3.12.11

" ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ " !! Έβγαλε Πρόεδρο Επιμελητηρίου ΠΡΙΝ να γίνουν οι εκλογές !!

 ΘΑΥΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑ !!
Βιάστηκε να χρίσει Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας τον .....Καραμπάτο !!  ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΌ ΤΟ   www.best-tv.gr 
  Στην ηλεκτρονική έκδοση του οποίου διαβάζουμε !! 
Ακόμα ένα αίσχος! της «Ελευθερίας» και μάλιστα με πρωτοσέλιδό της σήμερα !!
Ένα ακόμα προβοκατόρικο δημοσίευμα και μάλιστα σήμερα παραμονή των εκλογών του επιμελητηρίου Μεσσηνίας όπως άλλωστε έχει ξανακάνει πρόσφατα στις περιφερειακές εκλογές δείχνει την τρεμούλα και την απαίτηση του εκδότη της Ντίνου Πλεμμένου να συνδιοικήσει και εκεί όπως επιθυμεί παντού και έχει καταγγελθεί γι αυτό πολλές φορές.
Ο γνωστός πλέον κομπλεξικός εκδότης αντί να κρατά έστω τυπικά τα προσχήματα έβγαλε πρόεδρο τον Γ. Καραμπάτο από σήμερα προσπαθώντας με αυτό το πρωτοσέλιδό του να επηρεάσει όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσουν. Αφού κάνει τις γνωστές κουκουλοφόρικες αναφορές του εμπλέκοντας μάλιστα για ακόμη μια φορά και τον πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά προσπαθεί με αυτό το κύκνειο δημοσίευμα του να επιβάλει τον κουμπάρο του Γ. Καραμπάτο αγνοώντας τουλάχιστον κάποια δημοσιογραφική δεοντολογία όπως έκαναν άριστα όλα τα ΜΜΕ του Νομού.
Χωρίς να παρουσιάζει κανένα επίσημο στοιχείο παρουσιάζει μπροστά τον Γ.Καραμπάτο τελευταία μέρα πριν τις εκλογές και δεν αναφέρει καν το μεγάλο σκάνδαλο με την αλλαγή των εδρών που απέκρυψε 42 ημέρες ο Γ. Καραμπάτος και έχει φέρει αναστατώσει σε όλους τους συνδυασμούς αλλά και στο επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας.
Μπράβο κατά φαντασία σου κύριε ιδιοκτήτη του Νομού Μεσσηνίας Ντινάκια που ακόμα να καταλάβεις ότι οι εποχές άλλαξαν…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου