10.12.11

ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ο Λαζόπουλος αγοράζει καινούργιο σκάφος !!

Πούλησε το φουσκωτό και αγοράζει νέο σκαρί !!
Ξέρετε πιό είναι το πιό εξωφρενικό;
Να ακούς απο τον Λαζόπουλο, να σχολιάζει τα της κρίσης και την ίδια στιγμή να απολαμβάνει απο την συνεργασία του με τον Alpha απολαβές...ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Και το γράφω καθώς γνωρίζω ότι μαζί με τον αδερφό του και την εταιρεία παραγωγής-που τους ανήκει-παράγουν το "Αλ Τσαντίρι" και αμείβονται με πολλά εκατομμυρία ευρώ ετησίως. Βεβαίως έχουν να πληρώσουν και μια ομάδα συνεργατών. Αλλά και πάλι. Ο Βήχας το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται.
Δε γίνεται λοιπόν ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ με όλο τον σεβασμό στην καλλιτεχνική πορεία σας να αρθρώνεται λόγο πολιτικό απο τις εκπομπές σας, να μιλάτε εσείς για ΚΡΙΣΗ και να πουλάτε το φουσκωτό σας 777 VENUS το οποίο και παραγγείλατε πρίν ενάμισι χρόνο στην τιμή των 200.000 ευρώ για να αγοράσετε άλλο αξίας 250.000 ευρώ.
Δε γίνεται να μιλάτε εσείς για κρίση την στιγμή που το καλοκαίρι στην ΠΑΡΟ, ώς καπετάνιος κάνετε τις βόλτες σας με το σκαρί οκτώ μέτρων και FULL EXTRA! Δεν γίνεται ο "'ΒΟΥΔΑΣ",-το μέχρι πρότινος σκάφος σας- που διαθέτει τουαλέτα και καμπίνα που χωρούν άνετα για ύπνο δύο άτομα και μάλιστα έχετε μείνει και δύο φορές μεσοπέλαγα το καλοκαίρι (Την μία φορά με την Χάρις Αλεξίου στα Κουφονήσια απο προπέλα και τιμόνι) να σας θυμίζει την κρίση. Απλά δε γίνεται.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει γύρω στα εκατό χιλιάρικά τον "Βούδα", το σκάφος που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες να "ξεκουράζεται" σε μάντρα στην Βάρης Κορωπίου.
Όσο για το νέο σκαρί; Αυτό κι αν είναι full extra...
Αν είσαι ΒΟΥΔΑΣ...Είσαι και Ιησούς και Ιούδας...ε;
gossip-tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου