8.10.11

ΛΑΛΗΣΑΜΕ -Παπάς κάνει δεήσεις να φύγουν οι 300 βουλευτές! !!

Ένας ιερέας λειτούργησε στην πλατεία Συντάγματος και έκανε δεήσεις για να φύγουν οι 300 της Βουλής!
Να μας απαλλάξει η Θεοτόκος από τους «300 τυράννους του κοινοβουλίου τούτου», όπως θα τον ακούσετε να λέει. Τι να κάνει ο λαός, χρησιμοποιεί όλα τα... μέσα για να ξεφορτωθεί τους άχρηστους πολιτικάντηδες!
Ακόμα και με τη... βοήθεια του Θεού!

Το ... ατύχημα της αοιδού σε πίστα της Πάτρας !!

Έπεσε το φόρεμα και φάνηκε το στήθος της !!
Η Μαρία Καρλάκη πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε εκπομπές και εφημερίδες εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός της σε ερωτικές αγγελίες εν αγνοία της. 
Σήμερα αποκαλύπτεται ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Μια άτυχη στιγμή της τραγουδίστριας. Μια στιγμή που όλες οι αοιδοί τρέμουν. Ένα υλικο που ελπίζουμε να μη το δούμε στο μέλλον να χρησιμοποιείται σε ερωτικές αγγελίες απο τυχάρπαστα λαμόγια.
Το κορίτσι αυτό βγάζει μεροκάματο σε γνωστό στέκι της Πάτρας μερικές μέρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή λοιπόν κι ενώ το κέφι είχε απογειωθεί η Μαρία σήκωσε τα χέρια για ν ακολουθήσει, χορεύοντας, το ταξιμάκι του μπουζουκτσή της. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό αν και απολύτως φυσικό. Έγινε χαμός. Τα καλάθια με τα λουλούδια έπεφταν βροχή στην πίστα και η Μαρία συνέχισε να τραγουδά χωρίς να έχει αντιληφθεί την... αποκάλυψη για τουλάχιστον δέκα λεπτά μέχρι ένας μουσικός να της κάνει νόημα και να ανεβάσει το φόρεμά της.
Στο μεσοδιάστημα η ζημιά είχε γίνει. Σαράντα σέτ λουλουδιών πάνω της...Αυτά είναι...Είδατε τελικά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!thebest.gr

Αποτελεί αυτή η εικόνα "μήνυμα" από τον άλλο κόσμο; Video

Μία οικογένεια Αυστραλών, υποστηρίζει ότι γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική με ένα ενθύμιο το οποίο περιέχει.... μήνυμα από τον άλλο κόσμο!
Η οικογένεια De Vanny, βρισκόταν για διακοπές στη Χαβάη, όταν επισκέφθηκε το μνημείο που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των νεκρών του του Περλ Χάρμπορ.
Τουλάχιστον 1.000 αμερικανοί ναύτες έχασαν τη ζωή τους στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Γιαπωνέζων το 1941 και οι σοροί των περισσοτέρων δεν βρέθηκαν ποτέ!
Η μητέρα της οικογένειας, η Susan, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες πάνω από το μνημείο, στον υγρό τάφο των στρατιωτών, και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, συνειδητοποίησε πως μία από αυτές, ήταν εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες!
Σύμφωνα πάντα με την ίδια, στην φωτογραφία που βλέπετε έχει εποτυπωθεί μία μορφή που αναδύεται από το νερό. « Την έδειξα στον σύζυγό και στα παιδιά μου, χωρίς να τους πω τι ακριβώς έβλεπα εγώ. Απλά τους ζήτησα να κοιτάξουν τη φωτογραφία. Αμέσως φώναξαν «Ω Θεέ μου είναι ένα πρόσωπο. Το κοιτάξαμε καλύτερα και διαπιστώσαμε ότι το πρόσωπο της εικόνας ήταν θλιμμένο.», λέει η Susan.
Εσείς, βλέπετε κάτι τέτοιο;
pyles.tv

Ιστοσελίδα Ελληνίδας έκανε 1 δις page views σε ένα μήνα! !!

Όταν πριν λίγα χρόνια κατασκεύαζε ένα blog σίγουρα δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη!
Ο λόγος για την Αριάνα Στασινοπούλου – Χάφινγκτον η οποία μπορεί να πούλησε την «The Huffington Post» για 315 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο παραμένει πρόεδρος και αρχισυντάκτης του Huffington Post Media Group.
Η ιστοδελίδα ωστόσο καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο καθώς οι μοναδικοί επισκέπτες τον Αύγουστο ξεπέρασαν τα 37 εκατομμύρια, ενώ τα page views τον Σεπτέμβριο ξεπέρασαν για πρώτη φορά το 1 δις.
Η Αριάνα Στασινοπούλου γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1950 στην Αθήνα, φοίτησε στο πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ και το 1980 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ.
Το 1981 παντρεύτηκε τον πρώην βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και εκατομμυριούχο Μάικλ Χάφινγκτον, ενώ παράλληλα συνέχισε τη συγγραφή βιβλίων αποκομίζοντας αρκετά έσοδα.
Το 1997, όταν ο σύζυγός της αποκάλυψε δημόσια πως ήταν αμφισεξουαλικός, η Αριάνα πήρε διαζύγιο, τις δύο κόρες τους και μεγάλο μέρος της περιουσίας του.
Το 2003, ως ανεξάρτητη υποψήφια διεκδίκησε ανεπιτυχώς τη θέση του κυβερνήτη της πολιτείας Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, μετεξελίχθηκε σε μια από τις ισχυρότερες γυναικείες παρουσίες στον χώρο των αμερικανικών ΜΜΕ.mediagate.gr

«Fake Girlfriend»: Η υπηρεσία για να τον/την κάνεις να ζηλέψει!

Ονομάζεται «Fake Girlfriend» και θα γίνει η αγαπημένη εφαρμογή όσων θέλουν να κάνουν τον σύντροφό τους να ζηλέψει!
Η υπηρεσία κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφει το όνομά της: Προσποιείται ότι είναι η κοπέλα σας!
Στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό ή σας καλεί κάθε φορά που εσείς το ζητήσετε! Η διαδικασία απλή: Στέλνετε ένα γραπτό μήνυμα και την εντολή που θέλετε να κάνετε και το κινητό σας χτυπάει!
Βέβαια η υπηρεσία μπορεί να είναι χρήσιμη και σε άλλες περιπτώσεις όπως για να αποφύγετε κάτι!
Τώρα έχετε την τέλεια δικαιολογία... ανά πάσα στιγμή!

Ν.Γκολεμά για την Τατιάνα:” Πέντε σιτεμένες κυρίες κάνουν τις μπέμπες” !!

Για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως είναι καλύτερα που πήγε μεσημέρι, γιατί παίζει χωρίς αντίπαλο, για την Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε πως κάνει προσπάθειες στον χώρο, ενώ δήλωσε πως της άρεσε πάρα πολύ το τρέιλερ του “Πρωινού Mou
Άστραψε και βρόντηξε όταν μίλησε για το “Μίλα” λέγοντας πως είναι μια εκπομπή που 5 σιτεμένες κυρίες παριστάνουν τις μπέμπες και δήλωσε πως τώρα που η Oprah εγκατέλειψε την τηλεόραση, η Τατιάνα δεν έχει από που να αντιγράψει concept…
Αποκάλυψε πως η Ελεονώρα Μελέτη την κάλεσε στην εκπομπή της και δήλωσε για την παρουσιάστρια του Star, ότι δεν είναι του κόσμου τούτου και δεν καταλαβαίνει την ελληνική πραγματικότητα…

Συντεταγμένη χρεωκοπία και Γερμανικό σόκ στον Κυριακάτικο Τύπο !

ΤΟ θέμα της συντεταγμένης χρεωκοπίας αλλά και των Γερμανικών επενδύσεων σε ηλιακή ενέργεια και άλλους τομείς αποτυπώνεται μαζί με την υποβάθμιση του Ευρωπαικού νομίσματος σύμφωνα με το www.greekmme.gr στον Κυριακάτικο Τύπο μαζί με τις αποκαλύψεις για το μενού των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. 
Το 'Βήμα της Κυριακής' τονίζει ότι "Μέρκελ και Σαρκοζί αποφασίζουν ερήμην μας κούρεμα 50%- Προς τελική λύση και συναγερμός στις Ευρωπαικής τράπεζες-Αγωνία για την έκτη δόση και ανασφάλεια στην κοινωνία μας...'.
Με μελανά χρώματα το πρωτοσέλιδο από το 'Εθνος της Κυριακής' που αναφέρει ότι "Τρόμος για Ευρώ κράχ- Έχασαν 5,5 δις σε μια νύχτα όλοι οι Έλληνες- Με 2,1 δις πληρώνουν την έκτη δόση ασφαλισμένοι και έφεδροι, 2 δις ο νέος λογαριασμός της Εφορίας, 1,4 δις από περικοπές εφάπαξ και επικουρικές".
Ευρηματικό το κύριο θέμα στην 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπια' που προεξοφλεί ότι "Η χώρα οδηγείται με οδυνηρές συνέπειες σε δραματικό κούρεμα του χρέους- Από το αφτί και στον κουρέα- Καθολικό ξύρισμα σε μισθούς, συντάξεις αλλά και φοροκαταιγίδα..."
Η ΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προβλέπει την "Ελλάδα σε άγνωστα νερά....Δεδομένη στο Βερολίνο η πρόταση για μεγάλο κούρεμα- Σύγχυση στο ΠΑΣΟΚ για τις πολιτικές εξελίξεις". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 'Ελεύθερος Τύπος' που υποστηρίζει ότι "Στο σημείο μηδέν οικονομία και Κυβέρνηση- Ολοταχώς για κούρεμα χρέους και Πρωθυπουργού-Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι επισπεύδουν την βίαιη ελεγχόμενη αναδιάρθρωση και βουβό κίνημα στην Κυβέρνηση κατά Παπανδρέου και σχέδια με συναίνεση με άλλον Πρωθυπουργό..."
Το 'Πρώτο Θέμα' προσθέτει τώρα ότι "Υπογράψτε, εργαστείτε, απολύεστε η συνταγή της Τρόικας- Εργασιακές συμβάσεις μιας ημέρας και οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν μόνοι τους τις κρατήσεις για τα ταμεία-Στην ουρά θα στήνονται οι Ελληνες για εργασία κάθε πρωί όπως στην Αμερική μετά το 1929..." Η 'Real News' συμπληρώνει ότι "Βόμβα από τον Μίκαελ Φούκς αντιπρόεδρο της Μέρκελ- Κάποιος πρέπει να σας ελέγχει- Για να συμφωνήσουμε σε ένα κούρεμα για το χρέος η Ελλάδα πρέπει να δώσει ένα μέρος της εθνικής της κυριαρχίας...Δεν είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ΕΥΡΩ-Νέος Πρωθυπουργός ο Ράιχενμπάχ;"
To 'Παρόν της Κυριακής' προβλέπει ότι "Εχουν αποφασίσει την χρεωκοπία μας οι Γερμανοί- Σε πιστωτικό γεγονός πάνε την Ελλάδα-Τελεσίγραφο Μέρκελ για τους προυπολογισμούς οτυ 2012 και 2013 να ψηφιστούν με 180 βουλευτές..."
 Η ΄Βραδυνή' προτρέπει "Κλειδώστε μεγαλύτερη σύνταξη- Κρυφές ρυθμίσεις αυξάνουν τις αποδοχές". Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Ως τα μέσα Νοεμβρίου οι τελικές αποφάσεις για συντεταγμένη χρεωκοπία- Ο μήνας που θα κρίνει τα επόμενα 50 χρόνια-
Οι επικείμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και η Ευρωπαική στάση θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας..."greekmme.blogspot.com/

Διαβάστε αυτό το κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου - Σε τοκογλύφους παραδίδουμε τις ζωές μας...

Από τον Μιχ. Ιγνατίου
http://www.aixmi.gr/index.php/se-tokoglyfous-paradidoume-zwes-mas/
Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αφορά ένα πολίτη, ο οποίος ζει μεν στο εξωτερικό, αλλά εργάζεται για εταιρεία που έχει έδρα την Αθήνα. Άρα, έχει τον ίδιο πόνο όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, και επηρεάζεται το ίδιο -ίσως και χειρότερα- αφού η μείωση των μισθών στην Ελλάδα κτύπησε άγρια και τον δικό του. Σημειώστε ότι στη χώρα που ζει, το ενοίκιο ενός μικρού διαμερίσματος σε μία μέτρια γειτονιά -γύρω στα 75 τετραγωνικά μέτρα- αγγίζει τις 2000 ευρώ. Άρα, οι απώλειες του είναι ακόμα μεγαλύτερες.
Τις καλές εποχές, όταν δηλαδή ο μισθός του ήταν αρκετά υψηλός, επιχείρησε και αγόρασε στην Αθήνα και σε ενα νησί, ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών και ένα μικρό σπιτάκι 55 τετραγωνικών, αντίστοιχα. Τα αγόρασε, βέβαια, παίρνοντας δάνεια, αφού δεν γεννήθηκε με χρυσό κουτάλι στο στόμα. Προτίμησε το ελβετικό φράγκο, επειδή τότε ήταν «μία έξυπνη κίνηση». Παραδέχεται πως συμφώνησε αμέσως όταν του το παρουσίασε η τράπεζα. Πλήρωνε κανονικά τις δόσεις και, μάλιστα, είχε φροντίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του ακριβώς δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής. Είμαι βέβαιος πως οι δανειστές του πρέπει να τον θεωρούσαν ως «τον καλύτερο πελάτη». Όταν στις αρχές του καλοκαιριού πέρασε από την τράπεζα, η καλοσυνάτη υπάλληλος, που εξέτασε τον φάκελλο του, είπε με θαυμασμό: «Δεν καθυστερήσατε ποτέ».
- «Δεν μπορώ να σας πληρώσω πια, της απάντησε» βλέποντας στο κενό…
Η κουβέντα του έπεσε σαν «κεραυνός» και η υπάλληλος έχασε προς στιγμήν τα λόγια της. Όταν συνήλθε του είπε ότι έχουν διάφορα προγράμματα για την περίπτωσή του και του ομολόγησε ότι καθημερινά περνούν από την τράπεζα δεκάδες άνθρωποι, που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μαζί του. «Το χειρότερο όλων κύριε μου», του είπε, «είναι ότι έρχονται και ζητούν απελπισμένα βοήθεια συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν ξεπληρωμένα τα σπίτια τους, αλλά τα είχαν βάλει υποθήκη για να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Πρόκειται για σπίτια που είχαν κληρονομήσει από τους γονείς τους και με τα οποία είχαν συναισθηματική σχέση».
- «Εγώ δεν πρόλαβα να έχω», της απάντησε, «αλλά είχα δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισα από τα βιβλία μου. Και τα βιβλία μου είναι κομμάτι της ζωής μου».
Έφυγε σέρνοντας στην κυριολεξία τα πόδια του, μου αφηγήθηκε. Περπάτησε από τους Αμπελόκηπους στο κέντρο της Αθήνας για να «καθαρίσει» το μυαλό του. Στην οδό Βουκουρεστίου συνάντησε ένα παλιό γνώριμο από τον τόπο εργασίας του και κάθισαν σε ένα καφενείο συζητώντας τα παλιά με νοσταλγία, και τη νέα κατάσταση που δημιούργησε η οικονομική τραγωδία που περνά η Ελλάδα. Του είπε το πρόβλημά του…
Ο φίλος του, καθηγητής Οικονομικών σε ξένο Πανεπιστήμιο, πήρε στυλό και χαρτί. Έβαλαν κάτω τα ποσά που χρωστούσε, τα επιτόκια, τη δόση, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι με βάση το μειωμένο εισόδημά του θα μπορούσε να γλιτώσει τα διαμερίσματα, για τα οποία είχε ήδη δώσει τα τελευταία πέντε χρόνια σχεδόν 100 χιλιάδες ευρώ, πέραν του αρχικού ποσού που κατέβαλε στην τράπεζα. Το συμπέρασμα του φίλου του οικονομολόγου ήταν ότι έπρεπε να βρει μία τράπεζα ή παρατράπεζα ή κάποιον τοκογλύφο, που θα του δάνειζε τα ποσά για να ξεπληρώσει τις τράπεζες. «Ο στόχος σου», τον προειδοποίησε, «πρέπει να είναι ένα χαμηλό επιτόκιο, άρα αυτόματα αποκλείονται οι τράπεζες».
Για να μην πολυλογώ και χάνετε τον χρόνο σας, ο καθηγητής του πρότεινε να καταφύγει σε τοκογλύφο. «Βρίσκονται», του είπε, «σε χειρότερη κατάσταση από τις τράπεζες, διότι δεν δανείζεται κανείς πιά, εκτός ολίγων χαρτοπαικτών και φανατικών του ιπποδρόμου».
Ένιωσε απαίσια, αλλά από την μία στιγμή στην άλλη γεννήθηκε μία ελπίδα ότι θα έσωζε τα διαμερίσματα, για τα οποία είχε ξοδέψει μία μικρή περιουσία και ένα κομμάτι της ζωής του. Συναντήθηκε με τον τοκογλύφο στην οδό Χρήστου Λαδά. Ο τοκογλύφος δεν έκρυψε τα λόγια του. Του έδωσε μία κόλλα χαρτί στην οποία ανέφερε πως του προσφέρει το ποσό που χρειαζόταν, με επιτόκιο 3,5%. Και στην περίπτωση που αδυνατούσε να πληρώσει, ο τοκογλύφος θα έπαιρνε τα διαμερίσματά του… Ούτε δικαστήρια, ούτε καυγάδες, ούτε παρεξηγήσεις…
Του ζήτησε ένα μήνα διορία για να πάρει τελική απόφαση…
Την περασμένη Παρασκευή του τηλεφώνησα. Συζητήσαμε ξανά το θέμα. Τον βρήκα σε αθλία ψυχολογική κατάσταση. Μόλις είχε επιστρέψει από τον καρδιολόγο. Για το διαμέρισμα στο νησί είχε λάβει ήδη την τρίτη επιστολή από την τράπεζα. Και για το διαμέρισμα στην Αθήνα είχε χρήματα για να καλύψει ακόμα μία δόση…
Η κατάστασή του δεν είναι διαφορετική από τις προσωπικές τραγωδίες πολλών Ελλήνων. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν δει τη ζωή τους να γυρίζει ανάποδα τους τελευταίους 16 μήνες, από την ημέρα δηλαδή της απόφασης του σημερινού πρωθυπουργού να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές της. Κάποιοι ξενιτεύθηκαν αναζητώντας την ελπίδα που σκότωσαν όσοι αποφάσιζαν για τις τύχες της χώρας, κάποιοι επέστρεψαν στα χωριά τους, μερικοί αυτοκτόνησαν μη αντέχοντας τον διασυρμό… Η αυτοκτονία δεν είναι λύση.
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι επιλογές για τις Ελληνίδες και τους Ελληνες δεν είναι πολλές. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας παρασύρει η πίκρα, η απογοήτευση και ο θυμός για τους ανίκανους πολιτικούς που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Πρέπει να παλέψουμε για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας, για τους εαυτούς μας. Και μέχρι να τα καταφέρουμε πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κόστος και οι απώλειες για τον καθένα μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Όπως και να ‘χει, να θυμάστε δύο πράγματα:
- Οι πολιτικοί που δημιούργησαν τα μύρια προβλήματα στον ελληνικό λαό, δεν έχουν τις ικανότητες που απαιτούνται για να τα επιλύσουν, και
- Δεν είναι δυνατόν, οι λύσεις για τη χώρα μας να είναι μόνο αυτές, που προτείνουν οι δανειστές μας…

Πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη !!

Την Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Λαού στη Λαμία, η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της Απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011) για την πολιτική αποκατάσταση του καπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα παραβρεθεί η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ακόμα ανάγνωση κειμένων από τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 90χρονα του Κόμματος, την απόφαση της 6ης Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Ιούλη του 1941, για την οργάνωση της εθνικοαπελευθερωτικής πάλης, την απόφαση της 8ης Ολομέλειας, το Γενάρη του 1942, για την οργάνωση του ανταρτοπόλεμου και αποσπάσματα από το λόγο του Αρη Βελουχιώτη στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, στις 29 Οκτώβρη 1944, στην εκδήλωση για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του «ΟΧΙ». Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αντάρτικα τραγούδια.

18χρονη έκανε διαρρήξεις για να αγοράζει ταινίες πορνό !!

Η Αμάντα Ρόουζ Όουενς από την Μινεσότα των ΗΠΑ συνελήφθη και κατηγορείται πως είχε επανειλημμένα τρυπώσει στο σπίτι του γείτονά της από το πορτάκι του σκύλου και έκλεβε αντικείμενα και χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη της σε βιντεοκλάμπ από τα οποία προμηθεύονταν ερωτικές ταινίες καθώς η ίδια δηλώνει πως είναι εθισμένη στο πορνό.
Ο 44χρονος γείτονάς της Ντάριν Πολ Πέικ κάλεσε την αστυνομία στις 3 Οκτωβρίου και ανέφερε πως κάποιος μπήκε στο διαμέρισμά του και του πήρε μια κάμερα, έναν χαρτοφύλακα και αρκετά χρήματα. Ο Πέικ είπε πως για μεγάλο διάστημα είχε παρατηρήσει πως έλειπαν πράγματα από το σπίτι του και για αυτό είχε εγκαταστήσει κάμερα η οποία κατέγραψε την γειτόνισά του και πρώην μπέιμπι'σίτερ του να μπαίνει από το πορτάκι του σκύλου, να κλέβει πράγματα και να πίνει και Red Bull από το ψυγείο του.
Οι αστυνομικοί όταν είδαν τα βίντεο συνέλαβαν την 18χρονη Αμάντα που ομολόγησε τις πράξεις της αλλά ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εξοφλήσει τους υπέρογκους λογαριασμούς της σε διάφορα βιντεοκλάμπ καθώς όπως είπε είναι εθισμένη στο πορνό.
Η Αμάντα τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης εώς και 10 χρόνια και επιβολή προστίμου ύψους 20 000 δολαρίων. Η δίκη της δεν έχει ακόμη οριστεί.

Χάιλ Μέρκελ...Γερμανοί επίτροποι στα υπουργεία !!

nonews-news.blogspot.com/
Πλακώνει η Kομαντατούρα της Μέρκελ. θα σας βοηθήσω είπε στο Μπενύτο αλλά - ο έγκυρος Καψής το ισχυρίζεται - θα ... μπουν επίτροποι στα υπουργεία, για να ελέγχουν τη τήρηση του προϋπολογισμού.
Χάιλ Μέρκελ...

Σύλληψη για χασίς στην Καλαμάτα !

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, σήμερα το πρωί σε χωριό του δήμου Καλαμάτας, συνέλαβαν έναν 60χρονο,στο σπίτι του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν 818 γραμμάρια χασίς.
Ο 60χρονος με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Γέννησε η Πέγκυ Ζήνα!

Μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της ζει από το απόγευμα η αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η κορούλα της γνωστής τραγουδίστριας και του Γιώργου Λύρα ζυγίζει 3.200, ενώ μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Λάδι από….. τη Λάρισα στο Λος Άτζελες !

Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη !
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Γεωργούλης καταπιάνεται και με δραστηριότητες εκτός υποκριτικής. Ηδη διαθέτει δύο εμπορικά καταστήματα στη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να κατακτήσει και την αγορά ελαιόλαδου.
Ο δημοφιλής ηθοποιός σχεδιάζει και εξαγωγή ελαιόλαδου στην Αμερική! Η Ελλάδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός ελαιόλαδου μετά την Ισπανία και την Ιταλία, ενώ υπερέχει σε όρους ποιότητας, αφού τα 3/4 της παραγωγής είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Μάλιστα, σε μια τελευταία έρευνα της Εθνικής Τράπεζας εκτιμάται ότι για την επόμενη πενταετία η ζήτηση για προϊόντα ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, όπως είναι το ελληνικό ελαιόλαδο, θα αυξηθεί σημαντικά.
Ο Αλέξης Γεωργούλης με τους συνεργάτες του, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και βλέποντας ότι υπάρχει ανοιχτή αγορά, αποφάσισε να εξάγει ελαιόλαδο και ελιές στην Αμερική. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας από την ιδιαίτερη πατρίδα του πρωταγωνιστή, τη Λάρισα, η νέα επένδυση του Αλέξη Γεωργούλη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Θα εξάγει ελαιόλαδο Λάρισας, Τιρνάβου και Αγιάς, και ελιές, όχι μόνο για τους ομογενείς μας στις ΗΠΑ, αλλά και για τους Αμερικανούς πολίτες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο αφού έχουν στραφεί στη μεσογειακή διατροφή προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις πλαστικές τροφές και το fast food.
Οπως μάθαμε μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων με τους συνεταίρους του έχει πέσει η σκέψη η συσκευασία να φέρει και το όνομά του. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, στην ετικέτα να φιγουράρει και ο ίδιος.
Ο Αλέξης Γεωργούλης ήρθε στη χώρα μας από το Λος Αντζελες, όπου ζει πια μόνιμα, ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Ο εκλεκτός ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στη βάση του την ερχόμενη εβδομάδα. Εως τότε θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και κάποιους φίλους.
Προχθές, μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγους κολλητούς του. Πάντως, θα αναχωρήσει με φορτισμένες τις μπαταρίες του, και στο Λος Αντζελες τον περιμένει πολλή δουλειά, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη παραγωγή.Espresso

Πρεμιέρα την Τρίτη για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ !

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ...ΤΡΙΤΗΣ !!
O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου για να στήσει ακόμα μια χρονιά το τσαντίρι του στον Alpha. Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, στο τσαντίρι του Λάκη θα γίνει και πάλι της Τρίτης!
Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, θα ψυχαγωγήσει, θα συγκινήσει αλλά και θα προβληματίσει. Ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ έρχονται στον Alpha, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 21:00 και θα γίνει και πάλι της… Τρίτης!gossiptv

«Τρελαίνει » η μουσική από τα μεγάφωνα των τσιγγάνων στην Μεσσήνη !

Το ΕΥΛΟΓΟ ερώτημα Αναγνώστη ζητά απάντηση Κε Αναστασόπουλε !!
Ερώτηση: "Γιατί ενώ απαγορεύεται από την αστυνομική διάταξη η χρήση μεγαφώνων καθόλη τη διαρκεια του 24ώρου ,επιτρέπουν στους τσιγγάνους στη Μεσσήνη να βάζουν όλη την ημέρα μουσική από τα μεγάφωνα των αυτοκινήτων τους;
Για αυτούς δεν ισχύει ο νόμος; Για να ταλαιπωρούν εμάς τους υπόλοιπους πολίτες, να μην μας αφήνουν να ησυχάσουμε στα σπίτια μας;
γιατί να μας υποχρεώνουν να ακούμε τη δική τους μουσική; Τόσα πολλά γιατί ποιος θα τα απαντήσεις;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

" 20 δις ευρώ έχουν κρύψει Έλληνες στην Ελβετία"

"Είκοσι δις ευρώ έχουν κρύψει οι Έλληνες στην Ελβετία  εκτιμά ο διευθυντής του Δικτύου Φορολογικής Δικαιοσύνης, Τζον Κρίστενσεν όπως δηλώνει στο ΒΗΜΑ της Κυριακής .
Σύμφωνα με τον Τζον Κρίστενσεν , παραδοσιακά οι Έλληνες προτιμούν ευρωπαϊκούς φορολογικούς παραδείσους λόγω της εύκολης πρόσβασης όπως Βρετανία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Κύπρος.
Εκτιμά ότι μια συμφωνία με την Ελβετία όπως της Γερμανίας δεν θα απέδιδε καθώς οι λογαριασμοί για να φορολογηθούν θα πρέπει να είναι ονομαστικοί και η πλειονότητα έχει τις καταθέσεις σε όνομα εταιρείας που συνήθως είναι of-shore
Ο διευθυντής του Δικτύου Φορολογικής Δικαιοσύνης, συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει από την ΕΕ να ενισχύσει τις διαδικασίες ανταλλαγής φορολογικών πληροφοριών.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κουσελάς !!

Από το thoureios blogspot.com
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ " ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ !!
Δεν ξέρω τους πραγματικούς λόγους που στην ουσία απέπεμψαν τον πρώην Υφυπουργό οικονομικών κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ από την κυβέρνηση, αλλά θα του έλεγα να αισθάνεται υπερήφανος για αυτή την επιλογή γιατί τουλάχιστον δεν θα συμμετέχει σε επόμενες αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις...!!!
Παρακολουθώντας το.....έργο του Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ σαν υφυπουργός στα οικονομικά και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον βίο του και την καταγωγή του, μου θύμισε λίγο την αποπομπή του ΤΖΟΒΟΛΑ όταν ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον ήθελε να εξυπηρετήσει κάποιους και αυτός ρητά του απάντησε ότι απαιτείται ριζική αλλαγή οικονομικής πολιτικής και ότι αυτός δεν θα γίνει όργανο κανενός παρά μόνο του Ελληνικού λαού…!!!
Αλλά ας έρθουμε λίγο στην περίπτωση του κ. ΚΟΥΣΕΛΑ και να δούμε τι άνθρωπος είναι και ποια σχέση έχει με τα πολιτικά πράγματα της χώρας…!!!
Επειδή τυχαίνει να είμαι φίλος του και θα παραμείνω φίλος του, πρέπει να πω στον Ελληνικό λαό να μην τρώει ότι του σερβίρουν τα γνωστά Ελληνικά σημερινά Μ.Μ.Ε. με τα παπαγαλάκια…!!
Ο κ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ έγινε βουλευτής με προσωπικό αγώνα στηριζόμενους στους φίλους του και μόνο, χτενίζοντας όλη την Μεσσηνία από σπίτι σε σπίτι μιλώντας με έναν -έναν στους ψηφοφόρους του, κάνοντας τους να τον αγαπήσουν, χωρίς να έχει καμία οικονομική η άλλου είδους υποστήριξη…!!!
Δεν ανήκει σε κανένα οικονομικό η άλλο κατεστημένο στη χώρα μας παρά μόνο στους φίλους του στην Αθήνα και στη Μεσσηνία…!!!
Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ είναι εργάτης όπου και να βρεθεί δεν κωλώνει πουθενά , βάζει πλάτη…!!!
Τι δουλειά είχε όμως η αλεπού στο παζάρι;
Τι δουλειά είχε ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ στην παγκόσμια διακυβέρνηση;
Ήταν δυνατόν να ταυτιστούν οι απόψεις του ΚΟΥΣΕΛΑ με του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ η με του ΜΟΣΙΑΛΟΥ;
Όσοι τον ξέρουν θα γελάσουν, γιατί όχι μόνο δεν εντάσσεται σε παιγνίδια, αλλά είναι και άριστος γνώστης του τραπεζικού και φορολογικού συστήματος…
Το θέμα είναι τι θα κάνει από δώ και στο εξής, θα τους αφήσει να αλωνίζουν τον τόπο;
Δεν είναι μόνος ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ, είναι πολλοί τέτοιοι μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ…

Συνελήφθη ζευγάρι για ναρκωτικά στην Σπάρτη !

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 29χρονος Έλληνας και μία 30χρονη Ελληνίδα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι των ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:
Πέντε νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 70 περίπου γραμμάρια ηρωίνη.
Ενενήντα επτά ναρκωτικά δισκία.
Μία ζυγαριά ακριβείας.
Το χρηματικό ποσό των 425 Ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου