7.10.11

ΦΩΤΟ-Η Madonna ημίγυμνη, αναμαλλιασμένη και "φτιαγμένη" !!

Η Madonna σε ντροπιαστικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, και την απεικονίζουν ημίγυμνη, αναμαλλιασμένη και ολίγον τι… «φτιαγμένη».
Τα εν λόγω φωτογραφικά στιγμιότυπα, διέρρευσαν τρία ολόκληρα χρόνια μετά τη φωτογράφηση που είχε κάνει για λογαριασμό του περιοδικού «W» και δεν είναι καθόλου τιμητικά για την «Βασίλισσα της Ποπ».
Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στις φωτογραφίες, η Madonna που τότε ήταν 50 ετών, βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση. Οι μύες διαγράφονται ξεκάθαρα στο σώμα της ενώ τα πόδια της είναι πάρα πολύ γυμνασμένα.

Ωστόσο οι στάσεις που παίρνει δεν είναι καθόλου κολακευτικές. Η pop star κάθεται στον καναπέ, είναι στον κόσμο της, η περούκα της έχει φύγει από τη θέση της και το μάτι της είναι "αλλού".
Σε άλλη φωτογραφία, την βλέπουμε αναμαλλιασμένη και topless να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να δοκιμάζει ρούχα για τη φωτογράφηση.
Εντύπωση πάντως προκαλούν και οι εκφράσεις του προσώπου της αφού δείχνει να είναι ολίγον τι «φτιαγμένη».
Όπως και να΄χει, οι παραπάνω φωτογραφίες όχι μόνο δεν την κολακεύουν αλλά θεωρήθηκαν και πολύ άκομψες μιας και απεικονίζουν μια Madonna την οποία δεν έχουμε συνηθίσει.
ourlife.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου