3.12.11

Μέτριος ο Ολυμπιακός 2-0 τον Παναιτωλικό !!

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα με 2-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Κυριακή με τον 'Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Παναιτωλικός έχει παράπονα για άδικη αποβολή του Ρότσα στη φάση του πέναλτι και για το γκολ του Τζιμπούρ, ο οποίος ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι με σκόρερ τον Μήτρογλου, ενώ ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».
Στο πρώτο ημίχρονο ο ο μέτριος Ολυμπιακός εκτός του 0-0 είδε και τον Αριελ Ιμπαγάσα να αποχωρεί στο 41' με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο ματς και αφού έστειλε δυο μηνύματα για το 1-0, αυτό ήρθε στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Πάντελιτς. Οι γηπεδούχοι έχοντας και έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο, μιας και στη φάση του μαρκαρίσματος του Αμπντούν αποβλήθηκε ο Ρότσα, μιας και ο Αλγερινός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στο 55' το διώξιμο του Ντολεζάι πάνω στη γραμμή στο πλασέ του Μανιάτη και στο 58' η ατομική ενέργεια του Φετφατζίδη έδειχναν τις προθέσεις που είχαν οι γηπεδούχοι για το δεύτερο 45λεπτο. Ετσι στην 3η καλή προσπάθεια ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ και σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για τους Πειραιώτες.
Και στο 75' έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο ματς με τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-0 με γκολ-οφσάιντ του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός ήταν εκτεθειμένος, ο α' βοηθός, Γεωργαράκος δεν το υπέδειξε με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να παίρνουν, πλέον, προβάδισμα δυο γκολ και να «καθαρίζουν» επί της ουσίας το ματς!
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ - Ντολεζάι, Μπουμάλ, Αντι
ΑΠΟΒΟΛΗ: 61' Ρότσα (απευθείας κόκκινη)
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης (46' Ορμπάιθ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (41' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (76' Τζιμπούρ), Αμπντούν, Χολέμπας, Πάντελιτς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Αντι, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας (70' Μουμίν), Θεοδωρίδης (84' Παλαιολόγος), Καμαρά (80' Μπελεβώνης).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου