5.11.11

Η απάντηση της Καϊλή μέσω Facebook !!

Ύστερα από τον «πόλεμο» που ξέσπασε στο Διαδίκτυο με αφορμή την αλλαγή στάσης της Εύας Καϊλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε την απάντησή της μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας της στο Facebook.
Η θετική ψήφος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το βράδυ της Παρασκευής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες που ήλπιζαν στην πολιτική αποστασιοποίησή της με αποτέλεσμα τα προφίλ της, τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter να κατακλυστούν από εκατοντάδες σχόλια.
«Μάλλον έχετε δίκιο...ζήτησα να γίνουν ορισμένες κινήσεις...έγιναν… αλλά εγώ έπρεπε να κάνω πως δεν τις είδα και να ψηφίσω διαφορετικά, ώστε να γίνει τι; Να έρθει η αντιπολίτευση και ίσως να πάμε στην δραχμή; Δεν συμφωνώ. Από την κακή επιλογή να διαλέξω την χειρότερη...; Εδώ που φτάσαμε, μετά από δεκαετίες καταχρήσεων και σπατάλης, θα μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα; Αυτό λέτε; Μάλιστα», έγραψε αρχικά η βουλευτής.
Λίγη ώρα αργότερα η κυρία Καϊλή συνέχισε γράφοντας ότι: «Δεν είναι τελικά ότι πήρα πίσω κάτι που είπα, γιατί αυτό δεν συνέβη, αλλά που δεν σας κάνει όλο το πολιτικό σύστημα και σκέφτεστε πως αν φύγω... δεν θα τους διευκολύνω...αλλά θα λυθούν όλα και θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα».
«Κανείς δεν έχει καταλάβει ότι αλλάζει η κυβέρνηση, και πάμε σε μια προσπάθεια για κυβέρνηση ενότητας... προτιμάτε να είμαστε αμπαρωμένοι πίσω από κόμματα τέτοιες στιγμές. Μπορεί να έχετε και δίκιο... λέτε πως οποίος έχει την δική του άποψη πρέπει να την εκφράζει στο διαδίκτυο και όχι μέσα στην βουλή και ότι αν δεν σ’ αρέσει κάτι τότε φεύγεις, δεν προσπαθείς να το αλλάξεις και ότι όποιος απειλεί και εκβιάζει συνειδήσεις με χαρακτηρισμούς που υιοθετήσατε με τόση χαρά πρέπει να είναι εκεί... και πιστεύουμε πως έτσι θα πάμε μπροστά με το ήθος και το ύφος αυτής της κριτικής... εντάξει. Ας τα πούμε όταν έχουν προχωρήσει οι εξελίξεις», κατέληξε. protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου