23.12.11

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΜΠΟΥΖΑ!

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "Φιλιατρά News" ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ BLOG ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ !!
Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε από εδώ, στο φιλικό μας και αγαπητό μας Blog, "Δημοτικό Σαφάρι" (λόγω μη ύπαρξης σχολίων στο ιστοχώρο τους) σχετικά με το σημερινό του αναληθές δημοσίευμα, ότι τα έβαλε με τα Blogs του νομού της η κ. Αντωνία Μπούζα, αναφέροντας και το όνομα του blog μας.
Δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που οδήγησε τους διαχειριστές........
του Δημοτικού Σαφαριού, να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα - ότι η κ. Αντωνία Μπούζα τα έβαλε με τα Blogs του νομού της - αλλά η δημοσίευση της στο προφίλ της στο Facebook, κάθε άλλο παρά αναφέρονται σε κάποιο Μεσσηνιακό Blog και πολύ περισσότερο στο "Φιλιατρά News".
Πρόκειται για μία γενικόλογη αναφορά - τοποθέτηση - χωρίς να στοχοποιεί κανένα απολύτως συγκεκριμένο Blog, ή άλλο γενικότερα ιστοχώρο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά την άποψη και την μεγάλη εκτίμηση, που έχει η κ. Μπούζα για το blog μας.
Δηλώνουμε δε, ότι οι σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην Κ. Μπούζα και το "Φιλιατρά News" είναι οι καλύτερες που υπάρχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι η φιλία μας θα μας εμποδίσει ανά πάσα στιγμή, να της ασκήσουμε δημόσια κριτική, ακόμα και αν αυτή θα είναι αυστηρή (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) καθώς πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο.
Αυτά είναι μιλημένα και εξηγημένα εδώ και καιρό και έχουν γίνει αποδεκτά και από τις δυο πλευρές.
Κατα συνέπεια το δημοσίευμα του blog "Δημοτικό Σαφάρι" δεν μας αγγίζει στο ελάχιστο και δεν πρόκειται να γίνει αιτία να διαρραγούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές (Φιλιατρά News και Αντωνία Μπούζα).
Από την ομάδα Διαχείρησης του Φιλιατρά News

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου