27.12.11

Έβρος: Άγρια δολοφονία γιαγιάς με σφυρί -Την χτυπούσαν αλύπητα στο σπίτι της!

Τα φρικτά εγκλήματα δεν σταματούν ούτε παραμονές Πρωτοχρονιάς - Αυτή τη φορά, θύμα ήταν μια 85χρονη, που δεν άντεξε στα χτυπήματα του αδίστακτου κακοποιού...

Το στυγερό έγκλημα, έγινε στο χωριό Ταύρη του Έβρου, το βράδυ της Δευτέρας (26-12-2011), αλλά αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι γείτονες της 85χρονης, της τηλεφωνούσαν, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού της, αλλά δεν έπαιρναν απάντηση και ανησύχησαν.

Το μεσημέρι, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη γιαγιά, βρισκόταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, που έριξε φως στις συνθήκες θανάτου της.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η 85χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με άγνωστο ή άγνωστους δράστες, μέσα στο σπίτι της. Εκείνοι δεν την λυπήθηκαν και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με θλον όργανο, πιθανότατα με κάποιο σφυρί!

Όταν η ηλικιωμένη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο αδίστακτος ληστής, που μπήκε παραβιάζοντας την πίσω πόρτα του σπιτιού, έκανε άνω-κάτω το σπίτι, για να βρει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Έφυγε από την πίσω πόρτα και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, η 85χρονη, είχε εισπράξει πριν από λίγες μέρες τα ενοίκια των χωραφιών της και οι αστυνομικοί, θεωρούν ότι ο δράστης ή οι δράστες πιθανότατα το γνώριζαν αυτό και γι' αυτό μπήκαν στο σπίτι. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και μαζί, οι καταθέσεις κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν την ηλικιωμένη...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου