12.11.11

Καζάνι που βράζει η Ν.Δ !! ΔΑΚΕ -«κυβέρνηση… Τουρλουμπούκι» !!

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ !! Δεν πειθαρχούν οι ....σκληροί του Κόμματος !!
Καζάνι που βράζει θυμίζει η Νέα Δημοκρατία καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη για τον τρόπο που επελέγη να συμμετέχει το κόμμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τα μηνύματα που φτάνουν από τις νομαρχιακές επιτροπές όλης της χώρας, αλλά και εκατοντάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από κομματικά στελέχη δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στου οπαδούς του κόμματος ενώ και οι βουλευτές είναι εξοργισμένοι και κατηγορούν την ηγετική ομάδα.«Δεν είναι δυνατόν επειδή ο Δήμας και ο Αβραμόπουλος δεν μπορούσαν να τα βρούν μεταξύ τους να παραδώσαμε την αντιπροεδρία της κυβέρνησης στον Πάγκαλο» έλεγε πολύ γνωστός βουλευτής της Β' Αθηνών από εκείνους μάλιστα που ήταν υπέρ της συνεννόησης με το ΠΑΣΟΚ.
«Η κυβέρνηση που στηρίζουμε δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κυβέρνηση Παπανδρέου χωρίς τον Παπανδρέου» έλεγε άλλος βουλευτής τονίζοντας πώς τα δυο υπουργεία (Εξωτερικών και Αμυνας) που ανέλαβαν οι δυο αντιπρόεδροι του κόμματος μπορεί να βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία αλλά δεν έχουν καμία παρέμβαση σε κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας.
Ενόχληση εκφράζεται και επειδή το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης παρουσιάζεται αλώβητο και υπάρχει μόνο μια προσθήκη από τη Ν.Δ. (με τον κ. Γιάννη Μουρμούρα) η οποία όμως αντικειμενικά θεωρείται αδύναμη δίπλα στο πολιτικό μέγεθος του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στα… κάγκελα έχουν βγει και οι «σκληροί» του κόμματος και ενδεικτική είναι η αντίδραση της ΔΑΚΕ ιδιωτικού Τομέα που μιλά για «κυβέρνηση… Τουρλουμπούκι», ενώ επικριτικά σχολιάζεται πώς δεν συμμετείχε κανένας από εκείνους που πρότειναν την συνεργασία.«Θα φάμε εμείς όλο το πολιτικό κόστος και οι «φιλελεύθεροι» μένουν απ έξω και θα γελάνε μαζί μας» έλεγαν χαρακτηριστικά.
Ακόμη και η αριθμητική συμμέτοχη σε σχέση με τον ΛΑΟΣ (6 από Ν.Δ. και 4 από το κόμμα Καρατζαφέρη») είναι ετεροβαρής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου