23.12.11

Αστατος καιρός με κρύο και χιόνια τα Χριστούγεννα

Σάββατο 24-12-2011
καιρός: στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις.
'Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια.
Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στη βόρεια χώρα θα είναι ισχυρός.
Κυριακή 25-12-2011
καιρός: στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Στην υπόλοιπη χωρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα στα νοτιοδυτικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
'Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα είναι ισχυρός.
Δευτέρα 26-12-2011 και Τρίτη 27-12-2011
καιρός: στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά αλλά και τη νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια.
'Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νοτιοδυτικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Τρίτη
Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στη βόρεια χώρα θα είναι ισχυρός.
Τέταρτη 28-12-2011
τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νοτια με πιθανότητα ασθενών βροχών στα νοτιοανατολικά.
Βόρειοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στα ανατολικά και νότια πελάγη. 'Ανοδος της θερμοκρασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου