2.12.11

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ -Διακινούσαν ναρκωτικά σε Μεσσηνία - Αρκαδία και Ηλεία !!

Εξαρθρώθηκε σήμερα, ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στις περιοχές των Νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας. Σε εργασιακό χώρο συλλογής μετάλλων στην Τρίπολη, βρέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ποσότητας πάνω από 180 κιλά.
Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή, σε περιοχές της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 47, 56, 45 και 60 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν μέλη της οργάνωσης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή και άλλων μελών.
Στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, συνέδραμαν αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και Πύργου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, καθώς και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
Αναλυτικότερα, ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, που πρόεκυψαν μέσα από φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους, εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης, καθώς και η ταυτότητα των μελών της οργάνωσης.
Επίσης, κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 9,490 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Οι Αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης για την τυχόν συμμετοχή και άλλων μελών στην εγκληματική οργάνωση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου