23.12.11

Αχαϊα: Τα αδέρφια που ''μοιράστηκαν'' την ίδια γυναίκα, συγκίνησαν τους πάντες...

Τα δύο αδέρφια βρίσκονταν στα μαχαίρια και δεν αντάλλαζαν κουβέντα - Η εξέλιξη της υπόθεσης όμως, πριν από μερικές μέρες, έφερε χειροκροτήματα και δάκρυα χαράς...

Δύο αδέλφια (και οι δύο επιστήμονες), έμελλε να μοιραστούν την ίδια γυναίκα! Πρώτα την παντρεύτηκε ο μεγάλος αδελφός αλλά εκείνη ξεκίνησε κρυφή ερωτική σχέση με τον κουνιάδο της. Όταν η ιστορία τους αποκαλύφθηκε, η ίδια χώρισε από τον πρώτο άνδρα και παντρεύτηκε τον δεύτερο (τον μικρό αδελφό), ενώ τα δύο αδέλφια έπαψαν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.

Όμως την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκε η πιο συγκινητική εξέλιξη της ιστορίας και αυτή είναι που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους επιστημόνων οι οποίοι γνωρίζουν τα... παραμέσα.

Σύμφωνα με το dete.gr, τα δύο αδέλφια ξαναμίλησαν για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, και όλα αυτά στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιούσε ο μικρός αδελφός.

Ο πρώην άνδρας της συζύγου του μπήκε απρόσκλητος, πολλοί πάγωσαν όταν τον είδαν, αλλά εκείνος έσπευσε να αγκαλιάσει τον μικρό αδελφό του. Το τι έγινε στην αίθουσα από χειροκροτήματα και δάκρυα χαράς, δεν περιγράφεται...


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου