24.11.11

Από ποιον δέχτηκε επίθεση η Μενεγάκη στο Studio ; Video

Μα είναι δυνατόν να κάνεις εκπομπή υπό τέτοιες συνθήκες; Μπράβο στην Ελένη Μενεγάκη, που στάθηκε άψογη επαγγελματίας και έκανε την δουλειά της, παρά το ότι δέχθηκε επίθεση από... μύγα!
Όχι, δεν το κάνουμε εμείς θέμα - η ίδια η παρουσιάστρια το έκανε!
Άρον άρον σηκώθηκε από την καρέκλα στο ξεκίνημα της εκπομπής, μόλις είδε το έντομο να πετάει στο πλατό! Εντάξει, δεν λέμε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο μια μύγα, αλλά δεν είναι και φάλαινα - δολοφόνος αγάπη μου...
«Α πα πα πα! Τι είναι αυτό παιδιά; Φέρε τη μυγοσκοτώστρα, παλικάρι! Αυτό δεν είναι μύγα αγάπη μου, είναι βόμβα!», φώναξε η Ελένη και έκοψε στη μέση τις χαιρετούρες της προς τους τηλεθεατές.
Ήθελα να ‘ξερα γιατί δεν εκκενώθηκε αμέσως το πλατό και δεν κλήθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις! Καλέ κοτζάμ μύγα απειλεί την πρώην «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» και ουδείς επεμβαίνει; Jamais!
Οι ενισχύσεις που ζήτησε η παρουσιάστρια ήρθαν (βλέπε floor manager), μόνο που ήταν υπέρ της πράσινης ανάπτυξης: αντί να κάνουν την μύγα λιώμα, προτίμησαν να τηνφυλακίσουν!
Ε, μετά από αυτό, το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη της Ελένης... Tι τρόμος ήταν κι αυτός που πέρασε Χριστέ μου! Είδε την... μύγα με τα μάτια!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου