10.12.11

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Μυστήριο με τις Γαλλικές ομάδες !!

Επιταγή της Λιόν προς Ντιναμό προκάλεσε «έκρηξη» σεναρίων!!
ENΩ ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που άναψε το «επικό» 7-1 της Λιόν επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, αποτέλεσμα που έστειλε τους Γάλλους στους «16» του Champions League και άφησε εκτός συνέχειας τον Αγιαξ, ένα νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο προκάλεσε «έκρηξη» σεναρίων για το πολυσυζητημένο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «index.hr» αποκάλυψε επιταγή από τράπεζα της Λιόν με παραλήπτη την κροατική ομάδα! Το φωτογραφικό ντοκουμέντο της επιταγής, η οποία δεν έχει ελεγχθεί για την αυθεντικότητά της, δείχνει ημερομηνία έκδοσης 3 Δεκεμβρίου, τέσσερις ημέρες πριν από το παιχνίδι, για το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ.
Το σχόλιο της ιστοσελίδας αναφέρει πως είναι δύσκολο να φτιαχτεί στο διαδίκτυο κάτι τέτοιο και εξίσου δύσκολο η Λιόν να πλήρωσε από τώρα τη δόση για την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν τον περασμένο Ιανουάριο.
Στο μεταξύ, τη δική του εξήγηση για το πολυσυζητημένο νεύμα του Ντομαγκόι Βίντα, μετά το πέμπτο γκολ της Λιόν, έδωσε ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας, Μπαφετίμπι Γκομίς: «Σε ένα από τα γκολ που πετύχαμε, ο Βίντα μου είπε χαριτολογώντας: "Θέλετε να πετύχετε γκολ, αλλά αφήστε μας και μας λίγο να παίξουμε". Αυτό ήταν, όχι και να λένε ότι ο πρόεδρός μας αγόρασε το παιχνίδι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου