8.12.11

Παρουσιαστής κατηγορείται από 23χρονο για σεξουαλική παρενόχληση !!

Ο 23χρονος φοιτητής προσέφυγε σε δικηγόρο ζητώντας νομική προστασία, καθώς ο παρουσιαστής, εδώ και κάποιο διάστημα, τον κυνηγά, τόσο με γραπτά μηνύματα και τηλεφωνήματα, όσο ακόμη και με κατ’ οίκον παρακολούθηση.
Η δικηγόρος του φοιτητή Βασιλική Τζωρτζάτου έστειλε το δικό της μήνυμα στο γνωστό και μη εξαιρετέο τηλεοπτικό πρόσωπο, προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά τον πελάτη της: «Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται στην επικαιρότητα και είναι πάρα πολύ συμπαθής στον κόσμο. Η τελευταία μου λέξη είναι η εξής: Να μην ξαναενοχλήσει τον πελάτη μου γιατί έχουμε τόσο ατράνταχτα νομικά στοιχεία που θα βρει τον μπελά του».
Πώς, όμως, τα δύο πρόσωπα έφθασαν σε αυτό το σημείο; «Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ που συχνάζουν επώνυμοι στο Κολωνάκι και ο παρουσιαστής άρχισε να τον ενοχλεί, να του στέλνει μηνύματα και να του γράφει πράγματα του στιλ σ’αγαπώ πολύ, είσαι πολύ ωραίο αγόρι, σε θέλω πολύ», δήλωσε η κα Τζωρτζάτου και συνέχισε: «Του έλεγε ότι θα τον κάνει πρώτο όνομα γιατί έχει διασυνδέσεις και εάν οι δυο τους έκαναν παρέα, ο φοιτητής θα έβγαινε πολύ κερδισμένος».
Όπως ανέφερε η δικηγόρος του νεαρού φοιτητή, ο ίδιος στην αρχή γελούσε, όμως μετά, όταν ο παρουσιαστής άρχισε να εμφανίζεται κάτω από το σπίτι του, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Όπως διαπιστώθηκε, βρήκε τα στοιχεία του μέσω κοινών γνωστών.
«Δεν είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος είναι διάσημος, που βγαίνει στην τηλεόραση να το εκμεταλλεύεται αυτό για να προσβάλλει την προσωπικότητα του άλλου», κατέληξε, απειλώντας ότι εάν ο παρουσιαστής συνεχίσει, θα βγάλει στην φόρα όλα τα στοιχεία του παρουσιαστή.Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου