5.11.11

Κίνδυνος ολικής κατάρρευσης μέσα στο Σαββατοκύριακο….!!

Οι Ευρωπαίοι κουράστηκαν με τα «καραγκιοζιλίκια» !!!
Οι Ευρωπαίοι κουράστηκαν με τα «καραγκιοζιλίκια» του εγχώριου πολιτικού σκηνικού και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν, να έχουν ορίσει μέχρι τη Δευτέρα τελευταίο όριο εξεύρεσης λύσης.
Τα κόμματα εξουσίας εμφανίζονται κατώτερα των περιστάσεων...
Τα φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας μοιάζουν με κακοπαιγμένη παράσταση, μεταξύ των κομμάτων, για την δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να επιβιώσει το ένα σε βάρος του άλλου, με οποιοδήποτε κόστος: ακόμη και την διάλυσης της χώρας.
Ο ΓΑΠ εκβιάζει για κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης με το εαυτό του σε πρώτο ρόλο.
Ο Α. Σαμαράς, επιμένει σε εκλογές για να έχει πιθανά ο ίδιος το πρώτο λόγο σε μια κυβέρνηση συναίνεσης την επομένη των εκλογών.
Η αριστερά παραμένει αυτιστικά εγκλωβισμένη στο κόσμο της, τον κόσμο της εξωσυστηματικής επαναστατικής γυμναστικής. Κατ’ επίφαση εξωσυστηματικής όμως, λόγω του βιοπορισμού της «ραχοκοκαλιάς» της από πόρους του δημοσίου και των φορολογουμένων.
Ο πολιτικός κόσμος της χώρας έχει χρεοκοπήσει εδώ και δεκαετίες, απλά τώρα τραβάει στην χρεοκοπία και τη χώρα.
Η πολιτική ηγεσία της χώρας συμπεριφέρεται σαν μαριονέτα στα χέρια του παρακράτους της συνδικαλιστικής μαφίας και των συντεχνιών, οι οποίες αποτελούν τον κορμό της αντίδρασης στις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο της χώρας από τη χρεωκοπία και την πορεία της στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, το πελατειακό κράτος των κομμάτων της χρεοκοπίας και της διαφθοράς παίζει την τύχη της χώρας και των επόμενων γενιών στα «ζάρια» με αποκλειστικό στόχο την επιβίωσή του.
Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας μέχρι να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο Ευρώ και να μπουν οι βάσεις ελέγχου της χρεοκοπίας, είναι η μοναδική διαθέσιμη λύση...
Τί σημαίνει έξοδος από Ευρώ...
Ο Γ. Παπανδρέου παρέλαβε μια χώρα έτοιμη για χρεοκοπία και μέσα σε δυο χρόνια κατάφερε να την χρεοκοπήσει και να θέσει σε αμφισβήτηση την παραμονή της χώρας στο Ευρώ.
Οι όροι Γιωργάκης και Αντωνάκης τελικά δεν ήταν υποκοριστικά οικειότητας.
Οι Ευρωπαίοι θέτουν πλέον ευθέως θέμα εξόδου της χώρας από το Ευρώ. Αυτό μπορεί τεχνικά να είναι περίπλοκο και νομικά σχεδόν ακατόρθωτο, χωρίς την οικειοθελή αποχώρηση της Ελλάδας.
Η Ελλάδα χωρίς τις δόσεις του πακέτου στήριξης είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε στάση πληρωμής του χρέους της. Αν παράλληλα η ΕΚΤ κλείσει τις στρόφιγγες χρηματοδότησης των τραπεζών, η χώρα στραγγίζει από ρευστότητα. Το δημόσιο, οι επιχειρήσεις και οι τράπεζες δεν θα έχουν ρευστό να καταβάλουν μισθούς.
Αν αφήσουμε να συμβεί αυτό, είναι θέμα χρόνου να αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια καυσίμων. Η εκτύπωση της δραχμής απομένει η μόνη λύση να ξεκινήσει να κινηθεί η οικονομία.
Ποια δραχμή και ποιος θα την δέχεται;...:www.capital.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου