει το παιδί με ένα χέρι. Ο θείος συμφώνησε σε αυτό και ο ιερέας έσπευσε να ζητήσει αντικαταστάτη. Όμως ο πατέρας του παιδιού παρενέβη και είπε ότι ο νονός θα ήταν ο αδελφός του και κανένας άλλος.
Ως πρώτη λύση, ο υποψήφιος ανάδοχος πρότεινε η βάπτιση του παιδιού να γινόταν από τον ίδιο και να τον βοηθούσε η σύζυγός του. Ο ιερέας έδειξε να καθησυχάζεται για λίγο. ΄0μως στη συνέχεια προχώρησε σε δεύτερη κρίσιμη ερώτηση. Και ποια ήταν αυτή; Αν ο νονός και η σύζυγός του ήταν νόμιμο ζευγάρι ή όχι. «Ναι, πάτερ, έχουμε παντρευτεί», απάντησε ο θείος του μωρού. «Με θρησκευτικό ή με πολιτικό γάμο;», ρώτησε ο ιερέας. «Με πολιτικό. Μήπως πειράζει;», απάντησε και ρώτησε ταυτόχρονα ο νουνός. Για να πάρει την απάντηση: «Βεβαίως!» από τον παπά, ο οποίος διέκοψε για δεύτερη φορά το Μυστήριο ζητώντας να βαπτίσει άλλος το παιδί!
Άλλος ήταν τελικά ο νουνός
Στην εκκλησία επικράτησε το πανδαιμόνιο. Οι γονείς μαζί με άλλους συγγενείς προσπαθούσαν να πείσουν τον ιερέα να αλλάξει γνώμη. Ο ιερέας τηλεφώνησε σε άλλους ιερείς για να σιγουρευτεί για την απόφασή του. «Επί μία ολόκληρη ώρα είχαμε σταματήσει και προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη πάνω από την κολυμπήθρα», λέει στον «Κόσμο» η μητέρα του μωρού. Τελικά, τη λύση έδωσαν οι γονείς, αποφασίζοντας να βαπτίσει το παιδί ο τρίτος αδελφός του πατέρα. Και η βάπτιση που είχε προγραμματιστεί 6 το απόγευμα, έγινε τελικά στις 8 το βράδυ...
dete.gr

ΕΕ- Ζητάει πίσω 9,745 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια της γεωργικής πολιτικής

THN επιστροφή ποσού ύψους 9,745 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια της γεωργικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Eνωσης ζητεί από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της αποκαλούμενης διαδικασίας εκκαθάρισης λογαριασμών. Το ποσό αυτό θα επιστραφεί στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. λόγω μη συμμόρφωσης με τους ενωσιακούς κανόνες ή λόγω πλημμελών διαδικασιών ελέγχου των γεωργικών δαπανών.
Αναλυτικότερα, ποσό 2,918 εκατ. ευρώ αφορά τον οίνο με προτεινόμενη διόρθωση για τα οικονομικά έτη 2004-2005 αναφορικά με αδυναμίες σε βασικούς ελέγχους, ελλείψεις στην κατάρτιση του αμπελουργικού μητρώου και την πρόσβαση σε αυτό και 6,827 εκατ. ευρώ αφορούν τις στρεμματικές ενισχύσεις με προτεινόμενη διόρθωση για το οικονομικό έτος 2007 αναφορικά με ελλείψεις στον υπολογισμό των δικαιωμάτων.
Συνολικά, η Κομισιόν ζητεί την ανάκτηση 214 εκατ. ευρώ από τη Δανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Μάλτα, τις Κάτω Χώρες, την Αυστρία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αθλητικό Κέντρο το γήπεδο ΣΦΑΓΕΙΩΝ της Δ. Παραλίας Καλαμάτας !

Χρησιδάνειο με Π.Α.Ο.Κ. και Απόλλωνα !
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθές υπό την προεδρία του Δημάρχου Καλαμάτας, Παν. Νίκα με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού με αντικείμενο την εξέταση του αιτήματος των ποδοσφαιρικών-αθλητικών σωματείων της Καλαμάτας (Π.Α.Ο.Κ. & Απόλλωνας) σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου «Παλαιών Σφαγείων» κατά χρήση.
Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι πρόκειται για μια σημαντική πρόταση, η πραγματοποίηση της οποίας, θα συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής και ταυτόχρονα θα δώσει ποιοτικές εγκαταστάσεις στους αθλούμενους νέους της πόλης μας.
Ως αποτέλεσμα της σύσκεψης, δόθηκε η εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες (Διοίκηση, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Πολεοδομίας) για την προώθηση της διαδικασίας υπογραφής χρησιδανείου.

951 πόλεις σε 82 χώρες - Παγκόσμια Ημέρα... «Αγανακτισμένων»!

Ραντεβού σε 951 πόλεις σε συνολικά 82 χώρες δίνουν σήμερα «Αγανακτισμένοι» από όλο τον κόσμο προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά και «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή».
Στην ιστοσελίδα «United States Global Change» μάλιστα, παρουσιάζεται ο χάρτης με τις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο. Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από το κίνημα «Occupy Wall Street», κόκκινες κουκκίδες σημειώνουν τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι «Αγανακτισμένοι».
Στην Ελλάδα, οι «Αγανακτισμένοι» θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, στις 6 το απόγευμα, ενώ έχουν επίσης
προγραμματιστεί καλλιτεχνικά δρώμενα, προβολές και ζωντανές συνδέσεις με το Κίνημα των Πλατειών από όλο τον κόσμο.

ΚΑΙΡΟΣ – Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο !

Αλλάζει ο καιρός και έρχεται χειμώνας, καθώς αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Στη βόρεια Ελλάδα μάλιστα το θερμόμετρο θα κατέβει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έρχονται νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι εντονότερες στα δυτικά. Ίσως κάνουν την εμφάνιση τους και χιόνια σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, νότιοι - νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ φτάνοντας όμως στο Ιόνιο τοπικά ακόμη και τα 8 μποφόρ ενώ στα ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και θα φτάσουν 4 με 6 μποφόρ και τοπικά ακόμη και 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά και θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 9 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Για την Αττική η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και τοπικές καταιγίδες με τον υδράργυρο να βρίσκεται ανάμεσα στους16 και τους 20 βαθμούς Κελσίου
Για αύριο Κυριακή όμως τα φαινόμενα θα ενταθούν και η κακοκαιρία θα επεκταθεί πια σε όλη τη χώρα με νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες . Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ φτάνοντας τοπικά τα 7 ακόμη και τα 8 μποφόρ. Στα ανατολικά οι βοριάδες θα επιμείνουν φτάνοντας τα 7 και τα 8 μποφόρ. Η στα βόρεια θα πέσει κάτω από το 0 και θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς και στα κεντρικά από 8 με 20 βαθμούς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - " Βλέμμα στο μέλλον " !!

Βλέμμα στο μέλλον - Συναυλία με σπουδαστές της Σχολής Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας !
Σπουδαστές από 6 έως 26 χρονών και από όλες τις τάξεις της Σχολής Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, συμμετέχουν στη συναυλία που θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου 2011, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου, στο πλαίσιο του κύκλου: "Ανοιχτό Ωδείου", με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

ΚΥΠΡΟΣ - Η Σατιρική εφημερίδα " Ο ΚΟΡΙΟΣ " και πάλι στα περίπτερα !

Στο φύλλο που κυκλοφορεί !!
• Η ΣΑΤΙΡΙΚΗ «Ο ΚΟΡΙΟΣ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
• ΤΗΝ , ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥΟΥΟΥ….
• ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΑΚΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ
• ΠΕΤΡΕ- ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
• ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
• ΘΕΑΤΡΟΚΟΜΕΙΟΝ: ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΚΟΥ
• ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΕΡ
• ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ
• ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΖΗΤΑ ΕΜΜΕΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
• ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
• ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
• Η ΣΧΕΣΗ ΘΡΑΣΟΥ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
• ΒΟΛΙΔΕΣ : … ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ…
• Ο ΚΟΡΙΟΣ … ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Κρατούσαν φυλακισμένη 15χρονη και την ωθούσαν στην πορνεία!

Θύμα ένα 15χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία, που ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός αδίστακτου κυκλώματος... στην Κάρπαθο !
Την 15χρονη είχαν φυλακίσει σε ένα σπίτι του νησιού, ένας 25χρονος Αλβανός και τρεις γυναίκες από την Ουγγαρία, ηλικίας 16, 32 και 33 ετών.
Προχθές (12-10-2011) το απόγευμα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι στα Πηγάδια Κάρπαθου, όπου συνελήφθησαν ο 25χρονος και η 32χρονη καθώς κατακρατούσαν παρά την θέληση της την 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 20-9-2011 στις Ουγγρικές Αρχές.
Σε συνέχεια των αστυνομικών αναζητήσεων, χθες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν η 33χρονη μαζί με την 16χρονη. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και σκοπό την εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων αλλοδαπών.
Η 33χρονη, αφού προσκάλεσε στην χώρα μας την 15χρονη, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και με την απειλή βίας την προωθούσε στην πορνεία, κλείνοντας τα ραντεβού με πελάτες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.
Ο 25χρονος, η 32χρονη και η 16χρονη, σε συνεργασία με την 33χρονη, κατακρατούσαν παράνομα την 15χρονη και την μετεφεραν στα σημεια των προσυμφωνηθέντων ραντεβού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ !! Εξετάζουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα από τον Νοέμβριο!!

Δεν έφταναν τα δεκάδες χαράτσια που έχουν τινάξει στον αέρα τον οικονομικό προϋπολογισμό των νοικοκυριών, τώρα έχουν το θράσος και την αλητεία να προωθούν και αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Και ενώ το εισόδημα των ελλήνων πολιτών πλήττεται βάναυσα, σύμφωνα με πληροφορίες...
από τον Νοέμβριο αναμένεται νέα αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προκειμένου να καλυφθεί η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας!!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένεται να επιβαρύνει ένα μέσο νοικοκυριό μέχρι και 10 ευρώ το χρόνο και αυτό γίνεται έτσι ώστε να μπουν χρήματα στο ήδη ελλειμματικό ταμειο των ΑΠΕ.
Την ίδια ώρα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας εξετάζει ήδη το αίτημα για περαιτέρω αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ έως και 20% για το 2012, αλλά τις τελικές αποφάσεις για τις πιθανές αυξήσεις αναμένεται να τις λάβει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Πάντως, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας είχε προτείνει το μισό από τα τέλη για την ΕΡΤ που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ να πηγαίνουν για την κάλυψη των ελλειμμάτων στο ταμείο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ταξιττζης ...Εκλεψε iPhone για να το χαρίσει στην ερωμένη του !!

Ένα απίστευτο περιστατικό απασχόλησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πάτρας πριν από μερικές ημέρες! Πρωταγωνιστής Πατρινός ταξιτζής (με «παρελθόν» στην αστυνομία), η ερωμένη του (διατηρούσε και εξωσυζυγική σχέση) και... γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών!
Ο ταξιτζής επισκέφθηκε με την αγαπημένη του το κατάστημα και εμφανιζόμενος ως «άρχοντας», της πρότεινε να κάνει «έρευνα αγοράς» στις συσκευές κινητών τηλεφώνων! Την είχε πάρει... αγκαζέ, και έκανα βόλτα στο κατάστημα με τα βλέμματα στραμμένα στις συσκευές. Η νεαρή σύντροφός του κατέληξε σε iPhone και εκείνος επέμενε ότι θα έπρεπε να διαλέξει... και το χρώμα! Και αφού κατέληξε στο λευκό, της δήλωσε πως... σύντομα θα το έχει!
Μόνο που ο ταξιτζής δεν είχε κατά νου να το αγοράσει αλλά... να το κλέψει! Μετά από ώρες ξαναμπήκε στο κατάστημα «εντόπισε» τη συσκευή και την έβαλε στην τσέπη! Μόνο που λογάριαζε χωρίς την αστυνομία! Από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο ερωτευμένος κλέφτης αναγνωρίστηκε και η σύλληψή του ήταν θέμα ωρών! Και αυτό γιατί, όπως αναφέραμε παραπάνω, ήταν ήδη γνωστός στην Ασφάλεια από παλαιότερες «υποθέσεις»! Τον βρήκαν, τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αλλά δεν παρέδιδε την κλεμμένη συσκευή! Με τα πολλά... τους αποκάλυψε όλη την ιστορία! Είχε ήδη προλάβει να «χαρίσει» το iPhone στην ερωμένη του και ξεκαθάρισε... πως δεν πρόκειται να τους πει ποια είναι, αλλά ούτε πως θα μπορούσε... να της ζητήσει το κινητό πίσω! Έτσι, «χρεώθηκε» την κλοπή αλλά και τη διαδικασία... αποζημίωσης της εταιρείας για την κλεμμένη συσκευή. Δεν αποκλείεται ο ταξιτζής να φοβόταν και για τη... σύζυγό του, καθώς αν μάθαινε τι είχε κάνει, δεν αποκλείεται να τον περίμενε με τον... πλάστη στο σπίτι!dete.gr

Ο Τύπος της Μεσσηνίας 10 -10- 2011



Πλήρωσε την... μαγκιά του - Διέγραψε η Ν.Δ. τον Θύμιο Λυμπερόπουλο !

Με ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχελάκη, το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αποφάσισε να διαγράψει τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο.
Με μία σύντομη δήλωση του Μιχελάκη... ανακοινώθηκε η διαγραφή του Θύμιου Λυμπερόπουλου από τη ΝΔ. Ο κ Μιχελάκης τόνισε «Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί».
Τη ΝΔ ενόχλησε η σημερινή φραστική επίθεση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στον διοικητή του ΙΚΑ, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε «Θα τον λιώσω» αναφερόμενος στον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Ρύθμιση.... με 70% προκαταβολή!!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό( videο ρεπορτάζ)

http://www.best-tv.gr
Σε μία απόφαση - σοκ προχωρά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όσον αφορά τη ρύθμιση των υποχρεώσεων των μελών του, μια απόφαση που όχι μόνο αφήνει αρκετά ερωτήματα αλλά και προκαλεί. Στην πρόσφατη τακτική συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής το δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν το εξής: «Διακανονισμός οφειλομένων συνδρομών μελών Επιμελητηρίου Μεσσηνίας». Σε αυτήν αποφασίστηκε κάτι το πρωτόγνωρο... Όσοι επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους – για να μπορούν να έχουν και δικαίωμα ψήφου και να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές – θα πρέπει «...άμεσα να καταβάλλουν το 70% του οφειλόμενου ποσού των συνδρομών και το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό (30%) σε ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις». Το 70% προκαταβολή κι όχι δεν είναι λάθος...
Φαίνεται , λοιπόν, πως τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής οι κύριοι Καραμπάτος, Παπαδημητρίου, Δραγώνας, Μαρκόπουλος και Καστόρας, δεν αντιλαμβάνονται το τί συμβαίνει στην κοινωνία και την στιγμή που ασφαλιστικοί οργανισμοί και άλλες υπηρεσίες όλοι κάνουν σε αυτήν την οριακή περίοδο κρίσιμες διευθετήσεις, η επιτροπή αποφασίζει να ζητήσει το απίστευτο ποσό προκαταβολής 70%.
Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι πως η εν λόγω απόφαση έχει ληφθεί με τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής να λαμβάνουν υπόψη τους την υφιστάμενη κατάσταση. Ακούστε τί αναφέρεται στην εισήγηση του Προέδρου κου Καραμπάτου, «...Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου μας μπορεί να λάβει απόφαση διακανονισμού σε δόσεις των οφειλομένων συνδρομών των μελών του, λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους που διαμορφώνουν το επιχειρηματικό κλίμα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ορίζοντας τον τρόπο διακανονισμού».
Δηλαδή με λίγα λόγια οι ανωτέρω αποφάσισαν πως οι επαγγελματίες της Μεσσηνίας είναι... πλούσιοι, πως αυτήν την περίοδο περνούν τη χρυσή εποχή και προχωρούν σε αυτήν την... ευνοϊκή κατά τον κο Πρόεδρο... προκλητική για τον κόσμο που αδυνατεί να καταβάλλει – άκουσον άκουσον – το 70% ως προκαταβολή, και το υπόλοιπο 30%, σε ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις.
Εάν αυτό δεν είναι απομόνωση του κόσμου, για να μην συμμετάσχει στις εκλογές ή αδυναμία αντίληψης του τί συμβαίνει στους επαγγελματίες, τί άραγε είναι;..

Hackers στο Facebook προφίλ της Τζούλιας Αλεξανδράτου! !!

Σύμφωνα με πληροφορία που έλαβε η συντακτική ομάδα του SecNews, άγνωστος κατόρθωσε να αποκτήσει πρόσβαση στον προφίλ που διατηρεί στο Facebook το πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου Τζούλια Αλεξανδράτου. Τα κατορθώματα των hackers του εξωτερικού που στοχοποίησαν τα e-mails ηθοποιών και stars του Hollywood ζήλεψαν πιθανόν οι Έλληνες «συνάδελφοι» τους. Ο άγνωστος κατόρθωσε να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στην διαχείριση του προφίλ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, να αντλήσει φωτογραφίες και υλικό που διέθετε στο προφίλ της, καθώς και να δεί...
Περισσότερα: http://www.secnews.gr/archives/28951

Μας δουλεύει ο κ.Βουδούρης..!

Ο κ.Βουδούρης ζήτησε…σήμερα εγγυήσεις…απο τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να ψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο…
Απίστευτα πράγματα…
Απίστευτη κοροϊδια και παιδικά…πολιτικά παιχνίδια που στόχο έχουν μόνο να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Μεσσήνιων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ..
Τάχα οτι έχει ευαισθησίες ο βουλευτής και παλεύει για τον κόσμο…!!!!
Λες και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει..
Ο κ. Βουδούρης αυτό το κάνει διαρκώς τον τελευταίο καιρό και προκαλεί κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο..
Αν δεν γουστάρεις γιατρέ την πολιτική αυτή που εξόντωσε τους Ελληνες παραιτήσου…Βγες απέναντι..κάνε απεργία πείνας ή κάνε ότι σου έρθει..
Τι εγγυήσεις να σου δώσει ο Βενιζέλος; Για ποιό ακριβώς πράγμα;
Και ο Βενιζέλος κάνει οτι του λένε και δεν μπορεί να διαβεβαιώσει τον εαυτόν του ότι δεν θα βάλει νέους φόρους αύριο το πρωί…σε σένα θα δώσει εγγυήσεις..!
Κάθε τόσο εσύ και ο κ. Κουσελάς βρίσκετε τρόπους για να είστε στην επικαιρότητα και να το παίζετε…φιλολαϊκοί…Το παρατραβήξατε το σχοινί της αντοχής μας..
Απο τους 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου διαρκώς εσείς οι δύο κάνετε τους…στεναχωρημένους…
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή πιστεύουν ότι επιτελούν το εθνικό τους καθήκον χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό τους κόστος και ψηφίζουν ότι απαιτείται ή δεν το πιστεύουν και καταγγέλουν την πολιτική και την κυβερνησή τους και την ρίχνουν για να γλυτώσει ο λαός…

Τέλος η κοροϊδια κ. Βουδούρη…

Ο τόπος θέλει πολιτικούς και όχι πολιτικάντες. Σας παρακολουθούμε πολλά χρόνια απο την εποχή του ΕΣΥ…
Δεν θέλουμε πλέον τέτοιους πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σώζουν κάθε φορά την καριέρα τους..!
Και μάλιστα με τεχνάσματα που κάθε νοήμονα άνθρωπο τον βγάζουν απο τα ρούχα του…Δεν είστε μόνο εσείς έξυπνος…
Αν η πολιτική της κυβέρνησης σας είναι αντιλαϊκή και εθνικά επικίνδυνη…αντισταθείτε σε αυτή και ρίξτε την κυβέρνηση…όμως κάπου πρέπει να σταματήσει κάθε φορά αυτό το έργο με εσας….Το έχουμε δεί πολλές φορές αυτό το έργο…
Μας κουράσατε…!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ - moriasnews.gr

Ημερίδα για το Μητρικό θηλασμό στην Κυπαρισσία

Ημερίδα για το Μητρικό θηλασμό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο Κανελλάκης
Ομιλητές:
Αλεξοπούλου Ασημίνα, διατροφολόγος
Καρατσάμη Λίνα, θηλάζουσα μητέρα
Κουμουνδρούρου Σοφία, μαία
Παπαπέτρου Μαρία, μέλος του Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού Ελλάδος
Πετράκος Γεώργιος, μαιευτήρας – γυναικολόγος
Σαράντου Δήμητρα, μαία
Σαρδέλης Σωτήριος, παιδίατρος
Όλα τα θηλαστικά της φύσης θηλάζουν
Γυναίκες, εσείς;

Από τρεις ιδιωτικές εταιρείες η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αττική

Σε τρεις ιδιωτικές εταιρείες ανατέθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αττική, με την εντολή να αρχίσει άμεσα από ευαίσθητους για τη δημόσια υγεία χώρους. Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών.
Τη σχετική απόφαση έλαβε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Η επείγουσα υγειονομική διάταξη του υπουργείου Υγείας επιβάλλει την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευθεί στους δρόμους των αστικών κέντρων και το άνοιγμα των ΧΥΤΑ.

Η διάταξη τίθεται άμεσα σε ισχύ με τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και πλέον αναμένεται η απόφαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένης Ράικου για το άνοιγμα των ΧΥΤΑ και την απρόσκοπτη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η υγειονομική διάταξη προβλέπει την αποκομιδή όλων των απορριμμάτων χωρίς άλλη καθυστέρηση και την κατά νόμο απρόσκοπτη μεταφορά και ταφή των απορριμμάτων στους Χώρους Υγειονομικής Ταφής. Παράλληλα τα αρμόδια όργανα των Δήμων, της Περιφέρειας και κάθε άλλο αρμόδιο όργανο, καλούνται να διενεργούν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα ελέγχους και να επιβάλουν κυρώσεις στους ρυπαντές ή σε όσους, με πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεν συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος.

«Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί, συνθέτει μια υγειονομική βόμβα, συγκροτεί μια κατάσταση υγειονομικής κρίσης, δεν θέλω να λέω ποιες είναι οι ενδεχόμενες ασθένειες γιατί θα με πουν κινδυνολόγο», δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξή του στο ράδιο 9 ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι «από την ώρα που θα δημοσιευθεί η υγειονομική διάταξη επιλαμβάνονται τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αν αυτά δεν μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους, οι υπόλοιπες λειτουργίες του κράτους.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι δεν είναι «απλώς υποστηρικτής αλλά οπαδός των κοινωνικών αντιδράσεων και των κοινωνικών συγκρούσεων ακόμη» καιπως δεν θέλει να χρησιμοποιήσει έμμεσα όπλα εναντίον τους. «Αλλά ως υπουργός Υγείας», πρόσθεσε, «έχοντας ευθύνη για μια συγκεκριμένη κατάσταση αντιδρώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αντέδρασα και στην κατάληψη στο κτίριο Υπατία το χειμώνα που εκεί ήταν μετανάστες».

Απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό από 18 έως 20/10/2011

Χωρίς σιδηροδρομική εξυπηρέτηση επί τριήμερον θα μείνει η χώρα, καθώς οι μηχηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι εργαζόμενοι του Προαστιακού θα πραγματοποιήσουν τριήμερη απεργία από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου, στην οποία θα συμμετάσχει και το σύνολο των σιδηροδρομικών τις ημέρες της γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Αυτό σημαίνει αναστολή των δρομολογίων για 72 ώρες, αλλά και ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη το Μετρό δεν θα συνδέεται με το «Ελ.Βενιζέλος».
Οι σιδηροδρομικοί ζητούν την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας την διατήρηση της επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας του 2011, η οποία υπεγράφη μετά κόπων και βασάνων την περασμένη 'Ανοιξη.
Στο μεταξύ, οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι εργαζόμενοι του Προαστιακού δικαιώθηκαν στα δικαστήρια, καθώς το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε ως νόμιμη την απεργιακή τους κινητοποίηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου