1.12.11

Συναυλία Μουσικής Δωματίου στην Καλαμάτα !

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Καλαμάτας, με θέμα τη Συναυλία Μουσικής Δωματίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από την βιολοντσελίστα κα Sedef Ercetin Atala και την Πιανίστα κα Μαρία Παπαπετροπούλου.
Τη συναυλία διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας και ο Σύλλογος "Οι Φίλοι της Μουσικής".
Για την ιδιαίτερη αυτή συναυλία μίλησαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής" και η πιανίστα κα Μαρία Παπαπετροπούλου.
Ο Πρόεδρος της Φαρίς κος Νίκος Μπασακίδης αναφέρθηκε στην προσφορά του Συλλόγου "οι Φίλοι της Μουσικής" αλλά και την μακρά και πολύ σημαντική προσωπική προσφορά της κας Καρέλια στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας και την ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία. Αναφέρθηκε επίσης στην προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και της ΦΑΡΙΣ να στηρίζει και να "αγκαλιάζει" όλες τις δραστηριότητες των στελεχών της. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής" κα Βίκυ Καρέλια ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΦΑΡΙΣ, τη ΦΑΡΙΣ και το Δήμο Καλαμάτας για την συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι συνεργασίες είναι πάντοτε αποτελεσματικές και στις μέρες μας απαραίτητες.
Τέλος, η κα Μαρία Παπαπετροπούλου μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία και τη φιλία που την συνδέει με την Τουρκικής καταγωγής βιολοντσελίστα Sedef Ercetin Atala και κάλεσε το κοινό να δώσει το παρόν, να απολαύσει τη συναυλία και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου